• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşla yakınlaşmak

fikirlerinize ihtiyacım var benim 6 senelik karşı cins bi arkadaşım var adını vermek istemiyorum o yüzden ahmet diyelim 6 senedir hiç bana bu anlamda yakınlaştığını görmedim hep arkadaştık ve gerekli mesafeyi korurduk bi gün doğum gününe gittik topluca 5-6 kişi doğum gününden sonra da bi nargile cafeye gittik oturmak için ben oturdum oda yanıma oturdu yanıma oturduktan bikaç dakika sonra elini omzuma attı hani altı senelik arkadaşım olduğu için elini omzuma falan atardı bazen naber kanka diyerek o yüzden pek yanlış anlamadım sonra işte dakikalar geçtikçe daha da yakınlaşmaya başladı parmağını hafif okşarmış gibi kolumda gezdirmeye falan başladı elini belime atmaya falan başladı sonra doğruluk cesaret falan oynadık ortak arkadaşlarımız bana ahmet için hiç bişeyler hissettinmi diye sordu o zaman da ahmetin kolu belimdeydi ahmet de bana cevap vermek zorunda değilsin dedi cevap vermedim nargile cafeden kalkana kadar eli omzumda veya belimde bi şekilde oturduk kalktıktan sonra eve falan bıraktı herkesi beni bırakırken de sarıldık falan doğum gününde biraz içmişti ama sarhoş değildi araba sürebiliyordu çünkü sonraki gün tekrar toplandık 5-6 kişi evde bana biraz soğuk davrandığını hissettim gergin olduğunu sonra kız arkadaşım geldi benşm yanıma oturdu o yanıma oturamayınca biraz yüzünün düştüğünü gördüm bilmiyorum ne yapacağımı 6 senelik arkadaşlığımı da riske atmak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Nargile kafede beni kaybettiniz. Nargile kafede cilvelesmeye calisan yakin arkadas fikri cok kaba saba geldi bana. Baya baya kiraathane yahu oralar?

Ortak arkadaşlardan biri bugün bu konuyu açıp sormuş böyle bişey varmı aklında diye oda sadece sarhoş olduğunu arkadaşlığı bozmak istemediğini sadece arkadaşça davrandığını böyle bişey düşünmediğini söylemiş ama arabayı o sürdü hiç de sarhoş gibi değildi davranışları
İşte tahmin ettiğim üzere dürtüsel işler.. Eğer aşıksa cidden emin olun ortaya çıkar tü kakada yapmayayım hayat belli olmaz ☺❤

Ortak arkadaşlardan biri bugün bu konuyu açıp sormuş böyle bişey varmı aklında diye oda sadece sarhoş olduğunu arkadaşlığı bozmak istemediğini sadece arkadaşça davrandığını böyle bişey düşünmediğini söylemiş ama arabayı o sürdü hiç de sarhoş gibi değildi davranışları
Öyle söylediyse kurcalama. Baska bi hamle bekle. Belime dokundu omzuma dokundu diyerek değil daha güçlü bişeler

Bu şekilde konuştuysa kötü bence, yani bi şey düşünmüyor ve istemiyor gibi geldi bana. Duyguları olsa ve orda el kol birden yakınlaşmış olsa da kötü ama hisleri yoksa ve öyle davrandıysa daha da kötü, saygısızca.

Bu şekilde konuştuysa kötü bence, yani bi şey düşünmüyor ve istemiyor gibi geldi bana. Duyguları olsa ve orda el kol birden yakınlaşmış olsa da kötü ama hisleri yoksa ve öyle davrandıysa daha da kötü, saygısızca.

Konu her mesajda daha da batiyor.

Sarhosken sizin oranizi buranizi elleyebilecegine olan rahatligi cok basit, cok avam.

Hanimefendi, "yakin arkadas" zannettiginiz sahisin kafasinda yeriniz hic hos degil.
Bu sahsi, sevgiliye donusturmeden evvel, arkadasliginizi bi tartin derim ben. Hatta ben olsam "ya sarhostum oyle seyler yok kafamda" lafini duydugum an kendisini ghostlamaya baslardim.

Cui Bono Cui Bono yanlis alinti yaptim pardon 😎

Klasik vizyonsuz yurdum insanı arkadaşınız.

Sizi beğendiğini arzuladığını adım gibi eminim. Hatta sevdiğine.

Sizde boş değilsiniz. Ee ne duruyorsun? helva yapsana! kıvamındaki ortamı bu şekilde arkadaş kanka kafasına ziyan ediyorsunuz.

Bilemedim, ama sizin kankalık ölmüş geçmiş olsun...

Bu arada ikinizden biriniz sevgili yapsa yada evlilik yoluna girse partneri aranızdaki bu elektriği hisseder ve arıza çıkartır.

Yoksa bir Ali Cabbar vakası daha mı?

İlerleyen zamanlarda da yazın lütfen

Ben yakın arkadaşımla sevgili oldum çok guzeldi yani hem arkadaşım hem dostum hem sevgilimdi birlikte çok güzel vakit geçiriyorduk zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorduk ama sizinki gibi direk elini belime falan atmadı önce hoşlandığını belli etti sonra bende ona biraz belli ettim açıldı o şekilde olmustu benim Bi hatam yüzünden bitti yani faceten eski sevgilime bakmistim onda şifrem vardi bu yüzden benden ayrılmıştı aslında o kişiyi sevdiğim için bakmamıştım öylesine Bi merak etmistim sonra geri barısacak gibi olmuştuk yine sifremi istedi bende bir iliskide guven olmazsa o ilişki olmaz dedim bu yüzden bitti en yakın arkadaşımı da kaybetmiş oldum şuan evliyim iki çocuğum var arkadaşlarım bazen eğer evlenmeseydin onunla ya evliydin ya nişanlıydin diyorlar sanirim beni onunla daha cok yakistiriyorlardi hayırlısı böyleymiş ben eşimi seviyorum çok sukur

Doğruluk mu cesaret mi?
Hala bunu oynayan mi kaldı ya?
Yaşınıza baktım 21mis, 6 seneyi çok uzun zaman gibi soylemenizden belliydi 😂 lise arkadaşın yani bu cocuk.
Belli ki sana yürüyor
sen de istiyorsan karşılık verirsin, yorulunca başını omzuna koyar uyursun falan. istemiyorsan da mesafe koyarsın.
Çok gençsin, fazla düşünme içinden geldiği gibi yaşa 🥳

Ahmet içki içtikten sonra araba kullanıp hem kendi hem de yanındaki insanların hayatını tehlikeye atan sorumsuz biri.

Ahmet yokluktan sana saran, arkadaşlarının gazına gelen biri.

Ahmet 6 yıllık arkadaşına fırsat bulunca yavşayıp bunu arkadaşlarına gösteren biri...

Ahmet bir kadına yaklaşmak için içkiden cesaret alan ayık kafayla konuşmaya cesaret edemeyen korkak biri.

Ahmet kaba, karşısındaki kıza kibarca yaklaşmayı ve duygularını açmayı bilmeyen biri.

Bu Ahmet'ten bir halt olmaz.Ahmet daha büyüyememiş.

Bunları iyice düşün.Göze alabiliyorsan ilişkiye başla. Ortada arkadaşlık kalmamış artık.

Ben de arkadaşımla ilişki yaşadım ama bu şekilde olmadı. Sana yanlış davranıyor.

Nargile kafe’ye tutuldum be Azra Cabbar😂😂😂
Arkadaşınız adam değil hatta bu yorumumu unutmayın evlensin boşanacak.
Tam karakter yoksunu.

Tabi sizde az değilsiniz. Yolu açmışsınız adam yan çizince bozuluyorsunuz….

Ahmet’in sana karşı bir şeyler hissetmesi ihtimali seni heyecanlandırmış veya hoşuna gitmiş belli ki ama bu senin ondan hoşlandığın anlamına gelmek zorunda değil. Bence her ikiniz de bir şey hissetmiyorsunuz aslında. Sen o an üst üste gelen Ahmet’in hareketleri ve arkadaşlarının sorularını yorumlayarak onun hoşlandığı çıkarımına varmışsın, bu fikir hoşuna gidince de ondan hoşlanıyor muyum acaba diye kafan karışmış sanırım. Bilmiyorum belki sen gerçekten hoşlanıyor da olabilirsin ama Ahmet’in sadece alkolün yükselttiği libidoyla sana yaklaştığına eminim. Üzgünüm bunu söylediğim için ama çocuğun ciddi bi duygusu olduğunu sanıp iyice moda girersen sonra sen üzüleceksin Ahmet’in de durduk yere götü kalkacak falan hep benzer senaryolar. Arkadaşlarının gazına gelme. Takılmak istiyorsan takıl ama ciddi bi şey bekleme bu çocuktan, hiç gözüm tutmadı. Bi de hoşlanmıyorum demiş ay götüm.

Sarhoş değildi diyorsun ama zaten sarhoş olmasına gerek yok ki alkolün libidoyu yükseltmesi için. Ayrıca sarhoş değilken yani gayet hareketlerinin bilincindeyken böyle davranması arkadaşlığınıza değer vermediğini de gösteriyor bence. Senin ne düşüneceğini, arkadaşlığınızın bozulabileceğini umursamamış. Hiç sevmedim bu çocuğu. Ayrıca nargile cafe ne ya

Cok gencsiniz ve dolayisiyla saf. Konusmadan kimse hoslandigini belli edecek sozler etmemisken erkeklerin bu tur durtusel tavirlarina izin verirseniz cok uzulursunuz. O gun sizle yakinlasip yarin hic bir sey olmamis gibi davranabilir. Bu tur tek gecelik ya da takilmalik iliskileri kaldirabiliyorsaniz istediginiz gibi yasayin tabi eglenin ne guzel derim hatta, ama bence takiyorsunuz. O yuzden bir erkek size bu sekilde dokundugu zaman onu durdurup, belimi tutuyorsun beni arkadastan ileri mi goruyorsun ya da benden hoslaniyor musun diye sorun. Hic korkmayin. Erkekler bu sekilde acik sozlu, ne istedigini bilen, kendini gunluk ona buna ellettirmeyen, kendine ve vucuduna saygili, guclu kadinlara asik olurlar.

Back