• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklasan Dogum Gunu

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Ben 12+3 hamileyim. Esimin dogum gunune az kaldi ve kafamda hic bisey yok. Bu zamana kadar esim her ozel gune onem gösterdi. Tabiki karşılıklı bende ayni sekilde.
Ama fikir olarak tukendim. Napcagimi bilmiyorum. Cok sevinsin cok mutlu olsun istiyorum gizel bi supriz yasasin istiyorum. Ona nasil bi supriz yapabilirim?

Baba olucagi için çok mutlu. Ben cinsiyetle ilgili bisey yapmayi dusundum. Doktora bi kagida yazdirmayi sonra o kagida bakmayip ufak bi pastanin icine pastacinin cinsiyete gore krema sıkmasını falan dusundum. Pastayi keser ve oyle ogreniriz basbasa oluruz hastane ortaminda ogrenmemis oluruz hem romantik hem guzel olir diye dusundum. Planimi anlatmadim ama cinsiyetle ilgili oldugunu nasil bisey oldugunu azcık çıtlattım. En azindan hastanede doktora söylettirmeyecegimi yazdırcagimi biliyo ama bu konuda pek hevesli degil. Doktora gittigimizde herkes gibi ogrenme taraftarı oldugunu söyledi. Ben anı olur guzel olur diye dusunuyorum ama olayi tam anlatmadigim icin hosuna gider mi bilmiyorum.

Baba olucak olmasiyla ilgili bebekle ilgili nasil bi supriz yapabilirim? Yada baska herhangi bi süpriz. Yardımcı olun lutfen tıkandım. :KK64::KK43:
Maddi olarak uygun olmasi taraftariyim cunku bu ay malesef taksitlerimiz yogun onumuzdeki ay 2 maaş olabilicez

Koca adam inanın bunlar çoğu erkeğe basit ve gereksiz geliyor
Bir iyiki doğdun bir buse tamamdır
Onun icin ugrasmis olmam ve biseyler yapmam hosuna gidiyo ozel gunlerde. Bazen o kadar mutlu oluyo ki gozleri doluyo.
Bende cook seviyorum hem onu mutlu etmeyi hemde onun icin biseyler yapmayi.
O kadar cook sey yaptim ki fikir olarak tıkandıgım noktadayim.
Bu siralar biraz zor zamanlar gecirdik ikimizinde sinirleri bozuk hem gulmus eglenmis oluruz
Yani amacim cok buyuk bisey olmasindan ziyade ufakta olsa anlamli bi supriz yapmak. Ve dogum gununu diger gunlerden farkli ve ozel gecirmesini saglamak

Hmm ben belli anladım. Yani siz bilirsiniz eşiniz nelerden hoşlanır. Kıyafet alabilirsiniz.
Hediye secerim o cok sikinti degil unisex bi bebek esyasida alsam olur. Ben sasirmasini ekstra mutlu olmasini istiyorum. Yani elinden tutup bi yere götürüp, yada ona bisey verip bak nereye geldik bak ne yaptim demek istiyorum.

Eşiniz bir takım tutuyorsa çocuğu da o takımı tutsun ister işte takım patigi falan oluyor ya bebekler için ondan alabilirsiniz :)

Bence kardeşinize , yakın arkadaşınıza falan verin. O organize etsin pasta işini.
Bence gayet güzel bir sürpriz. Hem abartı değil hem de sirin

20180405_195727.webp

Bir çerçeve alın kendi elinizin izini yapın ortaya
Başa eşinizin el izi
Sonuna da bebiş doğunca iz yaparsınız
Bunu çerçeveleyip verin
"3. İz de bebeğimiz doğunca güzel kalpli babası:)" falan yazarsın işte güzel olur anlamlı olur kanımca

Eki Görüntüle 2133400
Bir çerçeve alın kendi elinizin izini yapın ortaya
Başa eşinizin el izi
Sonuna da bebiş doğunca iz yaparsınız
Bunu çerçeveleyip verin
"3. İz de bebeğimiz doğunca güzel kalpli babası:)" falan yazarsın işte güzel olur anlamlı olur kanımca
Cok tatli gercekten. El izini dogunca alip dovme yaptirmayida dusunduk biz. Bizim ellerimizin alci kalıbıda var aslinda. Bilemedim ama dusunucem bunuu

Eğer aileler de yakınsa ya da arkadaş çevrenizle cinsiyet açıklama partisi tarzında yapabilirsiniz bir aralar babyshower ve bu çok moda. Pastanın içine kremada olur hediye kutusundan pembe ya da mavi balon çıkabilir kutuya eşinize açtırırsınız. Kutuya bir de eşiniz için hediye koyarsınız oldu bitti. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi

Eğer aileler de yakınsa ya da arkadaş çevrenizle cinsiyet açıklama partisi tarzında yapabilirsiniz bir aralar babyshower ve bu çok moda. Pastanın içine kremada olur hediye kutusundan pembe ya da mavi balon çıkabilir kutuya eşinize açtırırsınız. Kutuya bir de eşiniz için hediye koyarsınız oldu bitti. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
Yemin ederim aklimda boyle bisey vardi. Ama ben doktora soyletmeyelim baska sekilde ogrenelim dedigimdeki tepkisinden boyle bisey istemedigini anladim. (dogum gunu konusunu acmadim hic sadece cinsiyet icin heyecanlıyım doktor soylemesin dedim)
Cinsiyet partisi falan demiceksin dimi tarzi bisey dedi tam hatirlamiyorum. Masraf istemedigindende boyle demis olabilir

Yemin ederim aklimda boyle bisey vardi. Ama ben doktora soyletmeyelim baska sekilde ogrenelim dedigimdeki tepkisinden boyle bisey istemedigini anladim. (dogum gunu konusunu acmadim hic sadece cinsiyet icin heyecanlıyım doktor soylemesin dedim)
Cinsiyet partisi falan demiceksin dimi tarzi bisey dedi tam hatirlamiyorum. Masraf istemedigindende boyle demis olabilir
O zaman bişey diyemeyeceğim madem istemiyormuş sadece bir pasta ve kutu içinde hediye olacak gibi. Ama çok güzel bir anı olarak kalırdı zaten masraf dediğinizde bir pasta biraz içecek Doğum günü çocuğu gibi evi süslemezdiniz :KK16:

O zaman bişey diyemeyeceğim madem istemiyormuş sadece bir pasta ve kutu içinde hediye olacak gibi. Ama çok güzel bir anı olarak kalırdı zaten masraf dediğinizde bir pasta biraz içecek Doğum günü çocuğu gibi evi süslemezdiniz :KK16:
Bana istememe sebebi soyle geldi. Cumlelerinden çıkardığım kadarıyla. Sadece arkadaslarla yapsak annesi babasi bozulur. Annesine babasina soylesek teyze hala amca dayi ne varsa gelicek ve bunu istemiyo. Birazda masraftan kacinmak istiyo ama ben masrafi en aza indirebilcegime inaniyorum.
O yuzden ikimiz pasta keselim pastadan ne renk cikarsa diye ogrenelim diye dusundum ama hastanede doktora soyletmedigim icin bozulur mu bilmiyorum.

Ben 12+3 hamileyim. Esimin dogum gunune az kaldi ve kafamda hic bisey yok. Bu zamana kadar esim her ozel gune onem gösterdi. Tabiki karşılıklı bende ayni sekilde.
Ama fikir olarak tukendim. Napcagimi bilmiyorum. Cok sevinsin cok mutlu olsun istiyorum gizel bi supriz yasasin istiyorum. Ona nasil bi supriz yapabilirim?

Baba olucagi için çok mutlu. Ben cinsiyetle ilgili bisey yapmayi dusundum. Doktora bi kagida yazdirmayi sonra o kagida bakmayip ufak bi pastanin icine pastacinin cinsiyete gore krema sıkmasını falan dusundum. Pastayi keser ve oyle ogreniriz basbasa oluruz hastane ortaminda ogrenmemis oluruz hem romantik hem guzel olir diye dusundum. Planimi anlatmadim ama cinsiyetle ilgili oldugunu nasil bisey oldugunu azcık çıtlattım. En azindan hastanede doktora söylettirmeyecegimi yazdırcagimi biliyo ama bu konuda pek hevesli degil. Doktora gittigimizde herkes gibi ogrenme taraftarı oldugunu söyledi. Ben anı olur guzel olur diye dusunuyorum ama olayi tam anlatmadigim icin hosuna gider mi bilmiyorum.

Baba olucak olmasiyla ilgili bebekle ilgili nasil bi supriz yapabilirim? Yada baska herhangi bi süpriz. Yardımcı olun lutfen tıkandım. :KK64::KK43:
Maddi olarak uygun olmasi taraftariyim cunku bu ay malesef taksitlerimiz yogun onumuzdeki ay 2 maaş olabilicez
Benim aklima son ultrason fotografini pastaya baski yaptirtmak olarak geldi :)

Back
X