Bizde aynı durumdayız ama 3ayda bir anca görüşüryoruz senağlama
-tatlicadiarzu- abow çok zor işlermiş sizinki.Allah kolaylık versin.kaydirigubbakcemile5
ahh magicimmm aynı dert bende var ben nasıl atanacağım ama çok merak ediyorum... offf .. eşimde özel sektörrde çalışıyor nasıl olcak offf gelecek ne zaman aydınlanacak ya offf
kuzum okadar hazırlanmıştımki ama sınawa bi girdim mahvoldum resmen çok saçma bi sınawdı yaa ümidim yok oyüzden( ewet cnm oda ingilizce öğretmeni ama kadrolu değil, ücretli yaptı bu sene mafoldumben
hiç üzülme cnm benim kıymetini bilir o senin helede sen ona güzel yaklaştıkça anlıcaktır senin değerini, tabi kendini ezdirmede tatlı dille halletmeye çalış.. sen şimdiden elinden geleni yapıosun zaten, Allah yüzüne bakar hiç takma kafana..opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan haklısın tek derdiniz o olsun.ewet cnm bu askerlik olayı böle karışık bizde. oyüzden beklemk çok saçma olur bizim için. Ama dioruzki bi derdimiz bu olsun, başka hiçbi sornumuz yok çok şükür herşey yolunda gidio ailelerde baskı yok antlaşmamazlık yokbu askerlikte böle olsun napalım dedik canlarımmmöle ama dimiiii:sinifsinif:
ahh magicimmm aynı dert bende var ben nasıl atanacağım ama çok merak ediyorum... offf .. eşimde özel sektörrde çalışıyor nasıl olcak offf gelecek ne zaman aydınlanacak ya offf
heh bak böle düşün cnm yaa eşin war senin önemli olan öncelikl sizin mutluluğunuz, artık bazı şeylerdede göz yumucaz yada bazen yalandanda olsa gülümscez bişelere sırf onları üzmmemek için.. herşeyin başındayız kızlar gücümüzü inancımızı kaybetmemiz lazım, herşey çok güzel olacakopuyorumnanaktaninş. bilir canım. onun kıymetlisi varda beni gözü pek görmüyor.
neyseki bu aralar daha iyi aramız.
dediğin gibi elimden geleni yapmaya çalışıyrm
ama onun için değil oğlunu mutlu edebilmek için.
kendimi ezdirmiyorum başlarda da ezdirmedim zaten.
ama nişanlım çok üzüldü iki arada bir derede kaldı hasta oldu.
önemli bir rahatsızlık geçirdi suç yine bana kaldı ama sonra açtım ağzımı ne olursa olsun dedim ve onun ne kadar suçlu olduğunu oğlunu ne kadar çok üzdüğünü anlattım
şimdide çok seviyorum canım kızım diyor.
der tabi kendide farkında yaptıklarına karşılık halen güzel muamele görüyor.
o kıymetimi bilsede olur bilmese de oğlu biliyor ya o bana yeter.
opuyorumnanaktan haklısın tek derdiniz o olsun.
senağlama aynı dert bende de var atanamadım özelde calışuyorum evlenince işsiz kalacam senağlama
heh bak böle düşün cnm yaa eşin war senin önemli olan öncelikl sizin mutluluğunuz, artık bazı şeylerdede göz yumucaz yada bazen yalandanda olsa gülümscez bişelere sırf onları üzmmemek için.. herşeyin başındayız kızlar gücümüzü inancımızı kaybetmemiz lazım, herşey çok güzel olacakopuyorumnanaktan
ben düşünmek istemiyorum gerçekten... lütfen inanın motiveye ihtiyacımız var... hepimizin önümzde uzun bir süreç var... buralara gelinlikle fotolarımzı koyacağız odalrımızn resmini koyacağız evimizden...ohh bak hayal ettimm içim açıldıı...opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
bnde istendim inş. bi 1 ay snra falan bnmde nişanım olucak
merhaba kızlar
bnde istendim inş. bi 1 ay snra falan bnmde nişanım olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?