• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakında evleniyorum kafam çok karışık

Kaygılarınız konusunda destek almanız gerekiyor bence. Kanama olmazsa sevilmeyeceginizi mi düşünüyorsunuz? Zaten partneriniz sizin sözünüze güvenmeyekse evlenmeyin. Hayat cok uzun, evliliklerde güven olmadan olmaz

Nişanlın geçmişte ne kadar ileri gittiğini sormadığına göre sıkıntı etmemiş kafasında sen neden takıyorsun ki ? Ortalığı boşuna karıştırma bence.

Öyle bir yükleme yapmışsınız ki kendinize, çok yazık.

Yükleme: eğer kanamazsam büyük sorun çıkar.

Bilinçaltı: o zaman bu bölgeye müdahale edilmesine izin vermeyelim, koruyalım.

Sonuç: vajinismus

Merhaba arkadaşlar özet geçmem gerekirse şu an bir evlilik nişan sürecindeyim bunun öncesinde 4 senelik toksik bir ilişkim oldu görüşmediğimiz ve nedensiz terkedildiğim hiçbir sorun yokken sorum şu şekilde partnerim benim geçmişimi hiç sorgulamadı ben fe gerekli olduğunu düşünmedim ve konuyu açmadım şu an bakireyim ama araştırıyorum bazen kanamayabilşyormus bunun partnerimde bilincinde ama kanamazsam aklıma geçmiş ilişkide bir şey yaşadığım aklına gelir mi bunu yüzüme vurur mu suçsuzken suçlu gibi olur muyum bunun stresi var ve bu durumu çok düşünüyorum kendinden eminsin korkma diyebilirsiniz evet ben kendimi biliyorum ama bu endişelerimi nişanlıma söylemek istemedim durup dururken aklına bir şey düşürmemek adına anlatacak kimsem yok anlayan insanlarda yok bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim
"kanamazsam" kelimesi bir tek bana mı itici geldi?:kusmuk:
Önce kendinize güvenin. siz bile kendinize güvenmez, olmayan bir şeyi "nasıl açıklasam" telaşına düşerseniz nişanlınız niye güvensin ki?

4 senelik ilişkinizde mutlaka en az sürtünme vs olmuştur ve siz bundan dolayı çekiniyorsunuz muhtemelen. daha açık yazsanız ona göre daha iyi fikir verebiliriz aslında kimse size iftira atma niyetinde değil.

Back