Gebeliğe Hazırlık Yakı ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım ben yakı ile hamile kaldım çünkü bir yıldır kalamıyordum bugün kan testim pozitif 🙂
merhaba nasıl olucak peki yumurtalama gününde takmıyoruz herhalde adet bitiminde kac gun kalmalı ve nasıl yapıstırmalıyız yardımcı olursanız sevinirimm

Herkese merhaba bende buradan yakı ile hamile kalma diye bir kaç başlık okumuştum. Geçen ay denedim. Yazmak paylaşmak istedim. Şuan hamileyim :)
Adetim bittikten sonra 2 gün bekledim. Ve yakıyi kalcalarimin bittiği yerin tam üzerine yani belimin tam ortasına yapıştırdım. 2 gün beklettim. Bayağı yanma oluyor zor dayandım ama sonra hafifliyor. 2. Gun çıkardım. Bir Daha takmadım. Telefonumda uygulamam var yumurtlama günlerimi gösteren oradaki tarihleri baz alıp yumurtlama günümden 1 gün önce akşama doğru bir tane daha yakı yapıştırdım aynı yere. Yani belimdeyken tabi ilişki oldu. Ertesi gün çıkardım attım. Fakat çıkarırken çocuk gibi ağladım resmen acıdan. Kıl tüy ne varsa çatır çutur gitti:)) ve 12.10.2021 da erken test ve kaset test yaptım pozitif çıktı ikiside. Ertesi gün tabi hemen dr a gittik kan vs verdim. Sonuç pozitif. Ben biraz fazla erken öğrendiğim icin daha keseyi net göremedik ne kadarlık olduğunu da tam öğrenemedik bana denilen sadece çok küçük çok erken olduğu icin dendi. Çünkü son adetim 18.09.2021 du ben 13.10.2021 da doktora gittim. biraz da kilo var :) bu hafta tekrar çağırdı gideceğim. Tam bugün bu ayki adetimin başlaması gereken gün. Hafif sancim var ama.ilk zamanlar adet günlerinde olabiliyormuş. Ama gelen giden yok:) Bende bir umutla okumuştum tam net fikir olsun diye yazmak istedim. Ben denedim oldu belki de tesadüftü bilemiyorum. Inşallah Allah herşeyi herkesin gönlüne göre verir...

Kızlar merhabalar 🤗 yarın bende bel için masaj yapıp yakı yapan bir kadın var ona gitcem onun için bugün burda bu şekilde yapan var mı diye bakmak için girdim baktım buraya denk geldim bakalım merakla bekliyorum yarın neler olacak inşallah herkese nasip etsin Rabbim 🤲 abla bana adetin bittiği gün gel ve aç gel dedi bakalım yarın sabah gitcem

Kızlar merhabalar 🤗 yarın bende bel için masaj yapıp yakı yapan bir kadın var ona gitcem onun için bugün burda bu şekilde yapan var mı diye bakmak için girdim baktım buraya denk geldim bakalım merakla bekliyorum yarın neler olacak inşallah herkese nasip etsin Rabbim 🤲 abla bana adetin bittiği gün gel ve aç gel dedi bakalım yarın sabah gitcem
Merhaba uyguladınız mu sonuç nedir

Adetimin bittiği gün gittim benim göbeğim yerinde değilmis yukarı kaymış onu yerine getirdi ve bunu yaparken resmen içimde birşeyin oraya geçtiğini hissettim çok güzel yumurtlama ve göbek masajı yaptı kadın resmen yoğurdu bütün karın bolgemi ve elhamdülillah hemen ertesi günden itibaren çok güzel bir yunurtlama gördüm 🤲 göbeğimi yerine getirdi o pıt pıt atan hissi göbeğimde elinin altında hisstteim sonra belime çok güzel bir masaj yapti omuz baslarima sırtıma ve ayaklarıma en sonunda bir tane göbeğime bir tane de belime yakı vurdu ilk başta çok birşey hissetmedim sonra yakmaya başladı ama dayanilmayacaj birşey değil maksat sıcak tutmak ve göbeği yerine oturtmak zaten kendi bırakana kadar çıkarmadım ama zaten 1 gün sürdü ve sonra etkisi geçti yakının yumurtlama günlerini değerlendirdik elhamdülillah şuan 5 hafta 5 günlük hamileyim hemen kaldım yani araya hiç ay girmedi abla eğer olmazsa diger ay yine gel demişti gerek kalmadı bin şükür Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin birşey birşeye bahane oluyor belki ama cabalamaktan istemekten ve bunun için birşeyler yapmaktan vazgeçmemek gerekmis bunu bir kez daha anladım 🤲🤲🤲💞

Ayy maşallah çok sevindim darısı bekleyen bizlere olsun inşallah 🤲🏻 hangi şehirdesiniz acaba ben gitsem bu teyzeye 😀

Ayy maşallah çok sevindim darısı bekleyen bizlere olsun inşallah 🤲🏻 hangi şehirdesiniz acaba ben gitsem bu teyzeye 😀
Amin inşallah herkese nasip olsun isteyen bekleyen herkese 🤍🤲🤲 ben kayserideyim çıkın çıkın gelin 😅 şaka bir yana her şehirde vardır mutlaka

Aaa tüh ben Ankara'dayım burada var mı hiç bilmiyorum ama :)
Vardır mutlaka büyükler biliyor daha çok sorup soruşturmak lazım bende hiç kimseyi bilmiyorken arkadaşım söyledi hemde çok uzun zamandır görüşmediğim biriydi yani Rabbim sen ararsan yardım ediyor 🌸🤍

X