Beline yakı vurup hamile kalan varmı???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım günaydın ben şunu sormak istiyorum yakıyıne zaman kullanmaya başladın kaç gün boyunca bir yumurtlama zamanından önce mi biraz daha bilgi verirsen sevinirim çünkü bende bu ay kullanmayı düşünüyorum teşekkürcanım ben 6 aydır çocuk istiyordum. kaç kez dr a gittim. fitil, klomen ne varsa kullandım ancak hiçbiri işe yaramadı. annem kendisinin de 1,5 yıl cocuğu olmadığını yakı yaptıktan sonra oldugunu söyledi. güldüm, dalga geçtim ancak denedim ve şu an hamileyim. yani deneyebilirsiniz bence.
Canım günaydın ben şunu sormak istiyorum yakıyıne zaman kullanmaya başladın kaç gün boyunca bir yumurtlama zamanından önce mi biraz daha bilgi verirsen sevinirim çünkü bende bu ay kullanmayı düşünüyorum teşekkür
Canım cevabın için teşekkür ederim ben Yumurtlamadan beş gün önce yakıyı taktım fakat ilk gün biraz yanma oldu daha sonra yanma olmadığı için yeni bir yakı yapıştırdıM yumurtlama döneminde de takıyorum bugün yumurtlama günü yakı hala belimde inşallah bir faydası olur birde sana bir şey sormak istiyorum yakınIn acaba nasılfayda ediyor arasındaki bağlantı nedir acaba Bilgin varsa yazarsan sevinirim canım iyi akşamlarmerhabalar. ben yakıyı adetim bittiği gün kullanmaya başladım. normalde 7 gün kalmasını söylediler ama ben 3 gün dayanabildim. çok yaktığı için 3 gün sonra çıkardım. yani yumurtlama döneminden önce. baska sorunuz varsa yardımcı olurum seve seve. ha bir de o ay bolca dinlendim. ağır kaldırmadım
Canım bir de yumurtlama günleri ne zaman sıklıkta ilişkiye girdiniz yazarsan sevinirim Özel olarak yaptığın ayrıca başka bir şeyler mesela bitkisel kür falan varmıydı ve bende Klomen atlı ilacı kullandım bir faydasını görmedim sana doktor fitili ve Klomenî neden verdi bunları ayrıntılı olarak yazarsan çok sevinirim canımmerhabalar. ben yakıyı adetim bittiği gün kullanmaya başladım. normalde 7 gün kalmasını söylediler ama ben 3 gün dayanabildim. çok yaktığı için 3 gün sonra çıkardım. yani yumurtlama döneminden önce. baska sorunuz varsa yardımcı olurum seve seve. ha bir de o ay bolca dinlendim. ağır kaldırmadım
canım ben yakıyla bebeğin bağlantısını bilmiyorum.yani etkisi nedir hiç bilmiyorum ama bana ve cevremdeki çoğu kişiye faydası oldu. hatta ben olmayanı görmedim henüz. yumurtlama günleri gün aşırı yani 2 günde 1 ilişkiye girmeniz gerekiyor. bi de nasıl söylesem bilmiyorum ama ilişkiden sonra kalkmaman gerekli. mümkünse bel bölgeni biraz yukarıda tut. kalçanın altına yastık flan koyup yarım saat öyle yatabilirsin. ben bunun dışında bitkisel kür yapmadım. klomeni bana doktor adet günlerim düzensiz olduğu için vermişti. ama ben faydasını görmeyince bıraktım. fitili de mantar enfeksiyonu için vermişti. mantardan belki çocuk olmuyodur diye. ama o da işe yaramadı.Canım bir de yumurtlama günleri ne zaman sıklıkta ilişkiye girdiniz yazarsan sevinirim Özel olarak yaptığın ayrıca başka bir şeyler mesela bitkisel kür falan varmıydı ve bende Klomen atlı ilacı kullandım bir faydasını görmedim sana doktor fitili ve Klomenî neden verdi bunları ayrıntılı olarak yazarsanbe çok sevinirim canım
Sağol canım bende yakıyı ilk defa deniyorum soğan kürü ve hayıt suyu içiyorum inşallah şifasını görürüm bu ay bebişine ve kendine iyi bak canımcanım ben yakıyla bebeğin bağlantısını bilmiyorum.yani etkisi nedir hiç bilmiyorum ama bana ve cevremdeki çoğu kişiye faydası oldu. hatta ben olmayanı görmedim henüz. yumurtlama günleri gün aşırı yani 2 günde 1 ilişkiye girmeniz gerekiyor. bi de nasıl söylesem bilmiyorum ama ilişkiden sonra kalkmaman gerekli. mümkünse bel bölgeni biraz yukarıda tut. kalçanın altına yastık flan koyup yarım saat öyle yatabilirsin. ben bunun dışında bitkisel kür yapmadım. klomeni bana doktor adet günlerim düzensiz olduğu için vermişti. ama ben faydasını görmeyince bıraktım. fitili de mantar enfeksiyonu için vermişti. mantardan belki çocuk olmuyodur diye. ama o da işe yaramadı.
Olmaz canım yapıştır o beli ısıtıyor yararı var zararı yok eskiler neden üşütmeyin ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutun yoksa çocuğunuz olmaz diyorlardı ve bellerini tülbent vs ile sarıyorlardı bende bu sy ilk defa yaptım yapanlarında yorumlarını okuyunca çok Ümitlendim hayırlısı bakalımKizlar, ben bu ay incir ve havuc suyu iciyorum....bugun adet biteli 3 gun oldu.....ayni anda yaki yapsam bi sey olmaz deyilmi??
Sağol canım bende yakıyı ilk defa deniyorum soğan kürü ve hayıt suyu içiyorum inşallah şifasını görürüm bu ay bebişine ve kendine iyi bak canım
canım ben 6 aydır çocuk istiyordum. kaç kez dr a gittim. fitil, klomen ne varsa kullandım ancak hiçbiri işe yaramadı. annem kendisinin de 1,5 yıl cocuğu olmadığını yakı yaptıktan sonra oldugunu söyledi. güldüm, dalga geçtim ancak denedim ve şu an hamileyim. yani deneyebilirsiniz bence.
Bende yumurtlama dönemimde yapıştırdım halada belimde 2. ci yakı bu ilişkiden önce yapıştırdım 3. günü çıkardım birgün ara verdim diğerini yapıştırdım buda 3. günde bu akşam başka bir tane daha yapıştırıp ilişki olucak inşallah bi faydasını görürüz .
Biraz daha bekle canım daha varmış adetinebende aynı şekilde yaptım. toplamda 3 4 gün belimde kaldı benimde. şimdi regli günümü bekliyorum merakla. bu ay diğer zamanlardan farklı olarak midem de yanma hissi var ve hafifi bel ağrısı. içim kıpır kıpır hamilemiyim acaba die ama reglime daha 8 - 9 gün var. belkide pskolojiktir bilmiyorumgidip kan tahlili vermek istiyorum. ama negatif çıkar die gitmekten vazgeçiyorum. üfff
merhaba
Bende bu ay denedim ama ben regli döneminden hemen sonra değilde bu 1 hafta sonra yapıştırdım. hatta bi tane aldım çok yakmadı ertesi gün başka bir marka aldım bendeo biraz daha yakmıştı. şimdi regli günümü bekliyorum. benim sormak istediğim illa yakının regli bitiminden hemen sonra mı takmak gerekiyor. yoksa bi kaç gün yada 1 hafta sonra takılsa fark ediyor mu ?
iyi gecelker bende bu ay yakı yapıştırmayı düşünüyorum belime ama beraber olduktan sonra banyo için çıkarmıyormusunuz yakıyı onu soracaktım güsl abdesti çiçinbende aynı şekilde yaptım. toplamda 3 4 gün belimde kaldı benimde. şimdi regli günümü bekliyorum merakla. bu ay diğer zamanlardan farklı olarak midem de yanma hissi var ve hafifi bel ağrısı. içim kıpır kıpır hamilemiyim acaba die ama reglime daha 8 - 9 gün var. belkide pskolojiktir bilmiyorumgidip kan tahlili vermek istiyorum. ama negatif çıkar die gitmekten vazgeçiyorum. üfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?