Yakarca Kabusu

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
683
374
103
36
SOS, Help, Yardimm!
Şu saat oldu uyuyamiyorum. Iki gecedir uyku yok yakarcalar yuzunden. Su an bu satirlari yazarken bile yiyorlar kasinip duruyorum. Bakiyorum bi sey gorunmuyor yok ortada bi sey. Ama isirip duruyorlar ya cok acayip kasiniyor. Kucuk bebegim var oda degistiremiyorum besigi var. Sicak oldugu icin pencere acik yatiyorum. Ilaclamak çözüm olur mu sizce ne yapmali nasil kurtulabilirim?
Limon yagi ve lavanta yagi ile karışım yapip suruyorum gelmesin isirmasin diye ama hic islemiyo bana misin demiuorlar yav??

Bir kabın içerisine bir miktar sirke, bir tutam şeker ve 3-5 damla bulaşık deterjan döküyorsunuz ve odalarınızın içine birer tane bırakıyorsunuz. Sonra bana dua ediyorsunuz. :KK53:

Bir kabın içerisine bir miktar sirke, bir tutam şeker ve 3-5 damla bulaşık deterjan döküyorsunuz ve odalarınızın içine birer tane bırakıyorsunuz. Sonra bana dua ediyorsunuz. :KK53:
Ay vallaha mi ohh ise yararsa ilaclamaktan kurtulacam ve sana cok dua edicem (istedigin bi sey varsa söyle) :) hemen yapsam hemen ise yarar mi ki

Spiral sinek kovucu diye bir ürün var Google da aratirsaniz gorursunuz. Ben yillarca kullandım cok memnun kaldim. Kasintilar icinde bengay krem kullanin. Kesinlikle ise yariyor. Cok cektim bende yakarcalardan.

Ay vallaha mi ohh ise yararsa ilaclamaktan kurtulacam ve sana cok dua edicem (istedigin bi sey varsa söyle) :) hemen yapsam hemen ise yarar mi ki

Yapın kesinlikle beni de çok rahatsız ediyorlardı kan grubum da müsait hemen çekiyor börtü böceği zaten. Bir yerde okuyup denemiştim yararını gördüm. Çok da ağrılı bir ısırığı var. :110:

Özel isteğim yok canım. Allah muradını versin de öpücük gönder yeter. :KK53:

İşe yarar inşallah.

Spiral sinek kovucu diye bir ürün var Google da aratirsaniz gorursunuz. Ben yillarca kullandım cok memnun kaldim. Kasintilar icinde bengay krem kullanin. Kesinlikle ise yariyor. Cok cektim bende yakarcalardan.
Bi araştırayim teşekkür ederim ❤

Yapın kesinlikle beni de çok rahatsız ediyorlardı kan grubum da müsait hemen çekiyor börtü böceği zaten. Bir yerde okuyup denemiştim yararını gördüm. Çok da ağrılı bir ısırığı var. :110:

Özel isteğim yok canım. Allah muradını versin de öpücük gönder yeter. :KK53:

İşe yarar inşallah.
Yaptim bile benim de ayni valla ben varken kimseyi yemiyorlar 0 benim.
Tesekkurler ❤

Vallahi kendisini hic gormedim cok kucuk oldugu icin sineklik ten de geciyor sanirim ses görüntü yok ama cok pis agrili ısırığı var. Biz dalamak deriz cok isirmasina daladi resmen :(
Genelde köye gidince olurdu benim simdi müstakil bahceli eve tasindim burda da cok var.

Vallahi kendisini hic gormedim cok kucuk oldugu icin sineklik ten de geciyor sanirim ses görüntü yok ama cok pis agrili ısırığı var. Biz dalamak deriz cok isirmasina daladi resmen :KK43:
Genelde köye gidince olurdu benim simdi müstakil bahceli eve tasindim burda da cok var.
Netten baktım sivrisinegin emice oglu heralde :deli::KK45:

o senelerden beri sivrisinek vs konusunda çok ünlü olan baş harfi R olan markanın likid koruyucusundan kullanabilirsiniz. geceleri prize takıyorsunuz.
sıvı olacak ama, likit. tablet değil.

Şu ilaçlar varya likit fişe takılan marka vermeyeyim anlamışsınızdır zaten faydası olur mu acaba sivrisineklere yarıyor ama yakarcayı bilemiyorum

Valla aklıma gelmisti ama bebek olunca odada guvenemedim sonuçta sürekli kimyasal yayiyo

Nane kokusundan nefret ederler
Nane yağı alın.sulandırın.fısfıs yapın cam kenarlarına vs

Sivrisinekten küçük bir sinek türü, kimi Yakarca der, kimi Tatarcık, minik ama ısırığı etkili bir sinektir, hızlıdırlar, çok yediler beni :))) ama artık kanım yaşlı kanı diye ısırmıyor hiçbir sinek :KK70:

Sivrisinekten küçük bir sinek türü, kimi Yakarca der, kimi Tatarcık, minik ama ısırığı etkili bir sinektir, hızlıdırlar, çok yediler beni :))) ama artık kanım yaşlı kanı diye ısırmıyor hiçbir sinek :KK70:
Öyleymiş munecigim ögrendim sonradan teşşekürler :dondurma:
Benide ısıran yok begenmediler heralde :deli:

Back
X