Her ailenin dinamiği farklıdır. Ama ben de aynı sehirde yaşayanların doğru bulmuyorum kalmasıni. Benim ablam evleneli beş seneyi gecti, bir kere bile ne bizde kaldılar,ne biz onlarda kaldık (ben birkaç kere yatıya gitmiştim sadece). Hatta uzak şehirde cenazeye gittiğimizde bile otelde kalmışlardı onlar... Yani ne gerek var ki? Saat kaç olursa olsun altımızda araba var, zaten gidilebilir evlere.
Ama bir yakın arkadaşımın Kardesi her cuma ya karısını çocuğunu alıp annesinin evine geliyor, haftasonu yasaklarıni beraber geçirelim diye, ya eşinin annesine gidiyor ya da annelerden birini eve cagiriyor
Bir haftasonu da tek kalın, ailecek takılın di mi
ama yok, bunu seviyorlar. O da onların aile düzeni,bir şey diyemem tabii.
Bir başka yakın arkadaşım hem annesine hem kayınvalidesine yürüme mesafesinde ev tuttu. Daha yeni evliyken bile haftada iki birinde, iki birinde kalırdı. Şimdi de aynı Sekilde idare ediyorlar. Mutlu da sayılmazlar bu durumdan,yavaş yavaş ,zamanla birbirlerine uyuz olmaya başladılar çünkü. Kabile gibi yaşıyorlar...
Yani gördüğün gibi, tek bir doğru yok. Sizin aile dinamiginize de uygun degil gibi kalmak, annen beraber bir gece gecirmeyi çok istiyrosa onları iftar + sahur bahanesiyle yatıya da alabilirsin. Gönülleri hoş olur en azindan