- 1 Mart 2021
- 227
- 305
- 36
O neymiş nasıl bişey bilgilendirir misinSanırım ben yakı ile hamile kaldım çünkü bir yıldır kalamıyordum bugün kan testim pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O neymiş nasıl bişey bilgilendirir misinSanırım ben yakı ile hamile kaldım çünkü bir yıldır kalamıyordum bugün kan testim pozitif
merhaba nasıl olucak peki yumurtalama gününde takmıyoruz herhalde adet bitiminde kac gun kalmalı ve nasıl yapıstırmalıyız yardımcı olursanız sevinirimmSanırım ben yakı ile hamile kaldım çünkü bir yıldır kalamıyordum bugün kan testim pozitif
Merhaba uyguladınız mu sonuç nedirKızlar merhabalar yarın bende bel için masaj yapıp yakı yapan bir kadın var ona gitcem onun için bugün burda bu şekilde yapan var mı diye bakmak için girdim baktım buraya denk geldim bakalım merakla bekliyorum yarın neler olacak inşallah herkese nasip etsin Rabbim abla bana adetin bittiği gün gel ve aç gel dedi bakalım yarın sabah gitcem
Merhabalar evet uyguladım şuan hamileyimMerhaba uyguladınız mu sonuç nedir
Amin inşallah herkese nasip olsun isteyen bekleyen herkese ben kayserideyim çıkın çıkın gelin şaka bir yana her şehirde vardır mutlakaAyy maşallah çok sevindim darısı bekleyen bizlere olsun inşallah hangi şehirdesiniz acaba ben gitsem bu teyzeye
Aaa tüh ben Ankara'dayım burada var mı hiç bilmiyorum ama :)Amin inşallah herkese nasip olsun isteyen bekleyen herkese ben kayserideyim çıkın çıkın gelin şaka bir yana her şehirde vardır mutlaka
Vardır mutlaka büyükler biliyor daha çok sorup soruşturmak lazım bende hiç kimseyi bilmiyorken arkadaşım söyledi hemde çok uzun zamandır görüşmediğim biriydi yani Rabbim sen ararsan yardım ediyorAaa tüh ben Ankara'dayım burada var mı hiç bilmiyorum ama :)