Yakın arkadaşımı sürekli soran arkadaşlar insanlara ne yapmalıyım bu konumu canımı çok sıkmaya başladı

Tam adınız gibi bir yengeçmisiniz kiskaçlamaya çalıştınız. Ne diyim size kotu dilek dilemeyecgim.herkes kırdığı yerden kırılır

Negatif enerjiniz konunuza da yayılmış. Demek ki yakın arkadaşınız sizin kadar negatif biri değil ki insanlar sevmiş, görüşmek istemiş. Kıskanmışsınız çok net.

Dert bunun neresinde diye okurken asıl baklayı konunun sonlarında çıkarmışsınız. Kızı artık sevmiyor, kuruluyorsunuz.

Bana da kızacaksınız ama kız muhtemelen hoşsohbet, esprili biri yoksa sürekli insanlar o da gelsin demez.

Ha başka kötü özellikleri vardır belki siz haklısınızdır, o zaman kesin arkadaşlığınızı, kesebiliyoruz yani. Hem uyuz olup, kötüleyip, hem yakın arkadaşım kankam diye bahsetmek insanlardaki en anlamadığım şey.

Herkesin 4 4lük kankası arkadaşı yoktur diye düşünüyorum sinir eden bazı hareketleri olabilir anlastiginiz güldüğünüz anlar da olabilir ama sizi rahatsiz eden ozellikleri daha ağir basıyor ise mesafe koyarsın.insanın bazı kirmizi cizgiler vardir ona göre cikartirsin hayatından uzaklaşırsın.Çok büyük bir dert değil tabi ki içimi dökmek istedim.Yilların birikimi belki de 20 yıllık arkadaşlık son yıllarda enerjisi değişti belki sevgi anlamında haklısınız azalmış olabilir ama kolay kopulmuyor işte yılların hatrı yaşanmisliklar var.sorsunlar skntı yok evet hoşsohbettir konuşkandır ama şuan mesafeliyiz o beni şuan yeni arkadaş çevresine çok dahil etmiyorsa neden ben dahil edeyim.Ben mi yanlış anlatıyorum düşünüyorum bilmiyorum.bilmiyorum.ben ondan bana şu seni sordu bu seni sordu diye duymuyorum.Bilmiyorum Belki de bu aralar hassasımdır.Her zaman taktigim bir konu değil.sinirime dokundu kendimi de sorguluyorum.

Ben de onu diyorum negatif sizin için ağır basıyorsa değerinizi sorgular hale geldiyseniz kesin arkadaşlığınızı. Ben de tam 20 yıllık bir arkadaşlık bitirdim. İnsan evet uzun bir geçmişten dolayı silmek istemiyor, hasır altı etmeye çalışıyor ama olmuyor bir yerde kopuyor. Madem öyle bu süreci hızlandırmanızı öneririm. Yakın arkadaştan soğuduktan sonra geri ısınan görmedim ben, ben de çok çabaladım ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…