• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakında evleniyorum kafam çok karışık

Merhaba arkadaşlar özet geçmem gerekirse şu an bir evlilik nişan sürecindeyim bunun öncesinde 4 senelik toksik bir ilişkim oldu görüşmediğimiz ve nedensiz terkedildiğim hiçbir sorun yokken sorum şu şekilde partnerim benim geçmişimi hiç sorgulamadı ben fe gerekli olduğunu düşünmedim ve konuyu açmadım şu an bakireyim ama araştırıyorum bazen kanamayabilşyormus bunun partnerimde bilincinde ama kanamazsam aklıma geçmiş ilişkide bir şey yaşadığım aklına gelir mi bunu yüzüme vurur mu suçsuzken suçlu gibi olur muyum bunun stresi var ve bu durumu çok düşünüyorum kendinden eminsin korkma diyebilirsiniz evet ben kendimi biliyorum ama bu endişelerimi nişanlıma söylemek istemedim durup dururken aklına bir şey düşürmemek adına anlatacak kimsem yok anlayan insanlarda yok bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim
Önceki ilişkinizde cinsellik yoksa siz kendinizden eminseniz bu düşünceler sağlıklı değil.Adamada oturup geçmişi döküp sacmayin suyu bulandirmanin âlemi yok Takıntı seviyesindeydi durum evlenmeden tedavi olun

Bazısı gibi bende de kanama olmadı şimdi sen bu bilgilerle evlenene kadar düşünmekten helak olursun kesin. O yüzden illa kanayacak diyen bir ayıyla evlenmemeni öneririm.

Merhaba arkadaşlar özet geçmem gerekirse şu an bir evlilik nişan sürecindeyim bunun öncesinde 4 senelik toksik bir ilişkim oldu görüşmediğimiz ve nedensiz terkedildiğim hiçbir sorun yokken sorum şu şekilde partnerim benim geçmişimi hiç sorgulamadı ben fe gerekli olduğunu düşünmedim ve konuyu açmadım şu an bakireyim ama araştırıyorum bazen kanamayabilşyormus bunun partnerimde bilincinde ama kanamazsam aklıma geçmiş ilişkide bir şey yaşadığım aklına gelir mi bunu yüzüme vurur mu suçsuzken suçlu gibi olur muyum bunun stresi var ve bu durumu çok düşünüyorum kendinden eminsin korkma diyebilirsiniz evet ben kendimi biliyorum ama bu endişelerimi nişanlıma söylemek istemedim durup dururken aklına bir şey düşürmemek adına anlatacak kimsem yok anlayan insanlarda yok bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim
Birbirini gerçekten seven insanların arasında böyle seylerin bahsi bile olmamalı. Benim de ilk birlikteligim eşim ile oldu ve kanamam olmadı. Adam bununla alakalı bir kelime soru sormadı. Hatta ben kendim daha çok takmıştım bunu öyle diyim. Eşiniz birazcık mantıklı ve okuyan biriyse zaten bu durumun olabileceğini de bilir.

Birbirini gerçekten seven insanların arasında böyle seylerin bahsi bile olmamalı. Benim de ilk birlikteligim eşim ile oldu ve kanamam olmadı. Adam bununla alakalı bir kelime soru sormadı. Hatta ben kendim daha çok takmıştım bunu öyle diyim. Eşiniz birazcık mantıklı ve okuyan biriyse zaten bu durumun olabileceğini de bilir.
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun

Ay midem bulandı kim gidip böyle bir şey konuşuyor kim kime hangi cüretle bu aklı verir
Bir sorun olursa!!!(sorun kanama olmaması) ortalığı ayağa kaldırmayın ne demek bu nerede yaşıyorsunuz
Bu ülkede hala bakireliği tek namus gözüyle gören adamlar var o yüzden anlatırlar bazı yerlerde hâlâ gelenek gibi . Benım zamanımda bana da söylendi bunlar tabi üstü kapalı işte korkma etme falanlar filanlar eşime söylenmiş dana gibi davranma kibar ol gibi . Tabi bundan 15 sene önce söylendi bana şimdi kimse söyleyemez .anlatacak kimsem yok anlayacak kimsede yok die yazınca konu sahibi dedim ki o kesimden olabilir anlatırlar . Bazı kişiler de görüldüğü üzere anlatılması gerekiyor . Yıl olmuş 2025 hala düğünde karısına tokat atanların videolarını görüyoruz herkes geniş açılı bakmıyor maalesef günü yakalamayan çok insan var .

Bu ülkede hala bakireliği tek namus gözüyle gören adamlar var o yüzden anlatırlar bazı yerlerde hâlâ gelenek gibi . Benım zamanımda bana da söylendi bunlar tabi üstü kapalı işte korkma etme falanlar filanlar eşime söylenmiş dana gibi davranma kibar ol gibi . Tabi bundan 15 sene önce söylendi bana şimdi kimse söyleyemez .anlatacak kimsem yok anlayacak kimsede yok die yazınca konu sahibi dedim ki o kesimden olabilir anlatırlar . Bazı kişiler de görüldüğü üzere anlatılması gerekiyor
Şok oldum ne bileyim eskiler sözde namus terbiye edep çok biliyorlar ya bizi çok eleştiriyorlar ya bu resmen arsızlık ya

Ya namusu iki bacak arası görmek ayrı bu şekilde insanı uyarmak çok ayrı evlenecek yaşa gelmiş insanın da bunları zaten kendi kendine biliyor olması lazım
Bilmediklerinden mi sanki şimdi 10 yaşındaki de biliyor 🤣bizim buralarda 💩 yidiklerinden yapıyorlar gereksiz derler ama gel anlat eski kafalara..
sadıç olayı da çok saçma gelıyor bana ne o öyle akşama kadar dibimden ayrılmıyor arabaya yanına falan biniyor salonda gelın damat masasında oturuyor ne gerek var yani .
🤣🤣 boş insan boş laf koca bi boşluk

Bilmediklerinden mi sanki şimdi 10 yaşındaki de biliyor 🤣bizim buralarda 💩 yidiklerinden yapıyorlar gereksiz derler ama gel anlat eski kafalara..
sadıç olayı da çok saçma gelıyor bana ne o öyle akşama kadar dibimden ayrılmıyor arabaya yanına falan biniyor salonda gelın damat masasında oturuyor ne gerek var yani .
🤣🤣 boş insan boş laf koca bi boşluk
Bizim eskiler canları sıkıldıkça adet ilan etmişler

Siz geçmiş ilişkinizde ilişki yaşadınız ve kanama olmadı mı diyorsunuz?
4 sene de hiçbir şey yaşamadınız mi gerçekten?

Bence siz kendinizden emin değilsiniz. Yoksa durduk yere kimsenin aklına gelmez böyle birşey. Eski sevgilinizle birşeyler mi yaşadınız?
NNişanlınıza durduk yere birşey söylemeyin. Ne gereği var böyle bir muhabbetin.

Bak canım gerdege girecegınızde büyükler yada sadıcınız konuşur zaten sizinle . Eğer bı sorun olursa ortalığı ayağa kaldırmayın esnek olur geride olur die.
korkma bu kadar kendıne guvenın tamsa .
Hangi büyükler bunlar? Şahsen ilk defa sizden duydum, ne saçma sey

Büyük ihtimal onunla ilişki yaşadı ama kanama olmadı o yüzden takıntılı.

İnsanlara iftira atmak ne kadar güzel değil mi :)
İftira atmamış ki fikrini söylemiş yazdığınız soru çelişkili bi kere, eski ilişkinizden bahsederek siz saçmalamışsınız biz de yorumluyoruz. Bakire olmanızla alakasını açıklarsanız ona göre yorum yaparız

Back