Anladım canım bir sorun yoktur degilmi ? Peki sen yakı yaptıgında bi işe yaramsmıydı hamilelik için mi denemstin ?Yakı sıcak su torbası gibi ürünler damarları genleştiediği için daha fazla adet olmuşsunuzdur ki adette takmak zararlı diyor bu yüzden doktorlar. Vücut kendini temizlerken sıcak kompres ile bakteri üremesine sebep olursunuz. Farzı misal grip olduğumuzda falan bile doktorlar sakın kaynar bişey içmeyin boğazınıza atkı sarmayın derler sıcak mikrobu çoğaltabiliyor. Yakıyı bende yaptım adetten hemen sonra yapmalısınız. Ard arda yapmak da tahriş eder vücudu onun yerine yumurtlama gününü takip et Yakıyı tak spermler sıcağı sever çünkü daha etkili olır
Yakı sıcak su torbası gibi ürünler damarları genleştiediği için daha fazla adet olmuşsunuzdur ki adette takmak zararlı diyor bu yüzden doktorlar. Vücut kendini temizlerken sıcak kompres ile bakteri üremesine sebep olursunuz. Farzı misal grip olduğumuzda falan bile doktorlar sakın kaynar bişey içmeyin boğazınıza atkı sarmayın derler sıcak mikrobu çoğaltabiliyor. Yakıyı bende yaptım adetten hemen sonra yapmalısınız. Ard arda yapmak da tahriş eder vücudu onun yerine yumurtlama gününü takip et Yakıyı tak spermler sıcağı sever çünkü daha etkili olır
Evet ben adetken yaptım ama normalde adetin bittikten hemen sonra yakıyı tam kuyruk sokumunun yani tam kalcanın üstüne ortalayarak yapıstırıyorsun esinden yardım alırsan daha kolay yapabilirsin. 2 gün duracak belinde biraz yakıyor kasındırıyor ama bebegimiz için deger :)İlk kez duyuyorum. Adet sonrası ovülasyona yakın bele mi yapıştırıyoruz yakıyı? Yakıda daha önce hiç kullanmadım markası falan yoktur herhalde değil mi?
En iyisi şanlı marka üstünde panter resmi var onu kullan canım.İlk kez duyuyorum. Adet sonrası ovülasyona yakın bele mi yapıştırıyoruz yakıyı? Yakıda daha önce hiç kullanmadım markası falan yoktur herhalde değil mi?
Evet ben adetken yaptım ama normalde adetin bittikten hemen sonra yakıyı tam kuyruk sokumunun yani tam kalcanın üstüne ortalayarak yapıstırıyorsun esinden yardım alırsan daha kolay yapabilirsin. 2 gün duracak belinde biraz yakıyor kasındırıyor ama bebegimiz için deger :)
Evet iki gün kalıyor yumurtlama gününe gelince bidaha yapıstır oda iki gün kalsın ve ilişkin olsun o gün kasıklarını sıcak tuttugu için spermin yumurtayla döllenmesine yardımcı oluyor. Rica ederim canım benim umarım vesile olurum sanada :)Adet bittikten sonra sadece 2 gün mü kalıyor ? Cevap için teşekkür ederim bu arada :)
Evet iki gün kalıyor yumurtlama gününe gelince bidaha yapıstır oda iki gün kalsın ve ilişkin olsun o gün kasıklarını sıcak tuttugu için spermin yumurtayla döllenmesine yardımcı oluyor. Rica ederim canım benim umarım vesile olurum sanada :)
İnşalllaaaahhh banada banada banadaaaaaAmin inşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Yakı aynı yere bir hafta içinde iki kere yapıştırılmaz cildi inanılmaz tahriş eder yumurtlama gününe 1 gün kala yapıştır sen bence canım zaten vücudun en aktif olduğu zaman dilimine denk getirmiş olursun. Hem ilişki sonrası vücudu sıcak tutmak falan gerekiyor ya daha sağlıklı olur adı üstünde yakıAdet bittikten sonra sadece 2 gün mü kalıyor ? Cevap için teşekkür ederim bu arada :)
Yok canım yapmıştım yaramadı ama eskiden annemler falan öyle gebe kalırmış kaç düşüğün üstüne doğurmuş annem böyle. Kasığa ve bele aynı anda yapanlar da var ama bence çok tehlikeli Kasığa sıcak su torbasını bile uygun görmüyor doktorlar. İlişkiden sonra belini halıyla sıcak tutmuş oluyorsun ayaklarına da çorap giy. Bebek olmasa da yumurtaları çatlatmıştı o yönden etkiliAnladım canım bir sorun yoktur degilmi ? Peki sen yakı yaptıgında bi işe yaramsmıydı hamilelik için mi denemstin ?
Yakı aynı yere bir hafta içinde iki kere yapıştırılmaz cildi inanılmaz tahriş eder yumurtlama gününe 1 gün kala yapıştır sen bence canım zaten vücudun en aktif olduğu zaman dilimine denk getirmiş olursun. Hem ilişki sonrası vücudu sıcak tutmak falan gerekiyor ya daha sağlıklı olur adı üstünde yakıüst üste vurduğunda belin yere değse sürekli yakıyor ilişki bile zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?