• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakala çeyizi

Honest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
509
7
96
İstanbul
arkadaşlar googledan yakalaçeyizi yazın ilk çıkana tıklayın.vallahi süper şeyler var çok uygun fiyata.o kadar üzgünümkü acele edipte beklemediğim için.eğer almayan arkadaşlar varsa burdan alsınlar.inşallah faydalı olabilmişimdir:kedi:

Gerçekten çok uygun fiyatı. Zaten lemons yemek takımları tek başına 800-900 tl.

ben karacanın almıstım keske acele etmeseydım.. o set süper.. karaca bize yanında hediye vermedi. hemde fiyatı cok uygun..

ya daha önce hç alan var mı blgi versn güvenlr bi site mi acep??

Sitenin yorumlarına gözattım, herkes Yasemin Hanım'dan bahsediyor? Halkla ilişkilerini o yapıyorsa gözüm kapalı alırım felan diyorlar

Arkadaşlar bende baktım bu siteye hatta arayıp görüştüm . VIP paketi beğendim 1000 tl nin üzerindeki alışverişlerde 100 tl indirim çeki veriyolarmış. İstoç toptancılar çarşısındaymış yerleri yaasemin hanım gerçekten çok tatlı çok iligili bi bayan . Ürünleride bone china çok güzel . Gidip yerinde bakma imkanımız yokmuş depo olduğu için. Ancak beğendiğiniz modellerin kodlarını herhangi bi alışveriş merkezinde yakından görerek karar verip sipariş edebilirsiniz bize dediler. Korkmazın tencereleri ve schafer'ın çatal bıçağını beğendim yemek takımı olarakta lemons marka çok kaliteli duruyor... Kullanan varsa bu ürünleri bilgi verebilir mii?? benneyaptımkikaydirigubbakcemile5

Back