Yakınımın bebeği mevzusu

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama tecrubeli annelerin fikrine ihtiyacım var. Çok sevdiğim yakın bir arkadaşımın kardeşi bebek bekliyor. Ona hediye yaparken altın mı almalıyım yoksa ihtiyaç olabilecek seylerden iyi markalardan peyder pey alıp hediye paketi mi yapmalıyım?

Benimde bebegim var, az çok lazım olabilecek seyleri biliyorum ama çok hediye geliyor örtudur battaniyedir. O yuzden altin alayim dedim sonra dedim ki geliri belli insanlarız gelen hediyelerin kalitesi belli. Insan sonradan bazi seylere butce ayiramiyor. Nevresimdir, uyku arkadasidir, havlu setidir. Chakra gibi kaliteli markalardan bi sepet mi yapsam dedim.Ne dersiniz?

Işin ucuzunda degilim, altin en az ceyrek alirim. Yeter ki kullanisli olsun hediyem.

Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama tecrubeli annelerin fikrine ihtiyacım var. Çok sevdiğim yakın bir arkadaşımın kardeşi bebek bekliyor. Ona hediye yaparken altın mı almalıyım yoksa ihtiyaç olabilecek seylerden iyi markalardan peyder pey alıp hediye paketi mi yapmalıyım?

Benimde bebegim var, az çok lazım olabilecek seyleri biliyorum ama çok hediye geliyor örtudur battaniyedir. O yuzden altin alayim dedim sonra dedim ki geliri belli insanlarız gelen hediyelerin kalitesi belli. Insan sonradan bazi seylere butce ayiramiyor. Nevresimdir, uyku arkadasidir, havlu setidir. Chakra gibi kaliteli markalardan bi sepet mi yapsam dedim.Ne dersiniz?

Işin ucuzunda degilim, altin en az ceyrek alirim. Yeter ki kullanisli olsun hediyem.
Ben altın götürün derim kesinlikle daha iyi. Zaten çok çabuk büyüyorlar bu saydıklarınizi az bı zaman kullanacak. Bana gelen ceyrekler çok işime yaramıştı

Ben hediye derim madem isi biliyorsunuz sepet yapin ama biraz daha ileri yaslarida dusunun mesela 21 num ayakkabi gibi oyuncak gibi

Düşündüğünüz markalardan oluşan bir hediye sepeti gelse altından daha çok memnun olurdum ben. Yakınsanız tabii. İleri dönemleri de düşünün ama, sadece yenidoğana yönelik olmasın.

Cok degerli bir arkadasiniz o zaman altin almaniz daha makbule gecer. Illaki biseylerde yaninda almak isterseniz bir ceyrek vede guzel bir markadan bebek kiyafeti alsaniz daha guzel olur kiyafet alirken ilk ay olani degilde daha ilerde kullanabilecek bisey olsun yukaridada denildigi gibi cok cabuk buyuyorlar. Kiyafet ise yarar altin da agirligini belli eder derler. Arkadasiniz icin bu denli dusunceli olmaniz cok guzel. Artik boyle arkadas dost cok bulunmuyor ne mutlu size.🤗🤗🤗

Back