üsküdarda burası cnm senin tarzına benzio gibi :)))
layda Modern Yatak Odas Yatak Odalar Evgr Mobilya
tam istediğin gibi bir takım bulmuşsun sanırım, daha önce eklediklerinden hatırladığım kadarıyla.. çok şık, güle güle kullan :)
Canım çok sevindim beğendiğim gibi olmuş değil mi sade olması çok hoşuma gitti. Oh bunu da hallettim ya :)
Kızlar beğendiğim modelleri burda paylaşıyorum sizce bu tarz yatakodası modellerini nerede bulabilirim? İstanbul Anadolu Yaksında oturacağız ve ben netten bildiğim kadarıyla Anadolu Yakasında Modokoda çeşit fazlaymış ama hangi mağaza kalitelidir, hangisi daha uygundur hiç bilgim yok. Deneyimli veya bilen arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum. Önümüzdeki hafta Şstanbula geleceğim ama nerelere bakacağız hiç fikrim yok.
Eki Görüntüle 464856 Eki Görüntüle 464854 Eki Görüntüle 464853 Eki Görüntüle 464855 Beğendiklerimden bir kısmı bunlar. Modern minimalist bir oda olsun illa takım olmak zorunda değil karyola dışındaki takımlar için farklı kombinasyon seçenekleri olabilir. Malum kiracı olacağız. Fonksiyonel ve minimalist olması çok önemli.
arkadaşım evgör mobilyada bu tarz bir kaç model gözüme çarpmıştı.Sana en yakın bayisine bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?