Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yakinlarimizin Dügününde Neler Giydik Yada Giyecegiz Hadi Paylasalim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
forumda bir kaç topiğe koymuştum ama belki görmeyen arkadaşlar olmuştur diye ekliyorum.kardeşimin sözünde giydiğim elbisem....

tatlım ben buna bayıldım istemeye gelecekler benı 7 ekimde aynı zamanda sözde kesılecek böyle bısey gıymek ıstıyorum nerden aldın ne kadara aldın hepsinii söleee banadelikafaduldendelikafadulden

Gelmemişmi kimseciklerrr...Bananemmm yaaa ben bu elbiseden istiyorummmmmmmmm :):):)):)

ben arkadaşımın düğününde ya bu bordoyu tabi yırtmacı bu kadar derin olmucak iç çamaşırı kullanmayıda ihmal etmicem delikafadulden ama yılanlı bölüm illaki olcek

yada
bu beyazı tabi bunun içineda straplez giyicem

iddialı bi model kaydirigubbakcemile3 beyaz elbiseyi giyersen içine dikişsiz tanga giymen lazım .. böyle bişeyler alırsan fotosunu koy tımammı :)))

cnm bunlar ı diktirmeyi düsünüyorum giyince resimleri koyarım tabikide boybboy

kızlarr bayramın 3.günü halamın söz nişan falan hepsi bi arada olcak acele oldu çünkü ama evde o yüzden böle abiye tarzı şeyler olmaz ne önerirsinizCADIARZU

cok güzel duruyor ya cok begendim benimde yakin arkadasimin dügünü var ocakda almanyada bulamiyorum böyle elbiseler türkiyeyede gelemicem bu sene napcami bilmiyorum

bende ablamın düğününde bu elbiseyi giydim tabi ayakkabılarım yok ayağımda o ayrı mesele =))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…