yakın arkadaşın mı yoksa ailen mi

jarelbestel

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
35
0
6
34
İçel Mersin
çok sevdiğim yakın arkadaşım var 2 yıldır beraber yiyip içiyoruz aynı okuldayız aynı sırayı paylaşıyoruz yani her dakika beraberiz,fakat ailem o kızla arkadas olmamı istemiyor. çok ön yargılılar bilip bilmeden suçluyorlar onu. bana zaraar verdiğini düşünüyorlar ve onunla konuşmamı istemiyorlar. ama öyle değil onun bana hiç bi zararı yok en yakın arkadasım ve öylede kalcak. şimdi bizi görüştürtmüyorlar malesef arada kaldım napcam bilmiyorum, onun yaşam tarzı farklı diye istemiyorlar biliyorum ama ben arkadasımı kaybetmek istemiyorum

Yasam tarzlarinizdaki farkliliklar neler?aciklarsan belki daha net yorumlar gelebilir.

Yasam tarzlarinizdaki farkliliklar neler?aciklarsan belki daha net yorumlar gelebilir.

onun ailesinin maddi durumu çok iyi mesela günlük 50 tl harçlığı olur,ama bizimkisi o kadar iyi değil. o çok alışveriş yapıyor bende onla olduğum zamanlar onu görünce yapmak zorunda kalıyorum ve ailemi çok zor durumda bırakıyorum. onun annesi odtü mezunu benimki ilkokıul mesela farklar bu. o istediği zaman dışarı çıkabiliyor beni çağırdığı zaman bende çıkamk isteyince annemgil izin vermiyor ve kavga ediyorum onlarla

sigaraya başlamama sebep oldu

Ailen haklı , diğer sebepler neyse ama sigaraya başlamana sebep olan birinle bende görüştürmezdim.

Kusura bakmayında ailen çok ama çok haklı.
maddi durumu iyi olabilir çok normal.ama o alışveriş yapıyor diye siz neden yapıyosunuz.
Ailen demekki sende olan değişikliği görüp önlem almaya çalışıyorlar.
Benimde senin düşüncende bir kızım olsa asla görüştürmem.
Benim okul yıllarımdada durumu çok iyi arkadaşlarım vardı,ama ben onlar bunu alıyor bende almalıyım diye hiç düşünmedim.
siz bugün alışveriş dersiniz,yarın o hayatını yaşıyor benim ondan ne eksiğim var deyip kötü şeyler yapabilirsin.

Şunuda yazmadan geçemiycem

Seni doğuran,büyüten,koruyan ailenle,iki günlük tanıdığın arkadaşını nasıl bir tutarsın.

yok Ailem mi? yakın arkadaşım mı ? diyosun

Gençlik nereye gidiyor anlamıyorum.

Son düzenleme:
tabiki önce aile gelir. arkadaşlık yaptığın kişiler ailenin önüne geçmemeli kesinlikle.

Aslında her şeyi farkındasın. Sigaraya başlamama sebep oldu diyorsan eğer sana zarar vermeye başladığını anlıyorsun demekki. Aile ve arkadaş kesinlikle karşılaştırılmaması gereken bir konu bence. Söylediğin şeylerde çok normal değil. Arkadaşın alışveriş yapıyor diye kendini zorunda hissedip sende alışveriş yapıyorsun ve ailemi zor durumda bırakıyorum diyorsun. Farkındasın ve neden hala bir seçim içindesin ?

Düşünmeden tek seçimin Ailen olmalı !

Ben şuana kadar ailemin yanlış bir sezide bulunduğunu hatırlamıyorum.Kötü dedikleri,uzaklaştırmak istedikleri kişilerde hep haklı çıktılar.Bunu nasıl yapıyorlar anlayamıyorum.Ama öyle.Bu hayatta herkes gider ama anne çok önemli boşver,benim bir zamanlar vazgeçilmez arkadaşlarım artık yok ama annem yanımda,ne yaparsan yap yanında anneni görüceğine emin olabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar yakın arkadasın olsa seni zor durumda bırakmaz durumunu bilir sonucda ...seninle zaman geçirmek alışveriş Yada başka bisey degil ...hep sen ona ayak uydurmak zorunda degilsin o sana uydursun ... Ailen senin kötülüğünü istemez !!!! Unutma !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde olmuştu öyle bir olayım. Ailem istememişlerdi ama ben yine burnumun dikine gitmiştim gizli gizli yine görüştüm. He şimdi sorsan kaç aydır görüşmüyoruz bile o zamanlar o benim en yakın arkadaşım bilmem ne diye tutturmuştum gerçi kız annemlerin dediği gibi bana zarar falan vermedi yani bence arkadaşının hareketlerini bi düşün başkalarına karşı değil sana karşı nasıl davrandığını ona göre karar ver canım.

Allah'm cümlemizin evladını koru, akıllı uslu bir ergenlik geçirmeyi nasip et.
Başka ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…