- Konu Sahibi diclem3555
-
benim inş. 5 ekim de kızlar 2,5 haftamız kaldı ama daha kıyafetime karar veremedim evde olucağı için nasıl giysem diye düşünüp duruyorum anca
benimkide öle gibi ama bi 100-150 kişi olcaz salon yok canım büyük bir evde olcak, ben payetli balık model aldım, öneririm
bak canım ben bunun soluk pembesini aldım bu renk giydiğim için daha önce abiye olarak,ama sen bunu alabilirsin.. benim üst ksıım biraz ufak tabi böle durmuyor ama şık duruyor :)güle güle giy canım seninki çok daha kalabalıkmış allah yardımcımız olsun.. bakındım ben biraz ümraniyede gezdim hep aynı şeyler aslında eminönüne gitmek istiyorum ama çalıştığım içinde gidemedim hafta sonu tekrar gezicem artık fikir verdiğin için tşk ederim aslında görmüştüm balık model arka kısmı payetliydi ama denemedim merak ettim hafta sonu denerim bende nasıl olucak bakalım
Eki Görüntüle 807534
bak canım ben bunun soluk pembesini aldım bu renk giydiğim için daha önce abiye olarak,ama sen bunu alabilirsin.. benim üst ksıım biraz ufak tabi böle durmuyor ama şık duruyor :)
wuuww çok güzelmiş bu hakketten çok şık duruyo eminim pembeside çok tatlıdır üst kısmı ufak demene çok güldümya :) benimde aynı tahta zaten resimdeki yapma normal değil aman boşver canım bence beğenen zatene beğendi bizi dimi ama
benim arkadaş giydi aynısından, mahallede yapmıştı nişanını.. yakışmıştı güzeldi canım,eminim sana da çok yakışır oyüzden
ben kabarık model istemedim hiç nebileyim. Gerçi arayışta patlak prenses bile denedimçok yakıştııı gelinliğim öle olmalı :)
tşk ederim bende yakıştı die düşünüyorum şekerim bende aynı sen gibi fırsattan istifade edip her tür modeli deniyorum bu ara en azından gelinlik için kafamda fikir oluşsun die sen de iyi yapmışsın o yüzden ben nişanda böle kararsızsam zaten gelinlği hiç beğenemem herhalde
Kizlar bayramda abim nisanlanacak. Ben evliyim. Bohca hazirlamam gerek. Bohcaya ne koymaliyim. Bir de söz nişan birarada olacak. Taki olarak ne takmaliyim. Lutfen akil verinn
Ben yeni yaptım bohça alışverişimi:Yardımı olur umarım.
1-Gecelik,sabahlık takımı
2-İç çamaşırı takımı
3-Terlik
4-Günlük şık bir elbise
5-Ayakkabı
6-Çanta
7-Babydoll takım
8-Makyaj seti
9-Çorap
10-Bohça ve bohça havlusu (sonradan masa örtüsü olarak kullanılabilecek tarzda.)
11-Aldıklarımızı koymak için organze tül
Takı konusunda ise bnce 1. dereceden yakın olduğunuz için orta boy altın veya bilezik olabilir.(Bu konu biraz nişanın nerede yapıldığı ve bütçe ile ilgilide bir durum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?