Hımmmm canım sende sakin ol inan boykot en iyisi.
Pollyannacı oluyum da biraz bak nasıl olucaz :kedi:
içmden polyanna bile olmak gelmiyo
iyice depresyona girdim he
ya anlamıyo ya beni çıldırıyorum işte ben o zaman zaten normalde yakınlarıma çok kapris yaparım
dünkü kavgamızı anlatayım işten çıktık durağa yürüyorz ee hadi salon tutalım şimdiden yoksa yer bulamayız dedi dedim babam ayarlıcak salon işini yok ben düğün için diyorum dediklava: klava:
ya diyorum daha nhişan yapamamışssın elinde avcunda hiçbişeyin yok nasıl yapıcaksın düğünü ee allah yuva yapana yardım eder dedi
nasıl kızdım o kızgınlıkla bayağı bi söylendim akşam arıyo sonra ee aşkım napıyosun diyoklava: klava:
Yok be ne üzmesi kafasını kırıcamm :sinifsinif:aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ecemcim klasik erkek davranışları ... tartışırlar tartışmadan sonra aşkım napıosun
gelde dalma kaydirigubbakcemile3
Canım yaw bu akşam annesi de yok
Evde Resmen kıyamet kopucak emin olabilir,
Nişan yok ortada ne salonu yaw saçmalamış işi garantiye almaya çalışıyor,
eee Tabi sen dedin ya borç bitmeden evlenmem o gelmiştir aklına aklinialirimsmile:mymeka:
içmden polyanna bile olmak gelmiyo
iyice depresyona girdim he
ya anlamıyo ya beni çıldırıyorum işte ben o zaman zaten normalde yakınlarıma çok kapris yaparım
dünkü kavgamızı anlatayım işten çıktık durağa yürüyorz ee hadi salon tutalım şimdiden yoksa yer bulamayız dedi dedim babam ayarlıcak salon işini yok ben düğün için diyorum dediklava: klava:
ya diyorum daha nhişan yapamamışssın elinde avcunda hiçbişeyin yok nasıl yapıcaksın düğünü ee allah yuva yapana yardım eder dedi
nasıl kızdım o kızgınlıkla bayağı bi söylendim akşam arıyo sonra ee aşkım napıyosun diyoklava: klava:
kızlar siz ne diye hitap ediyosunuz enişteciklerimin annesi babasına?
nan ben bi türlü anne baba diyemiyimm...
bilmiyorumkismile
çok büyük konuşuyonuz bunlar sizi alıp gitcek walla 2011 olmadan he :roflol:
çok büyük konuşuyonuz bunlar sizi alıp gitcek walla 2011 olmadan he :roflol:
kızlar siz ne diye hitap ediyosunuz enişteciklerimin annesi babasına?
nan ben bi türlü anne baba diyemiyimm...
bilmiyorumkismile
sipidi hakikaten pimi çekilmiş bomba gibisin sakinleş biraz canım, örkeyle kalkan zararla oturur.
Ben anne diyorum zaten babası yok, ama annemin yanında çok zorlanıyorum
hahahah sipit alemsin nannn
ya ben kayınpederime çok rahat babiş babişko babacımm tatlım vs. diyebiliyorum oda bana fıstığım güzel bebişim güzel kızım filan diyo
ama kayınvalideme abla teyze vs. diyorum yada ismini söleyerek anne diyorumbi türlü tam anne diyemedim ama çok üzülüyo o bu duruma diyemiyorum yav napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?