• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zaman da Kürtaj olan varmı :(

Elifpinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
1.014
26
38
Bartın
Malesef Bende kürtaj olacagım persembe gunu 5 haftalık hamıleyım kese var ama embrıyo olusmamıs o yuzden doktor kürtaj dedı ama korkuyorum bır tarafdanda cok üzgunum ama hakkımda hayırlısı buymus dıyorum kürtaj sonrası surec nasıl geciyor hıc bır bılgım yok yardımınıza ihtıyacım var

Malesef Bende kürtaj olacagım persembe gunu 5 haftalık hamıleyım kese var ama embrıyo olusmamıs o yuzden doktor kürtaj dedı ama korkuyorum bır tarafdanda cok üzgunum ama hakkımda hayırlısı buymus dıyorum kürtaj sonrası surec nasıl geciyor hıc bır bılgım yok yardımınıza ihtıyacım var

Tatlım malum ben ağustosta kürtaj olmuştum. Genel anestezi altında 10-15 dk da yapılıyor. Sen hiçbir şey hissetmiyorsun. Kürtaj günün adet günün sayııyor ve buna göre gelecek ayki adetini belirliyorsun. Hiçbir sıkıntı olmuyor merak etme. Tek diyeceğim, kendini çok yıpratma ki kist falan oluşmasın. Doktorun 2 ay korun diyecek muhtemelen ama 1 kez adet oldu mu korunmayı bırak. Çok geçmiş olsun canım. İnan çok iyi anlıyorum duygularını

Tatlım malum ben ağustosta kürtaj olmuştum. Genel anestezi altında 10-15 dk da yapılıyor. Sen hiçbir şey hissetmiyorsun. Kürtaj günün adet günün sayııyor ve buna göre gelecek ayki adetini belirliyorsun. Hiçbir sıkıntı olmuyor merak etme. Tek diyeceğim, kendini çok yıpratma ki kist falan oluşmasın. Doktorun 2 ay korun diyecek muhtemelen ama 1 kez adet oldu mu korunmayı bırak. Çok geçmiş olsun canım. İnan çok iyi anlıyorum duygularını

Üzülmuyorum artık canım daha kotu seyler olmadan boyle olması hakkımda daha hayırlıymıs dıyorum hıc hazır olmadgm için zor gelıyor ama doktorum 5 dk surer dedı genel anestezı olacakmıs o yuzden bıraz daha rahatım yenıden hamileliği dusunuyorum tabıkı ama ne zaman bılmıyorum hele sunu arlatayımda

Kürtaj olalı üzerinden belki de 1 yıl geçicek keşke kürtaj değilde farklı yollar araştırsaydım diyorum o kadar pişmanım ki :S

Kürtaj olalı üzerinden belki de 1 yıl geçicek keşke kürtaj değilde farklı yollar araştırsaydım diyorum o kadar pişmanım ki :S

Canim yazdgni simdi gordum ben yazdgm gibi kurtaj oldum ve ilk adetimi bekleyip korunmayi biraktim o ay tekrar hamile kaldim cok sukur 10haftaligim su an sen sakin kendini suclu hissetme ins olur en kisa zamamda

Bende çarşamba günü kürtaj oldum. 9 haftalık gebeligimde bebegimin kalbi durdugu için sonlandirildi. Dr. Bir ay adet olduktan sonra korunma dedi bende yeniden istiyorum ama 2 ay sonra kismetse uçak yolculuğu yapacagim. Gebe kalirsam şayet ilk haftalara denk geliyor yine birşey olurmuş diye korkuyorum.karar veremedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back