Yakışır..

İki tane gülücük kondurunca konuyu mu dağıtıyorsun?
Keşke sende araştırabilsen..
Konuyu düzgün okursan icraların 3 sebebide anlatılmış ve bunlardan biride kredi kartı.Şöyle renklendireyimde yine anlamazlıktan gelme.
Ayrıca ultra iyi giden ekonomiden bahsediyorsunuz ya,kredi kartı dışındaki icralarda Türkiyedeki refahın ıspatı.
Bir kerede okuduğunuzu anlayın,açıklama yapmak zorunda bırakmayın.
Niyeyse bir siz anlamıyorsunuz yazılanları,acaba işinize mi gelmiyor.

Bulamamış olanlara yeşil ile renklendirdim.

Hazine Müsteşarlığı, 2013 yılı üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye'nin brüt dış borç stoku geçici verileri ile net dış borç stoku verilerini açıkladı.
Yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye'nin brüt borcu 372.7, net dış borcu ise 214.4 milyar dolar olarak gerçekleşti.

millet vekili olurken 1 tane yüzügü olan, ama bu mal varlıgını 790 katına çıkaran bir boşbakanımız var..
allah ona oy verenleri vicdanını sorgulasın başka birşey demiyorum...

Ahahha yok o kadar komik ki:))

Kredi karti kullanimin olmayan para harcama oldugunu iddia eden ve Türkiye deki bütün icra islemlerini kredi karti borcu zanneden iki kisi :)))

Yine söylüyorum, internetten buldugunuz bilgileri getirip paylasmayin komik oluyor.

Türkiye deki icra sebepleri konut ve araba kredisi yüzünden artmaktadir.
Icra sebeplerinin en azi kamu kurum ve kuruluslarina olan borc ve kredi karti borcu yüzündendir:))

Insanlar kredi karti kullaniyor ama olmayan parayi degil olan parayi harciyor:)

Aksi takdirde o icralarin hepsi kredi karti borcu yüzünden olurdu:))

Ayrica hemen nasil kurtaririm derine düsüp " aaa konut kredisi yüzünden olsa bile hani Türkiye rafah icindeydi bak millet konut kredisini ödüyemiyormus" moduna gecmeyin bununda, 2 si ihmalden kaynaklanan 3 ana sebebi var.
Hadi bunuda siz ögrenin arastirin:))

millet vekili olurken 1 tane yüzügü olan, ama bu mal varlıgını 790 katına çıkaran bir boşbakanımız var..
allah ona oy verenleri vicdanını sorgulasın başka birşey demiyorum...

Vicdan ? Hani nerede ?
"Görmüyorum, duymuyorum, söylemiyorum"un yanına "bilmiyorum ve anlamıyorum hatta bilmek ve anlamak istemiyorum ben bana her gösterilene saf saf inanırım gerçekte ne işler döndüğü de umurumda bile olmaz" politikasını eklediler o dediğiniz kesim...
Ve gayet güzel uyguluyorlar.
Her neyse...
Ban yemek istemiyorum susayım en iyisi her siyasi konuya yaptığım yorumumdan ban yemişliğim var da

Ne oldu?

Gene çark mı ettin

Benim alıntıladığım kaynaktan bişeyler öğrenmişsin yine

Bizim yazdıklarımızı çürütemeyince aynısını çevirip yazıyorsun ya, çok komik duruyor.

Keşke kendini dışardan görebilsen

Allah kimseyi bir partiye din gibi bağlanma tehlikesine düşürmesin

Yanliz bir parite bağlanmak sadece AKP lilere özgü bir durum değil meryem.. Yillardir bütün oylarimi CHP den yada mhp den yana kullandim diyenlerin sayisi da hic az değil onlarinda farki yok

aynen şimdi geçinmek çok zorlaştı ev kiraları asgari maaşa yakın..ozaman bir kişi daha çalışmak zorunda çocuğa kim bakacak..
evet herkez kredi ile yaşıyor artık..

weis neden bu kadar bağlısın, peygamber efendimiz bile kendisininde hatalar yapabileceyini söylediği halde ,insan kendi ailesinden birine bile bu derece kefil olmaz..:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanliz bir parite bağlanmak sadece AKP lilere özgü bir durum değil meryem.. Yillardir bütün oylarimi CHP den yada mhp den yana kullandim diyenlerin sayisi da hic az değil onlarinda farki yok
Müslüman biri bir partiyi bu derece sancılı savunmamalı
Üzgünüm herkes için geçerli ama Son dönemlerde bu durum akp taraftarlari ile ilgili
Brn ben bu durumdan rahatsızım bizler için kusursuz tek önder hz Muhammed olmalı
Savınacağımız tek dava islam

Yok iyice aciklamadan anlamayacak:))

Türkiye de kredi karti kullanici sayisi 54 milyon kisi..
Icrada ki dosya sayisi 14 milyon.

Simdi icrada ki dosyalarin hadi diyelim 3 te 1 i kredi karti yüzünden olsun ( aslinda o kadarda degil ama neyse)

14/ 3 = ortalama 4 milyon kisi eder.

Yani 54 milyon kredi karti kullanicisindan ennn fazla 4 milyonu icralik olmus.

Yani sergilediginiz komedi yeter.

Biri diyor ki " milletin cebinde para yok kredi karti ile harciyor"
Diyoruz ki " kredi karti ile olmayan parayi harcayamaz, sadece parasini eline gecmeden harciyor, yoksa tüm kredi karti kullanicilari icralik olur"
Ötekide gelmis Türkiye deki tüm icraliklari kredi karti sahipleri sandigi yetmezmis gibi birde insanlarin konut kredisi ödeyememesinin sebebini bile bilmeden ahkam kesiyor bune yahu..
Bu kacinci ofsayt osmanlik..

Buyrunnnnnn linkkkkkkkkkkkkkkkk

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/02/08/kredi-karti-sayisi-54-milyona-ulasti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…