• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın zamanda kıbrısa gitmis olanlar acill

şimdi istanbuldan bindin lefkoşa ercanda indin içerdesin valiz felan olmaz heralde beklemezsin direkt biniş tarafına geçebilirsib küçük bir yer zaten birde iki saat arayla bulamazsın genelde sabah erken bide akşam 18:00 civarı var pegasusta bide gece ama oda bir sonraki güne sarkar gece dönersin 1 2 gibi kesinlikle çikolata al ferrero rocher ve guylian sea shell en iyileri not et :)
bu çikolata dan sonraki yazdıkların nedir çikolata markasımı yoksa parfum mu :))
bide evet sabah gidip aksam dönmek istiyorum hava alanında nerde vakit gecirebilirim
ayrıca havalanın kücük mğ kıbrısta atatürk hava alanı gibi büyük mü bunu niye soruyorum cünkü hala anlamadım
simdi kıbrısa indim elimde olucak ufak bi canta zaten aldıklarımı koymak icin valiz yerine vermicem simdi indim bu dut fre leri ordan alıcam dimi yoksa istanbul ucagına binerken mi var bu dut fre
bide dönüs tarafı nasıl olucak kıbrısa indigimde havalanınıdan dısarı cıkıp baska taraftan mı yine iceri giricem ataturk hava alanı gibi mi yoksa

kızlar simdi ben yurt dısınsan telefon getirtti s5 ama buna ıme kopyalayamadıalr yeni sistemd eolmuyoms s2 ve s4 te yaabılıyolar ama s5 te yapamıyolar kınumza gelelim
simdi ben kıbrısa giris cıkıs yaparak telefonumu kaydettirmek istiyorum pasaportum yok zaten kıbrısata ıstemıyolar size verilen bi kagıt varmıs cıkısta polis soruyomus telefon kaydettiricekisin diye evet dersen kagıdı vermiyomussun
simdi pegasusta biletler ucuz 50 tlden bulsam ayn gün gidiş dönüş yapsam hazır gitmisken o gün gezmek istiyorum ama tek basıma yapabilirmiyim korkuyorm ucaktan ındiginde havas sanırım bi arabalar varmı merkeze kadar bırakan onlara binip gitsem hellim cukulata parfum falan alsam diyorum dut frede mi daha ucuzsur bunlar yoksa dısarda mı bide bildiginiz yerler varmı ne yapsam kızlar tek basına gidebilirmiyim günü birlik

alcaklarınız duty free de daha ucuz fakat ben giriş cıkış yaparken bana memurlar telefonla ilgili birşey sormadı.Siz telefon kaydettirmek için kıbrısa gideceğinize yurtdısından yenı gelmiş bırının pasaportuna işletseniz daa kolay.
Kıbrısta yalnız basınıza gezmek hıc yı bır fıkır değil bence ama siz bilirsniz :)

bu çikolata dan sonraki yazdıkların nedir çikolata markasımı yoksa parfum mu :))
bide evet sabah gidip aksam dönmek istiyorum hava alanında nerde vakit gecirebilirim
ayrıca havalanın kücük mğ kıbrısta atatürk hava alanı gibi büyük mü bunu niye soruyorum cünkü hala anlamadım
simdi kıbrısa indim elimde olucak ufak bi canta zaten aldıklarımı koymak icin valiz yerine vermicem simdi indim bu dut fre leri ordan alıcam dimi yoksa istanbul ucagına binerken mi var bu dut fre
bide dönüs tarafı nasıl olucak kıbrısa indigimde havalanınıdan dısarı cıkıp baska taraftan mı yine iceri giricem ataturk hava alanı gibi mi yoksa
duty free tel canım zaten inerkende bşnerkende girebilirsin qldıklarını poşetiyle yanında goturebilirsin alkol hariç yanıcı madde cunku havaalanı küçük öyle büyük değil hemen çözersin bi tane cafe var içinde zaman geçiremezsin sıkılırsın uçaktan indin gişelerden geçtin çıkıyosun gwlen yolcudan yan taraga giden yplcuya geçiyosun bu kadar o yazdıklarımda çikolata markası evet :))))))

alcaklarınız duty free de daha ucuz fakat ben giriş cıkış yaparken bana memurlar telefonla ilgili birşey sormadı.Siz telefon kaydettirmek için kıbrısa gideceğinize yurtdısından yenı gelmiş bırının pasaportuna işletseniz daa kolay.
Kıbrısta yalnız basınıza gezmek hıc yı bır fıkır değil bence ama siz bilirsniz :)
pasaportlu bırını bulsam kaydettırıcem de yokkı

Back
X