- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
-
- Konu Sahibi Servermezsirverir
Mantık evliliği müthiş bir şeydir. Neyi neden yaptığınızı bilirsiniz, hiçbir zaman aşırı bağlanmaz kendinizi üzmezsiniz. Ama duygusal bir insansanız ve aşkı arıyorsanız adama yazık ederseniz. Bir süre sonra dışardaki adamlar daha çekici gelmeye başlayabilir. Evleneceğiniz insana şimdiye ladar aşık olmadıysanız bi daha olamazsınız çünküMerhaba , araniza yeni katildim. Burada benzer konular da okudum ama icimi dokup farkli perspektiften de gorusleri okuyup degerlendirmek istedim. Yaklasik 6 aydir gorustugum bir cocuk var. O kadar iyi ve bana karsi o kadar anlayisli ki , bazen bu tutumu beni kararsizliga itiyor , acaba onu kirar miyim incitir miyim seklinde..
Fiziksel olarak gayet iyi sayilir uzun boylu fit boyle cok killi yada tuysuz de degil, giyinmesini bilen asiri romantik ve kibar biri ve bana karsi cok ilgili tipki burada yazdigim gibi baskalarina da anlatirken istemsizce sadece onu overken buluyorum ama hissiyat anlaminda kendimi asik hissetmiyprum sadece yanimdayken iyi vakit geciriyorum ve bana asiri huzur veriyor. Bana o kadar deger veriyor ki bu da cok hosuma gidiyor. Sorun su ki bunu uzun vadede surdurebilir miyim, onun sevgisine karsilik verebilir miyim hatta onunla cinsellik yasayabilir miyim emin degilim bu konuda onun cok istekli oldugunu biliyorum ustelik, bir kac kez yakinlasmamiz oldu ama onun girisimiyle elbette, islandim bana dokundugunda ama sonrasinda ben hic arzulamadim :/ Herneyse, Ekim ayinda dugunumuz var icimi dokmek istedim..
Umarim kendimi net bir sekilde ifade edebilmisimdir. Benim gibi boylesi bie surecten gecenlerden de tecrubelerini yazmalarini isterim.
Mantık evliliğinde de başka sorunlar olabiliyor. Mesela yeterince aşık değilseniz ufak kusırları bile batabiliyor. Mühe Anlının dediği gibi sevdiğiniz adamın ağzı bile kokmazKesinlikle cok iyi ozumsemissiniz yazdiklarimi, mantik evliligi daha makul geliyor bu zamanda. Benim cekincem sadece onun sevgisine veya askina, tutkusuna tatmin edici bir cevap verememek . Buyuk ask yasayanlarin 5 10 yillik iliskide dahi kendini taniyamayip ayrilanlari gorunce boylesi daha makbul geliyor bana acikcasi..
Muthissiniz gercekten de aradigim yorumlar bunlar cok tesekkurlerrUzun uzun yazamamıştım daha önce ama şimdi yazayım. Arkadaşlardan biri çok güzel anlatmış ama ben de yaşadığımı yazarsam belki için rahat eder.
Eşimle iki arkadaşımızın arasını yapmaya çalışırken tanıştık, onların ilişkisi üzerinden konuşurken kendi beklentilerimizdeki uyumu farkettik ve yakınlaşmaya başladık. Çıkmaya başladık, ilişki ilerledikçe birlikte olmaktan çok mutlu olduğumuzu da farkettik, zamanla aşk da oluştu ama asla onsuz yaşayamam ölürüm noktasına gelmedik. Kaçak göçek öpüşüp koklaştığımızda çekim de hissetmeye başladık. Biz kadınlar kafamızda çok soru olduğundan an'a bırakamıyoruz kendimizi. Benim de o yüzden tıkandığım noktalar oldu ama zamanla bunlar da aşıldı. Daha 1 2 öpüşmede ne kadar etkilendiğini anlaman mümkün değil. Adım adım ilerledikçe hissedersin bunu. Evliliğimiz 14. yılını doldurmak üzere ve bu adamla evlendiğime zerre pişman değilim. Ten uyumumuz da mükemmel.
Mantık evliliği denilen şey aslında para mal mülk evliliği değildir. Ruhu birbirine uyan birlikte vakit geçirmeyi seven biraz da duygusal elektriği yakalayan insanların yaptığı gerçek mantık evliliğidir ve "çok emek verdim, çok acı çektim" diye inleyen insanların evliliğinden kat kat güzel gider. Ben bunun kanıtıyım
Merhaba konunuza tesadüfen denk geldim. Bir gelişme var mı acaba, nasıl hissediyorsunuz?Muthissiniz gercekten de aradigim yorumlar bunlar cok tesekkurlerr
Ten uyumunun olmadığını anlamışsın ben anlayamadan evlendim 3 yıl oldu can çekişiyorum.Merhaba , araniza yeni katildim. Burada benzer konular da okudum ama icimi dokup farkli perspektiften de gorusleri okuyup degerlendirmek istedim. Yaklasik 6 aydir gorustugum bir cocuk var. O kadar iyi ve bana karsi o kadar anlayisli ki , bazen bu tutumu beni kararsizliga itiyor , acaba onu kirar miyim incitir miyim seklinde..
Fiziksel olarak gayet iyi sayilir uzun boylu fit boyle cok killi yada tuysuz de degil, giyinmesini bilen asiri romantik ve kibar biri ve bana karsi cok ilgili tipki burada yazdigim gibi baskalarina da anlatirken istemsizce sadece onu overken buluyorum ama hissiyat anlaminda kendimi asik hissetmiyprum sadece yanimdayken iyi vakit geciriyorum ve bana asiri huzur veriyor. Bana o kadar deger veriyor ki bu da cok hosuma gidiyor. Sorun su ki bunu uzun vadede surdurebilir miyim, onun sevgisine karsilik verebilir miyim hatta onunla cinsellik yasayabilir miyim emin degilim bu konuda onun cok istekli oldugunu biliyorum ustelik, bir kac kez yakinlasmamiz oldu ama onun girisimiyle elbette, islandim bana dokundugunda ama sonrasinda ben hic arzulamadim :/ Herneyse, Ekim ayinda dugunumuz var icimi dokmek istedim..
Umarim kendimi net bir sekilde ifade edebilmisimdir. Benim gibi boylesi bie surecten gecenlerden de tecrubelerini yazmalarini isterim.