Yatak Odası Dekorasyonu Yakaodası Arıyorum Kızlarr Yardımm Lütfen :)

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Kızlar beğendiğim modelleri burda paylaşıyorum sizce bu tarz yatakodası modellerini nerede bulabilirim? İstanbul Anadolu Yaksında oturacağız ve ben netten bildiğim kadarıyla Anadolu Yakasında Modokoda çeşit fazlaymış ama hangi mağaza kalitelidir, hangisi daha uygundur hiç bilgim yok. Deneyimli veya bilen arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum. Önümüzdeki hafta Şstanbula geleceğim ama nerelere bakacağız hiç fikrim yok.

Beğendiklerimden bir kısmı bunlar. Modern minimalist bir oda olsun illa takım olmak zorunda değil karyola dışındaki takımlar için farklı kombinasyon seçenekleri olabilir. Malum kiracı olacağız. Fonksiyonel ve minimalist olması çok önemli.

ben fuga yı cok begeniorm cnm modoko da var magazası ama brz pahalı :) cok guzel değişik modelleri oluyo :)

canım bence internet araştırma yapma mağazalara git bak gez çook model var eminim hayalindekinin bulursun çok beğenirsin ama nette araştırma yaptıın zaman bulamayıp bi modele takıntılı kalıp üzülebilirsin biraz gez eğer vaktin varsa ayrıca baktıın modeller 6bin den falan başlıyo ankarada en azından istanbul da bilmiyorum...

Offf çok pahalı ben en fazla 4000 diyorum çok kafamda birşey oluşturmamak en mantıklısı aslında doğru söylüyorsun. Modokoya ve başka bir kaç yere daha bakarız gezeriz bütçemize uygun ve beğendiğimiz bir şey alırız. Dediğin gibi daha bakmasam netten iyi olacak :)

gunnurcm su ortadaki siyah yatak odası çok güzellmiş, bi de enzaya baksana ben ordan diego modelini beğeniorm, tabi alana jkdr çok fikrm değişir biliorm, umarm gönlüne göre bi tane bulursn valla sıkıntılı işler bunlar, beyaz esyların kdr sorunsuz ve içine sinerek alırsn cnm

Canım diegoda güzelmiş ama ben mağazada görünce bunu çok beğenmiştim ama çok pahalı ya ve pazarlık payı bile yyok 7500 TL ENZA / Simple and Clean / Epoca Yatak Odası off beğendiğim en uygun takım zaten 6500 dü ve sade modellerin neden daha ucuz olduğuna anlam veremiyorum şaşalı değil sade ve az yer kaplayan bir model istiyorum. Aslında beyaz yatakodası hayalim ama farklı bir renkte de sade ve işte budur dediğim olursa en fazla 5000 e mal olursa alacağım. Off yaa

tam istediğin gibi bir takım bulmuşsun sanırım, daha önce eklediklerinden hatırladığım kadarıyla.. çok şık, güle güle kullan :)

tam istediğin gibi bir takım bulmuşsun sanırım, daha önce eklediklerinden hatırladığım kadarıyla.. çok şık, güle güle kullan :)

haha, aynı başlıktaymış zaten... direkt son mesajına bakınca yeni konu sandım bir an :))

Canım çok sevindim beğendiğim gibi olmuş değil mi sade olması çok hoşuma gitti. Oh bunu da hallettim ya :)

Benim de Tepehome'da beğendiğim tek yatak odası takımı buydu güzel bir seçim olmuş güle güle kullanmanı diliyorum.

Son düzenleme:
Çok teşekkurler kizlar sevindim valla begenmenize daha guzellri sizin olsun yalniz yatagimiz cok rahat tavsiye edeeim med_line avensia visco yatak ve fiyati da 850 iki adet visco yastik ve cifr kisilik yoegan hediyesi vardi.

arkadaşım evgör mobilyada bu tarz bir kaç model gözüme çarpmıştı.Sana en yakın bayisine bir bak istersen

Kızlar yatakodaso takımımı aldım ama komodinlerini almadım evi tutmadık çok küçükse yatakodası sığmaz gibi geldi ama şimdide içimde kaldı alsam mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…