• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Yakinda birseyler olacak, insAllah :-)

Birincisinde çok takmadım,aramadılar geliriz dediler söyledim bizimkilere tamam dediler.. Ama ikincisi için yüzüm kalmadı açıkçası.. Ev alıp öyle gelmesi gerektiğini söz vermedn önce düşünmesi gerekmez miydi? Bu çocuk oyuncağı değil ki.. Üstelik öyle bir üste çıktı ki abartıyo muyum diye düşündüm..

hayir canim abartmamissin. birsey soyleyim mi? sen cok bile dayanmissin. ben olsam Allah korusun o herifi birakirdim bu olaydan sonra. korkmus belkide bilemiyorum...ama seni ailenin gozunde rezil etmeye ne hakki vardi? birde ailende zor durumda kalmistir. sen evde otur hazirligini yap kizimiz icin gelecekler diye adamlar gelmesin. birde sacma sapan bahane uydursun karsidaki. ev almasi gerektigi son gun mu aklina gelmis arkadasin? bunlar uzun vaadede planlar..boyle bir zamanda yapmamasi gerekirdi.

Birincisinde çok takmadım,aramadılar geliriz dediler söyledim bizimkilere tamam dediler.. Ama ikincisi için yüzüm kalmadı açıkçası.. Ev alıp öyle gelmesi gerektiğini söz vermedn önce düşünmesi gerekmez miydi? Bu çocuk oyuncağı değil ki.. Üstelik öyle bir üste çıktı ki abartıyo muyum diye düşündüm..

hayir canim abartmamissin. birsey soyleyim mi? sen cok bile dayanmissin. ben olsam Allah korusun o herifi birakirdim bu olaydan sonra. korkmus belkide bilemiyorum...ama seni ailenin gozunde rezil etmeye ne hakki vardi? birde ailende zor durumda kalmistir. sen evde otur hazirligini yap kizimiz icin gelecekler diye adamlar gelmesin. birde sacma sapan bahane uydursun karsidaki. ev almasi gerektigi son gun mu aklina gelmis arkadasin? bunlar uzun vaadede planlar..boyle bir zamanda yapmamasi gerekirdi.

Ben sabırlı bir insanım gerçekten,evet son anda aklına gelmş kendisinin.. Ne kadar kızmıştım ama yaa..

Canım Gelişme Var mı Noldu :) ? merak etttim

Araya tatil ve ramazan girdigi icin is baya uzadi. Biz izine gitmeden (Yurtdisinda yasiyoruz) ... Türkiyeye gitmeden, babam dediki, iyice düsün tatilde dedi. Emin ol dedi.
Yani is baya uzadi. 3 ay uzadi hic birsey olmadi yani. Bu sebeble erkek arkdasimla arada sirada tartistik, yani uzadigi icin.
Ama gecen hafta babam anneme tamam demis. Ama aklimizda bir soru isareti var - babasiyla konusmuyor erkek arkadasim - o yüzden amcasi yardimci olacak. Amcasimi arasin babami bir gün bulmak icin yoksa annesimi arasin annemi?
Babam bazen hemen kestirip atar yani, "siz kendi aranizda zaten halletmissiniz, bana ne soruyorsunuz" deyip kizabiliyor bazen.
Yine böyle yapacak diye korkuyorum.
Ama bence amcasi babami aramali - ama bunun icinde annem ile babamin müsait bir gün bulmalari lazim - fakat babam ile annem bu konuyu pek konusamiyorlar. Uzattikca uzatiyorlar. Konusmak istemiyorlar. Pek bir gelismede olmuyor :(

Kizlar, gecen hafta annesi aradi. Annemle bugunu anlastilar. Aksam 5-6 gibi geliyorlar. Saka miiii? Saka gibii ya. Daha inanamiyorum, gercekten aksama bize mi gelecekler?
Ufff.. :) Cok heyecanliyim. Gelenlere nasil hosgeldiniz diyecegim bilmiyorum, kapida mi? Salona girdiklerinde mi? Tam otururken mi, yoksa oturduktan sonra mi girmeliyim salona hosgeldiniz demeye. Cok heyecanliyim. :(
Saat 4'de cikiyorum isden, acele acele eve gitmem lazim. Zaman bir gecseee....

canım en talı heyecanları yaşamaya başlıyorsun sende demekki hayırlısı olsun hakkında dilerim
bilirim beklemek zordur hele son saatler hep öyle geçmek bilmez
kendini kontrol etmeyi bırakma sakın ve unutma onlarda enaz seniin kadar heyecanlılar
sen kapıda karşıla gülümsemeyi unutma ellerini öp gelenlerin içeri buyur et ve uygun zamanda tek tek hal hatır et
böyle sıcak bir karşılamadan sonra onlarda rahatlayacak ve gerisi gelecektir meraketme
öptüm seni hadi hayırlısı canım

canım en talı heyecanları yaşamaya başlıyorsun sende demekki hayırlısı olsun hakkında dilerim
bilirim beklemek zordur hele son saatler hep öyle geçmek bilmez
kendini kontrol etmeyi bırakma sakın ve unutma onlarda enaz seniin kadar heyecanlılar
sen kapıda karşıla gülümsemeyi unutma ellerini öp gelenlerin içeri buyur et ve uygun zamanda tek tek hal hatır et
böyle sıcak bir karşılamadan sonra onlarda rahatlayacak ve gerisi gelecektir meraketme
öptüm seni hadi hayırlısı canım

Cok tesekkür ederim yorumun icin :))) Tesekkürler....

Ama ayip olmaz mi benim kapida karsilamam? Hani cok merakliii gibi :D Bizim burda öyle düsünebilirler... :((

Back