- 28 Mart 2020
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.712
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Kizlar sorumu başlıkta yazdım. Kan tahlili Yaptiran varsa cevapla şeklinde yorum yapabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polikliniğinde mi yaptirmistinizAcil de değil haftasonu özel hastanede vermiştim kan tahlili yarım saatte çıktı
Daha once bir kere yapmadilar. Sadece idrarla kaset test yapabiliyoruz dediler. 1 sene bile olmadi. Su an o sehirden farkli bir sehirdeyim.Yaptırabilirsiniz...ben çok önceden yapmıştım bişiy değişeceğini sanmıyorum...
Her testte umidimi kaybediyorum aslinda. Tamam adet olucam diyorum. Sonra yeni bir sey öğreniyorum. Son adet uzerinden 40 gün geçen biri 3 tane kaset test yapmis. 2si negatif cikmis. 2 hafta gecikmeye denk geliyor. Kasetler guvenli degil dedi. Boyle seyler duydukça umutlaniyorum. Streslenip geciktirdigim de dogru. Korunmasiz ilişkim 10 temmuz. Beklenen adet 28 temmuzdu. 3 gün geciktim. Icime dert oldu o da bayrama denk geldi. Kan versem yok dese de rahatlasam keske.Bizim devlet de yapmıyor acilde. Özel denenebilir. Ama bence ilk ayın olduğu için vücut dengen şaştı. Sakin ol streslenip geciktiriyorsun. Korunmasız ilişkin ne zamandı? O ilişkiden döllenme olduysa 12 gün sonra basit kaset testte çıkar. Bence regl olamazsan bayramdan sonra doktora git söktürücü versin.
Olsa testte kesin çıkardı. Şimdi kan verememe stresine de girme. Bayram bi geçsin verirsin.Her testte umidimi kaybediyorum aslinda. Tamam adet olucam diyorum. Sonra yeni bir sey öğreniyorum. Son adet uzerinden 40 gün geçen biri 3 tane kaset test yapmis. 2si negatif cikmis. 2 hafta gecikmeye denk geliyor. Kasetler guvenli degil dedi. Boyle seyler duydukça umutlaniyorum. Streslenip geciktirdigim de dogru. Korunmasiz ilişkim 10 temmuz. Beklenen adet 28 temmuzdu. 3 gün geciktim. Icime dert oldu o da bayrama denk geldi. Kan versem yok dese de rahatlasam keske.
O kadinda niye cikmamis 2 hafta gecikmişOlsa testte kesin çıkardı. Şimdi kan verememe stresine de girme. Bayram bi geçsin verirsin.![]()
Hangi kadın kıız?O kadinda niye cikmamis 2 hafta gecikmiş
Anlattim ya 2 hafta gecikmiş iki idrar testi de negatif cıkmış. Tam ümidimi yok etmisken bunu öğrendim.Hangi kadın kıız?
İşte geç döllenme dediğimiz olay o demek ki regl tarihinde yumurtlamış. Sen de korunmasız birlikteliğe devam ettiysen şüphelenebilirsin tabi ki. Ama tek korunmasız ilişkiyse döllenme o günlerde mi oldu diye şüphelenirsin 10 hatta 9 gün sonra bile öğrenen var basit kaset testte ama ben 12 diyorum garanti olsun diye.Anlattim ya 2 hafta gecikmiş iki idrar testi de negatif cıkmış. Tam ümidimi yok etmisken bunu öğrendim.
Günümü geçmiştim,düşük sorunlarım oluyor demiştim...hemen yapmıştılarDaha once bir kere yapmadilar. Sadece idrarla kaset test yapabiliyoruz dediler. 1 sene bile olmadi. Su an o sehirden farkli bir sehirdeyim.
Anladim canim. Nasilsa yumurtlama günüm gecti diye 1 kez daha korunmasiz oldu ama ovulasyonla bakmadım uygulamadaki bilgilerle tamamen. Gidip kan verirsem rahatlayacağım.İşte geç döllenme dediğimiz olay o demek ki regl tarihinde yumurtlamış. Sen de korunmasız birlikteliğe devam ettiysen şüphelenebilirsin tabi ki. Ama tek korunmasız ilişkiyse döllenme o günlerde mi oldu diye şüphelenirsin 10 hatta 9 gün sonra bile öğrenen var basit kaset testte ama ben 12 diyorum garanti olsun diye.
O zaman şüphelenebilirsin. Uygulama tutmayabiliyor.Anladim canim. Nasilsa yumurtlama günüm gecti diye 1 kez daha korunmasiz oldu ama ovulasyonla bakmadım uygulamadaki bilgilerle tamamen. Gidip kan verirsem rahatlayacağım.
Haklisin. Tesekkur ederim canim. Derdimi cekiyorsunuz yol gosteriyorsunuz hepiniz. Allah razi olsun.O zaman şüphelenebilirsin. Uygulama tutmayabiliyor.![]()