Yakışıklı ve ünlü erkekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
brad%20pitt-thumb.jpg
yorumsuz:))

Yav sevmiyom ben böyle tipleri, bin tane gönlüm olsa birine vermem. Ne öyle kılsız tüysüz, süt oğlanı gibişakkıdı

kim ne derse desin ÖZCAN DENIZ gibisi yok erkek gibi erkek ya :))

Yav sevmiyom ben böyle tipleri, bin tane gönlüm olsa birine vermem. Ne öyle kılsız tüysüz, süt oğlanı gibişakkıdı

kuzu bu işten anlıyorsun:smiley-cool: erkek dediğin kıllı tüylü
biraz maço olcak layhayhoybu ne süt oğlandan bozma :delphin::delphin:

..............................

Son düzenleyen: Moderatör:
onu bunu bilmem
en yahusuhlusu bu layhayhoy

burhanaltintop12it1.jpg

hele kravatina bayildim ahh ahh
:utangac: :utangac:

mauahaha sırnaşık şey sırnaşık şey

11we8.jpg

benim bitanem canim ya ilk platonik askim haha ay canim yaaaaaa sesini duydum imzami aldim ya artik bi gözlerine bakmak kaldi :D

ve o sadece hayallerde kaldi.....:(

yilmaz_guney.jpg

BİZ BURDA KALP VERMEK iİÇİN KOYMUYORUZ BU RESİMLERİ SADECE BEGENDİGİMİZ KARİZMATİK İSİMLERİ KOYUYORUZ CANIMlayhayhoy

Son düzenleyen: Moderatör:
BİZ BURDA KALP VERMEK KOYMUYORUZ BU RESİMLERİ SADECE BEGENDİGİMİZ KARİZMATİK İSİMLERİ KOYUYORUZ CANIMlayhayhoy

aaa kalp verilmiyormu baksen ne olacak bizim verdiğimiz kalpler geri alabilirmiyiz acaba:1shok::1shok:

çocukluğumda ilk aşlarımdan biriydi kendisi adını da öğrenmiş oldum yıllar sonra Eray Özbal Nuri Alço nun kankası gibiydi filmlerde

en son geçen yıllarda Barda filminde savcı rolünde gördüm çok yaşlanmış:1shok:

artık nasıl tuhaf bir çocuktum siz tahmin edin :roflol:

vlcsnap113239id1nu1.jpg

kizim su hala bak benim ilk askim keloglan seninki... :roflol:
senin niyetin gazoz icmekmis bellisırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:

ama çok yakışıklı ya vallahi süper bişey ya

gazoz kullanmıyodu bu daha zor bir yol seçiyodu tatlı dille kandırıyodu kızları:roflol:

senin neyle kandirilacagin belli soyle bir iki afilli soz hoop mizz bunny artik benimdir:roflol:

Back