Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz değişik hissederdim belki ama sonra da ikisi de memnunsa durumdan ben ne diyebilirim kiKızlar yakın kız arkadaşınızın erkek kardeşinizle cinsellik yaşadığınızı öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Yani sorun edilecek bir durum olur mu bilemiyorum ama ya ben zaten bu milleti anlamıyorum niye bu kadar erkenden ilişkiye giriyorlar önceden böyle şeyler yoktu herkes kendini evliliğe saklıyordu şimdi böyle o kadar çok basit oldu ki o yüzden normal karşılıyoruz artık birbirlerini seviyorlar mı sevgiler mi yoksa sırf ilişki için mi ilişkiye girmişler o yüzden pek yorum yapamıyorum ama sonuç olarak bir arkadaşın diğeri kardesın arkadaşını silsen kardeşini silemezsin hangisinde kızacan hiç bilmiyormuş gibi davranKızlar yakın kız arkadaşınızın erkek kardeşinizle cinsellik yaşadığınızı öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Haklısın,elbette yanlış bir durum ama uzak durmak isteyipte kardeşi ısrarcı olmuşsa nereye kadar kaçılır kiYani sorun edilecek bir durum olur mu bilemiyorum ama ya ben zaten bu milleti anlamıyorum niye bu kadar erkenden ilişkiye giriyorlar önceden böyle şeyler yoktu herkes kendini evliliğe saklıyordu şimdi böyle o kadar çok basit oldu ki o yüzden normal karşılıyoruz artık birbirlerini seviyorlar mı sevgiler mi yoksa sırf ilişki için mi ilişkiye girmişler o yüzden pek yorum yapamıyorum ama sonuç olarak bir arkadaşın diğeri kardesın arkadaşını silsen kardeşini silemezsin hangisinde kızacan hiç bilmiyormuş gibi davran
Belki kardeşi baktı ilk bunu bilemezsinValla açık görüşlü olmayı isterdim ama ben tiksinirdim. Aşık olurlar bir ilişki yaşarlar neyse ama sadece cinsellik olduğunda kabul edemem. Evime alıyorum diye kardeşime bu gözle bakmış olması benim açımdan kabul edilemez. Nerden bilicem her yanına götürdüğüm sevgilime kuzenime akrabama da öyle davranmayacağını ?
Önce bir şaşırırdım. Ama sonra ne tepki verirdim bilemiyorum. Arkadaşınla, kardeşinin yaşları kaç ?Kızlar yakın kız arkadaşınızın erkek kardeşinizle cinsellik yaşadığınızı öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kardeşi adım atmış bile olsa arkadaştan bunu beklemem ben. Kardeşimle de fena arayı bozarım ırz düşmanı her getirdiğim kardeş dediğime sünecek misin sen diye. Tekrar diyorum ilişki yaşamalarıyla ilgili değil fuckbuddy olmalarıyla ilgili yapıyorum ben bu yorumu. Belki yorumlarıma denk gelmişsinizdir çokta açık fikirli biriyim ama bu bana çok geliyor. Kardeşlerimin yakın arkadaşları da benim için kardeştir abla abidir. Benim yakın arkadaşım böyle bir şey yapsa fena harcarım ben onu, çok kötü kalbini kırarım bir daha hayatımının kıyısından geçemez.Belki kardeşi baktı ilk bunu bilemezsin