Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bandı yapıştırdıgınızda belinize birsey hissettiniz mi pekiben 2 gün kullandım bu ay bakalım işe yarayacak mı daha fazla kullanacaktım ama çok rahatsız etmeye başladı kalça bitiminden başlayıp belime doğru yapıştırdım
yanma oluyor ve bant çektiği için eğilip kalkarken gerilim hissediliyor çok rahat değil yani ama insan katlanıyorBandı yapıştırdıgınızda belinize birsey hissettiniz mi peki
Ben kullandım yakı kasiklara ve bele yapıştırılır.ve kullandığım ay doktora gittim tesadüfen iki gün önce yumurtlamidsin ve iyi bı yumurtaymis kalıntılarından anladım dedi.tabi değerlendiremedik kısmet ötesi yokBel yakısı ile hamile kalan var mi ne zaman ve nasıl uygulamışlar
Tam olarak ne zaman yapıştırdınız adetin kaçıncı günü kaç gün yapıştırdınız bideBen kullandım yakı kasiklara ve bele yapıştırılır.ve kullandığım ay doktora gittim tesadüfen iki gün önce yumurtlamidsin ve iyi bı yumurtaymis kalıntılarından anladım dedi.tabi değerlendiremedik kısmet ötesi yok
Adetinize kaç gün kaldı bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorumBu ay bende kullandım 3 gün durdu sonra çıkardım zaten kendisi açılmıştı. Adetimin bittiği ertesi gün yapıştırmıştım değerlendirdik bakalım hayırlısı olsun diyelim
Benim zaten adetlerim çok düzensiz o yüzden gün olarak belli değil cesaret edemeyecek birşey yok neyin vesile olacağı belli olmaz sizede vesile olur inşallahAdetinize kaç gün kaldı bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
İnşallah sizden güzel haberler alırız bakalım bende bir sonraki aya inşallah denerimBenim zaten adetlerim çok düzensiz o yüzden gün olarak belli değil cesaret edemeyecek birşey yok neyin vesile olacağı belli olmaz sizede vesile olur inşallah
İnşallah canım dualarınızı bekliyorumİnşallah sizden güzel haberler alırız bakalım bende bir sonraki aya inşallah denerim
Adeditin 5 günü ve ucgun kalmalı. ilk gün duş yasakti.ve ilişkide yasaktı. Hiç leke dahi olmayacak demişti yapan kadın.adetdin tamamen bitmeliTam olarak ne zaman yapıştırdınız adetin kaçıncı günü kaç gün yapıştırdınız bide
Ve bizim komşu o şekilde hile kaldı şimdi kızı varAdeditin 5 günü ve ucgun kalmalı. ilk gün duş yasakti.ve ilişkide yasaktı. Hiç leke dahi olmayacak demişti yapan kadın.adetdin tamamen bitmeli