- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
-
- Konu Sahibi Puprple000
İş ortaminda benden hoşlanan bir çocuk vardı kendisinin ona baktığından bahsederken benden hoşlandığını söylediğimde çocuğa düşman kesildi biz sevgili olduk
Ekleme yapıyım arkadaşım çoğu erkeğin ona baktigindan bahseder eski sevgilimi tanımıyor biz aynı bolumdeydik onada normal şekilde söyledi bende flortlestigimizi sana bakmasinin imkansız olduğunu söyledim. Ve aralarında 10yaş var.Yani bunu yaptığına göre sen pekte iyi bir arkadaş değilmişsin. Sana gelip bir erkekten bahsediyor, sen gidip o erkekle sevgili oluyorsun hem de iş yeri. Yer mi kalmamıştı erkek bulacak? Böyle bir şey başıma gelseydi, bunu yapan arkadaşımı anında silerdim. Hala görüşüyor olmanız ilginç
Ekleme yapıyım arkadaşım çoğu erkeğin ona baktigindan bahseder eski sevgilimi tanımıyor biz aynı bolumdeydik onada normal şekilde söyledi bende flortlestigimizi sana bakmasinin imkansız olduğunu söyledim. Ve aralarında 10yaş var. Arkadaşım ben bu çocuktan hoşlanıyorum vs demiş olsaydı tabikideYani bunu yaptığına göre sen pekte iyi bir arkadaş değilmişsin. Sana gelip bir erkekten bahsediyor, sen gidip o erkekle sevgili oluyorsun hem de iş yeri. Yer mi kalmamıştı erkek bulacak? Böyle bir şey başıma gelseydi, bunu yapan arkadaşımı anında silerdim. Hala görüşüyor olmanız ilginç
iş arkadaşlarıyla biraz sorunluydu ben destek çıktım yalnız birakmadim hatta onun sevmediği herkese düşman kesildim çünkü beni ise o aldırdı hem sevdiğin insan hem nankörlük edemezdim.
Hayır olmadı benim kız arkadaşım biraz flortoz kadın çoğunlukla erkeklerin ona baktığını sanar vs bu huyuna takilmiyorum dostluğu çok güzel erkek arkadaşımında ona baktığını söyleyip biz sevgili olduktan sonra nefret etmesi sohbete girmesi veya küfür etmek için diyologa girmesi. Eski sevgilimde bakmış olabilirArkadaşınla eski sevgilinin daha önceden aralarında bir birliktelik/flörtleşme olmadığına emin misin?