Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askim yurtdisindan döndü, ve annesine anlatti benimle ciddi dusundugunu.
1-2 hafta icerisinde bizi aramayi düsünüyorlar, fakat babam henüz birsey bilmiyor.
Onlar aradiktan sonra anlatsak babama olur mu? Yani arayip deseler, gelmek istiyoruz falan - ondan sonra anlatsak olur mu?
Ne annemin var cesareti babama anlatmaya nede benim. Bide benim babamin ne yapip ne diyecegi pek belli olmaz, korkuyoruz.
Ne diyorsunuz? Cesaret edemiyoruz :-(
Burdan butun gelismeleri aktarmak istiyorum size. :)
Anlattim.
Baba gel disarda dolasalim, seninle birseyler konusmam gerekiyor dedim. Sasirdi. Gel odada konusalim falan dedi. Bende yok olmaz, disarda konusalim dedim.
Disari ciktik, yürümeye basladik, 5 dakka hic bisey söylemeden öyle yürüdük.
Basladim birden anlatmaya.. Kendimi okadar cok hazirlamistimki.
Anlattim iste, konustugum biri var dedim. Baskasindan duyma, benden duy istedim, dedim. Kizma, ama yinede icinden kizmak geliyorsa kiz, cünkü size göre cok yanlis bisey dedim, ama simdi sana karsi dürüst olmak istiyorum dedim.
Konustuk, kim falan diye sordu. Taniyor zaten ailesini. Babasi annesi ayri. Ve babasi hakkinda hic iyi konusulmaz burda. Adamin bicok hatasi oldu. Babamda, baba nasilsa cocukta öyle olur diye konusmaya basladi. Bende dedim, önyargili olamazsin. Annesinin cektiklerini o cok iyi biliyor, o da gördü babasinin yaptigi hatalari - baskasinin yaptigi hatanin bedelini o niye ödemek zorunda kalsin falan dedim, babam önyargili konusmaya baslayinca.
Sonra basladi bana anlatmaya, iste ilerde pisman olursun, pisman olacagin seyler yapma diye.
Sonra eve geldik, dedim ki, baba sen sor arastir cocugu dedim, benim süphem yok dedim, senin icin rahat olsun diye arastir dedim.
Bidaha duymak istemiyorum bu konuyu dedi, konusmicaksiniz dedi.
Bende dedimki, seven zaten her istedigini yapar. Insan biseyi gercekten isterse yinede yapar dedim. Bi yolunu bulur yinede konusur dedim.
Ben sizin arkanizdanda isler cevirebilirdim dedim, ama laf olmasin diye sözlenmek istiyoruz, sizin adiniz kirlenmesin diye istiyoruz sözlenmeyi falan. Ortalikta beraber dolasiyorlar demesinler diye.
O da basladi tekrar konusmaya, iste yasin cok genc, daha kararlarini alamicak yasdasin, sevdigin icin boyle dusunuyorsun, bi tek yönden görebiliyorsun, gercekleri göremiyorsun, dedi.
Bugünde ailesi aradi babami, hayirli bi is icin ugramak istiyoruz diye. Babam, kiz kucuk olmaz falan demis. Onlarda persembe tekrar arar konusuruz demisler (((
bence gerekmez ne de olsa kiz oglan arasinda konusup zamani aileleriyle istisare ediyorlar. bence ayip olmaz.Kızlar ufak bi sorum olacak.. konuştuğum kişi istemeye gelmeden önce ailesi ailemi aramalı değil mi? Yoksa benim aileme istemeye gelecekler demem yeterli mi? Aramazlarsa ayıp etmiş olurlar mı?
Kızlar ufak bi sorum olacak.. konuştuğum kişi istemeye gelmeden önce ailesi ailemi aramalı değil mi? Yoksa benim aileme istemeye gelecekler demem yeterli mi? Aramazlarsa ayıp etmiş olurlar mı?
Ben ayıp olacağı görüşündeyim , sonuçta kendilerinden duymak isterler anne baba olarak :) Öbür türlü biraz saygısızlığa girer
Bir de benim ki bir kere geleceğiz dedi ortalığı velveleye verdi,ben gelecekler diye aileme söyledim onun taraftan arayan soran yok,sonra da önce bi evi alalım öyle gelelim en azından evimiz var deriz dedi vazgeçti gelmekten.. Şimdi ben ikincisine yine gelckler demek istemiyorum geleceklerse arasın babası ya da annesi dimi ama.. Öncekinde resmen kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi oldum, bir hafta kavga ettik surat yaptım.. Bi de biz nişanı da o hafta yapcaktık gittim kıyafet baktım falan.. Bunlar vazgeçtik diyince kim olsa bozulur yani..
Bir de benim ki bir kere geleceğiz dedi ortalığı velveleye verdi,ben gelecekler diye aileme söyledim onun taraftan arayan soran yok,sonra da önce bi evi alalım öyle gelelim en azından evimiz var deriz dedi vazgeçti gelmekten.. Şimdi ben ikincisine yine gelckler demek istemiyorum geleceklerse arasın babası ya da annesi dimi ama.. Öncekinde resmen kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi oldum, bir hafta kavga ettik surat yaptım.. Bi de biz nişanı da o hafta yapcaktık gittim kıyafet baktım falan.. Bunlar vazgeçtik diyince kim olsa bozulur yani..
verilen bir soz var ortada bence...cokta fazla takilmiyorum bu tarz seylere ben. gelenin gideceginden ev sahibininde geleceklerinden haberi varsa bence sorun yok. lakin bu durumda kim olsa bozulur ve 2. bir defa guvenmez ve hastalik ve olum kaza vs disinda ne gibi bir bahanesi olabilirki erkek arkadasinin sozunu tutmasin? eger gecerli bir sebebi yoksa omur boyu bu adama guvenilir mi?