Yakinda evlenecegim ama mutsuz olmaktan korkuyorum..

Mantık evliliği müthiş bir şeydir. Neyi neden yaptığınızı bilirsiniz, hiçbir zaman aşırı bağlanmaz kendinizi üzmezsiniz. Ama duygusal bir insansanız ve aşkı arıyorsanız adama yazık ederseniz. Bir süre sonra dışardaki adamlar daha çekici gelmeye başlayabilir. Evleneceğiniz insana şimdiye ladar aşık olmadıysanız bi daha olamazsınız çünkü

Mantık evliliğinde de başka sorunlar olabiliyor. Mesela yeterince aşık değilseniz ufak kusırları bile batabiliyor. Mühe Anlının dediği gibi sevdiğiniz adamın ağzı bile kokmaz şaka bir yana tensel uyum, çekim gibi şeyler evliliğin olmazsa olmazı. O çekimin olduğu ilişkiler 10 metre öteden fark edilir hayatınız boyunca o tarz çifleri kıskanır kendi evliliğinizi sorgularsınız. Hatta daha korkuncunu söyleyim karşınıza çekim hissedeceğiniz başka bir adam bile çıkabilir

Uzun uzun yazamamıştım daha önce ama şimdi yazayım. Arkadaşlardan biri çok güzel anlatmış ama ben de yaşadığımı yazarsam belki için rahat eder.

Eşimle iki arkadaşımızın arasını yapmaya çalışırken tanıştık, onların ilişkisi üzerinden konuşurken kendi beklentilerimizdeki uyumu farkettik ve yakınlaşmaya başladık. Çıkmaya başladık, ilişki ilerledikçe birlikte olmaktan çok mutlu olduğumuzu da farkettik, zamanla aşk da oluştu ama asla onsuz yaşayamam ölürüm noktasına gelmedik. Kaçak göçek öpüşüp koklaştığımızda çekim de hissetmeye başladık. Biz kadınlar kafamızda çok soru olduğundan an'a bırakamıyoruz kendimizi. Benim de o yüzden tıkandığım noktalar oldu ama zamanla bunlar da aşıldı. Daha 1 2 öpüşmede ne kadar etkilendiğini anlaman mümkün değil. Adım adım ilerledikçe hissedersin bunu. Evliliğimiz 14. yılını doldurmak üzere ve bu adamla evlendiğime zerre pişman değilim. Ten uyumumuz da mükemmel.

Mantık evliliği denilen şey aslında para mal mülk evliliği değildir. Ruhu birbirine uyan birlikte vakit geçirmeyi seven biraz da duygusal elektriği yakalayan insanların yaptığı gerçek mantık evliliğidir ve "çok emek verdim, çok acı çektim" diye inleyen insanların evliliğinden kat kat güzel gider. Ben bunun kanıtıyım

Muthissiniz gercekten de aradigim yorumlar bunlar cok tesekkurlerr

Ten uyumunun olmadığını anlamışsın ben anlayamadan evlendim 3 yıl oldu can çekişiyorum.

Daha once cinsel bir deneyiminiz olmadigi icin karsiniza kim cikarsa ciksin sekste uyumlu olup olmadiginizi anlayamazsiniz bu sadece nisanliniza ozel bir durum degil. Opusunce etkilendim ama arzulamadim diyorsunuz daha once yasamamissiniz ki beyniniz direk o asamaya geldiginde ket vuruyor. Kendinizi biraksaniz belki arzulayacaksiniz..herkesin kendi tercihi kendi inanci asla yargilamam ama ben cinsellik yasamadigim adamla evlenmem cunku surprizleri hic sevmem ama soyle de bir sey var ki gercekten asik oldugun insani arzularsin ve sekste uyumlu olmak da bir surectir birbirinizi tanidikca alistikca guzellesir. Ilki her zaman kotudur bence:)

Aynı sizin gibi bir durumdaydım, hatta ben yakınlaşınca hiçbir şey hissetmemiştim, daha önceki deneyimlerimle kıyaslayınca. Mantık evliliği daha iyidir dedim, aşk da bitiyor günün birinde dedim(!) evlilik yoluna girdim.cinsel hayatim hicbirzaman yolunda gitmedi.yedi sene oldu,arada çocuk da oldu. şu anda çok mutsuzum eşim de mutsuz. ayrılığa doğru gidiyor evliligimiz. Bence yazık etmeyin kendinize,risk almayın derim, evlenmeden önce aranızda uyum var mı yok mu emin olun. evlilik bu hayatta vereceğiniz en önemli karar. İyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…