Merhaba , araniza yeni katildim. Burada benzer konular da okudum ama icimi dokup farkli perspektiften de gorusleri okuyup degerlendirmek istedim. Yaklasik 6 aydir gorustugum bir cocuk var. O kadar iyi ve bana karsi o kadar anlayisli ki , bazen bu tutumu beni kararsizliga itiyor , acaba onu kirar miyim incitir miyim seklinde..
Fiziksel olarak gayet iyi sayilir uzun boylu fit boyle cok killi yada tuysuz de degil, giyinmesini bilen asiri romantik ve kibar biri ve bana karsi cok ilgili tipki burada yazdigim gibi baskalarina da anlatirken istemsizce sadece onu overken buluyorum ama hissiyat anlaminda kendimi asik hissetmiyprum sadece yanimdayken iyi vakit geciriyorum ve bana asiri huzur veriyor. Bana o kadar deger veriyor ki bu da cok hosuma gidiyor. Sorun su ki bunu uzun vadede surdurebilir miyim, onun sevgisine karsilik verebilir miyim hatta onunla cinsellik yasayabilir miyim emin degilim bu konuda onun cok istekli oldugunu biliyorum ustelik, bir kac kez yakinlasmamiz oldu ama onun girisimiyle elbette, islandim bana dokundugunda ama sonrasinda ben hic arzulamadim :/ Herneyse, Ekim ayinda dugunumuz var icimi dokmek istedim..
Umarim kendimi net bir sekilde ifade edebilmisimdir. Benim gibi boylesi bie surecten gecenlerden de tecrubelerini yazmalarini isterim.