Yakın zamanda Epidural dogum yapanlar Bilgilerinize ihtiyacım var :)

BonjuKum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
5
0
1
Meraba Arkadaslar aranıza yeni katıldım .. Malum Hamileyim 12. haftasında daha tecrübelerinize ihtiyacım var her konuda :)
Şimdilik bir sorum olucak. Dogum konusunda Herkeste oldugu gibi bendede Korku ve endişe var acaba nası olcak diye Normal dogumdan korkuyorum dogal olarak Ve sormak istedigim şey Epidural dogum yapanlar var mı? aranızda nasıl geçti bu süreç tavsiye eder mısınız?

Son düzenleme:

benim 10 aylık kızım var spinal anestezi ile doğum yaptım çok memnun kaldım

Hımm :) tabıkı en saglıklısı ve en ıyısı normal ama tabıı kı herkes cesaret edemıyo bndee alternatıf yonler arıyo ınsan :)

canım benim ablam epiduralla doğum yaptı,4-5 yıl oldu tam ayrıntılarıyla hatırlamıyorum ama,omurilikten verilen bi ilaç sanırım o,ablamın sırtına beyaz bi aparat takılmıştı,hatırladığım bu,zaten dayanamamıştım çok duramamıştım yanında ama ablam sancıların çok kesilmediğini söylemişti hatta kızmıştı hemşirelere 2 defa falan rahatlamıştı tam anlamıyla.. hatırladıklarım bunlar canım :44:

Bende epiduralla normal dogum yaptim sukur sanirim epidu olmasa doguramazdim belimden minik bir igne ve sonrasinda mutis bir rahatlik dogumdan 2 saat sonra normal hayatima Dondum kesinlikle tavsiye ediyorum kizlar sezeryandan bin Kat daha iyi eger dogumdan korkuyorsaniz 😉

Saglik ve afiyette kalin 🌹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…