yakın zamanda kıbrısa gitmis olanlar acill

bu çikolata dan sonraki yazdıkların nedir çikolata markasımı yoksa parfum mu :))
bide evet sabah gidip aksam dönmek istiyorum hava alanında nerde vakit gecirebilirim
ayrıca havalanın kücük mğ kıbrısta atatürk hava alanı gibi büyük mü bunu niye soruyorum cünkü hala anlamadım
simdi kıbrısa indim elimde olucak ufak bi canta zaten aldıklarımı koymak icin valiz yerine vermicem simdi indim bu dut fre leri ordan alıcam dimi yoksa istanbul ucagına binerken mi var bu dut fre
bide dönüs tarafı nasıl olucak kıbrısa indigimde havalanınıdan dısarı cıkıp baska taraftan mı yine iceri giricem ataturk hava alanı gibi mi yoksa

alcaklarınız duty free de daha ucuz fakat ben giriş cıkış yaparken bana memurlar telefonla ilgili birşey sormadı.Siz telefon kaydettirmek için kıbrısa gideceğinize yurtdısından yenı gelmiş bırının pasaportuna işletseniz daa kolay.
Kıbrısta yalnız basınıza gezmek hıc yı bır fıkır değil bence ama siz bilirsniz :)

duty free tel canım zaten inerkende bşnerkende girebilirsin qldıklarını poşetiyle yanında goturebilirsin alkol hariç yanıcı madde cunku havaalanı küçük öyle büyük değil hemen çözersin bi tane cafe var içinde zaman geçiremezsin sıkılırsın uçaktan indin gişelerden geçtin çıkıyosun gwlen yolcudan yan taraga giden yplcuya geçiyosun bu kadar o yazdıklarımda çikolata markası evet :))))))

pasaportlu bırını bulsam kaydettırıcem de yokkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…