yakın zamanda kredi cekenler

onlara baktım ama bankaların kendi sitelerindeki hesaplamayla tutmuyo o sitelerde daha ucuz ama bankadaki hesaplama larda daha fazla cıkıyo yani onlar esas degil bence
Eşin müsait zamanda gitsin bankayla görüşsün canım,hatta bir kaç bankayı gezsin aynı anda hangisini uygun görürse ondan çeker krediyi eşin.

kızlar yakın zamanda kredi cekeniniz varmı varsa hangi banka daha ii 6 bin civarı kredi cekmek istiyoruz 6 cekip kac öderim bide 0 faizli kredi veren banka hangisi halk bank ın sitesindebkatım böyle bisey var ama bankaya gidip sormak lazım aranızda yakın zamanda kredi ceken vardır illaki
kactan cekip kac ödiceksiniz kızlar acilll

Reklam olmaısn ama enpara.com a bakabilirsiniz bir ara kredi çekmeyi düşünmüştüm o zaman cazipti baya.finansbankın yan kurumu.
İş arkadaşım da vakıfbank tan çekti
Aylık ödemelerinizi ne kadar düşünüyorsunuz? vadesi ne kadar olacak bunlar önemli

Son düzenleme:
ıng bankın kampanyasına ne diyosunuz kızlar sizce avantajlımı 3 yıl 9 bin geri ödemesi 2 bin 100 36 ay vadeli ilk yıl 109 sonraki yıl 425

Sence çok değil mi 2 bin tl? Bide neden 3 yıl.. Süre uzadıkça faizde bi o kadar artıyor.. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama 9bin tl için 3 yıl çok çok fazla.. Biz 15 çekmiştik 24 ay hala bitmedi 3 ayı kaldı ama daha uzun zamandır ödüyor gibiyiz..

aslında cazip gelen ilk yıl taksitlerinin az olması
Sence çok değil mi 2 bin tl? Bide neden 3 yıl.. Süre uzadıkça faizde bi o kadar artıyor.. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama 9bin tl için 3 yıl çok çok fazla.. Biz 15 çekmiştik 24 ay hala bitmedi 3 ayı kaldı ama daha uzun zamandır ödüyor gibiyiz..
cünkü suan hem ayda 350 lira kredimiz var 375 lirada televizyon taksitimiz var ikiside 1 yıl icinde biticek

Arkadaşlar kredi çekenler, Dosya masrafınızı geri almak için ulaşacağınız kişi benim %100 dosya masraflarını geri alıyoruz.

bankanın kredi çekenlere yüklediği dosya masrafı altında alınan paranın geri alınması için dava açıyuoruz ve bankadan geri alıyoruz. yargıtay kararı ile dosya masrafının alınması yasaklandı ve hala alanlar var bu nedenle geri alabiliriz

X