Yakışıklı Aktör Eduardo Verastegui ,Bayanların Hayalindeki Erkek ,Bayanların Hayran O

ladygeorgia

perikızı
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.762
74
363
İzmir

Ünlü olarak:

Aktör
Doğum Adı:

Jose Eduardo Cordoba Verastegui
Doğum Tarihi:

May 21, 1974
Doğum Yeri:

Mante, Tamaulipas, Meksika
Iddia şöhrete:

"Fuentes Thomas gibi Papi Chasing "(2003)

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 766x1024.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 780x1024.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 745x1024.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x1024.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 701x665.

cennete düştüm herhal:
sayfayı açtım açalı yutkunamıyorum
off o nee
bu eerkekse diğerleri ne
ruhumu teslim etmek üzereym
sıcak mı oldu nee

cennete düştüm herhal:
sayfayı açtım açalı yutkunamıyorum
off o nee
bu eerkekse diğerleri ne
ruhumu teslim etmek üzereym
sıcak mı oldu nee
dediğim kadar varmış dimi meleğim tam yemelik

insanın baktıkça içi bi hoş oluyi
içini kaynatıyo bu yakışıklı insanın valla bambaşka bişey bu cennette gibi hissettiriyor offf offff

dediğim kadar varmış dimi meleğim tam yemelik

insanın baktıkça içi bi hoş oluyi
içini kaynatıyo bu yakışıklı insanın valla bambaşka bişey bu cennette gibi hissettiriyor offf offff

oyyy bunu yeeeöp
her bi işi görürof ben misafirm bu topiğe
ay reyamda görrüm de mi

Tam bir taşra erkeğiymiş.
Hiç tipim olmadığından çok kötü geldi gözüme, erkekte renkli gözden nefret ediyorum.
Ama objektif olursam hoş adam. Vücudu güzel.

Yok beğenmedim ben bunu, hiç tipim değil. Bir kere fazla temiz yüzlü, her an ağlayacak gibi... Çene yapısı iyiymiş ama o kaşlar, gözler olmamış. (sanki mobilya beğeniyor gibi hissettim kendimi) Farklı modeli var mı bunun? =P Şöyle John Malkovich ile Jeff Bridges karışımı birşey?

jennıfer lopez ın klıbınde gorupde ekrana yapıstıgım adam
bu erkekse dıgerlerı nedır dıye sorarım mıllete?? eridim bittimmmmm.. hanı derler ya kız olsam verırdım dıye. o derece yani

hiç beğenmedim adamı kıroyum ama beli etmemeye çalışıyorum der gibi hele saçlar berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…