- 2 Temmuz 2023
- 9.835
- 28.002
- 468
fikirlerinize ihtiyacım var benim 6 senelik karşı cins bi arkadaşım var adını vermek istemiyorum o yüzden ahmet diyelim 6 senedir hiç bana bu anlamda yakınlaştığını görmedim hep arkadaştık ve gerekli mesafeyi korurduk bi gün doğum gününe gittik topluca 5-6 kişi doğum gününden sonra da bi nargile cafeye gittik oturmak için ben oturdum oda yanıma oturdu yanıma oturduktan bikaç dakika sonra elini omzuma attı hani altı senelik arkadaşım olduğu için elini omzuma falan atardı bazen naber kanka diyerek o yüzden pek yanlış anlamadım sonra işte dakikalar geçtikçe daha da yakınlaşmaya başladı parmağını hafif okşarmış gibi kolumda gezdirmeye falan başladı elini belime atmaya falan başladı sonra doğruluk cesaret falan oynadık ortak arkadaşlarımız bana ahmet için hiç bişeyler hissettinmi diye sordu o zaman da ahmetin kolu belimdeydi ahmet de bana cevap vermek zorunda değilsin dedi cevap vermedim nargile cafeden kalkana kadar eli omzumda veya belimde bi şekilde oturduk kalktıktan sonra eve falan bıraktı herkesi beni bırakırken de sarıldık falan doğum gününde biraz içmişti ama sarhoş değildi araba sürebiliyordu çünkü sonraki gün tekrar toplandık 5-6 kişi evde bana biraz soğuk davrandığını hissettim gergin olduğunu sonra kız arkadaşım geldi benşm yanıma oturdu o yanıma oturamayınca biraz yüzünün düştüğünü gördüm bilmiyorum ne yapacağımı 6 senelik arkadaşlığımı da riske atmak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Nargile kafede beni kaybettiniz. Nargile kafede cilvelesmeye calisan yakin arkadas fikri cok kaba saba geldi bana. Baya baya kiraathane yahu oralar?