Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yakinlarimizin Dügününde Neler Giydik Yada Giyecegiz Hadi Paylasalim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayakkabiyi koyduguma bakma sen 4 numara cok mu parlak ya renk secenekleri listesindeki dort numara:a015:
almiyom abiye mabiye giymicem sade gidicem dugune kötükedihüso-tatlicadiarzu-

4 numara çok cırt yeşil değil güzel ya bence o renk çok hoş alabilirsin canem
izin verdim :lepi:

ayyy biri cikti biri cikti :dance::roflol:

hee dimi bebis guzel renk o naniknanik

izin verdigin icin sagol allah ne muradin varsa versin :roflol:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

doğru düzgün bi tesettür abiye modeli bulamadım iyi mi

böyle birşey ama tam olarak bu değil giymek istiyorum ama boyun kısa diye yakışmaz diyorlar :mymeka:

ayyy biri cikti biri cikti :dance::roflol:

hee dimi bebis guzel renk o naniknanik

izin verdigin icin sagol allah ne muradin varsa versin :roflol:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gerçekten hoş ve gösterişli duruyor öle sırıtmaz bence görünüm güzelkaydirigubbakcemile5

dayımın dugunu için yunan tarzına burunmeyi koydum kafaya...
su elbisenin uzunundan diktirmeyi düşünüyorum, saçlarımıda bu tarz bişiler yaptiricam, papatya da taktirabilirim

bu da hoşuma gidiyo

Son düzenleme:
mavrulam canim o gosterdigin abiye hos ama cok guzel degil hem hicte kisa gostermez aksine butun yani tek parca elbiseler her zaman kisiyi uzun gosterir bence tek parca al sakin cift parca alma dahada kisalirsin
ve yukaridan dar kesin asagisina cok bol olmayan etek kesimini dene
hatta bak sevdiyara sorabilirsin o abiye ve gelinlik konusunda cok bilincli
buda linki tatlim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-gunlerinin-farkinda-olanlar-modelistinize-sorabilirsiniz-t101950/index.html

gurbaa bu cok uzunmus nan-tatlicadiarzu-

uzunuda sana yakisir uzun bacakli sey seni :dilcikar:naniknanik

zayiflara her zaman hersey cok yakisir hihoyyythihoyyyt :asigim:

dayımın dugunu için yunan tarzına burunmeyi koydum kafaya...
su elbisenin uzunundan diktirmeyi düşünüyorum, saçlarımıda bu tarz bişiler yaptiricam, papatya da taktirabilirim

yunan tarzıymış ben ortada bişe göremedim mirmirmirmir
edepli edepli dötünü başını örten şeyler giysen kıyamet kopar sankikaydirigubbakcemile

bende öyle düşünüyorum tek parça daha hoş a.s
bu abiyeyi de örnek olarka gösterdim canım hihoyyyt

gurbaa elbise çok hoş ta o üzerindeki ip çamaşır ipi gibi be kaydirigubbakcemile3

gerizekanın başkanları (başbakanı kömür) uzunundan diktircez dedik kaydirigubbakcemile
okusanıza adam gibi :mymeka:

kizlar bu model nasil kaydirigubbakcemile

gurbaa senin şu yunan modeli elbise çok hoşmuş .bişi sorcam.yunan elbiseyi giyen kızın dudağındaki rujun rengini bilen varmı .

kızlar yakında bunu kınamda gıyınecem 4 ekımde kısmet olursa cok uygun kuruklu ank anafartalardan aldık bılgınıze begenen ve ank kıyafet arayan varsa

miz miz tek kelimeyle bayildim canim ya

harika gorunuyor

allah sag saglim mutlu gununde giydirmeyi nasib etsin insallah ya Şeniz

ya arkadaşlar benimde kuzenim düğünü var ayın 25-26 sında ne giyecegimi bilmiyorum.aklımda var bişler ama o kadar para vermem 3 saatlik şey için ne yapacagımı bilmiyorum.ucuzada güzel şey bulmak zor.daha doğrusu bu aralar maddi sıkışığımda.ne giyebilirim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…