• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaş sorunu...

diamond5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
48
0
6
İstanbul
Öncelikle iyi akşamlar ablalarım derdimi kısaca özet geçmek gerekirse şöyle; ben lise son öğrencisiyim ve sınıfta 3 yakın arkadaşım var, biriyle aynı sırada oturuyoruz -ayşe diyelim- ikiside önde oturuyorlar neyse ayşe 3 hafta önce gereksiz bi şekilde diğer arkadaşıma sınıfın ortasında bağırdı ve diğer arkadaşımla haklı olarak çok kırıldı ağladı falan ben de onun yanındaydım tabii ağlarken sınıfa döndüğümde ise Ayşe yüzüme bile bakmadı neden diğer arkadaşımla gittim diye, neyse diğer gün o iki arkadaşım gelmedi ve Ayşe bana sordu neden trip atıyosun bana diye bende yok öyle bir şey sen benim yüzüme falan bakmadın dedim, konu kapandı öyle takıldık gayet iyiydik falan ertesi gün o iki arkadaşım da geldi ama konuşmuyolar Ayşeyle doğal olarak çünkü yaptığı büyük saygısızlıktı bende arada kaldım tabii ben diğer arkadaşlarımla gülerken falan Ayşe yalnız kaldığı için bana trip atıyodu falan ama ben ikisine karşıda eşittim yani ne yapabilirim ikiside arkadaşım. Neyse Ayşe bi gün boyunca benimle hiç konuşmadı ve bende sormadım neden diye çünkü gerçekten artık ezikmekten bıktım şu ana kadar bana ne laflar soktu muhabbet ortamında kes sesini be diye bağırdı çocuk çocuk hareketler yaptı beni umursamadığı zamanlar oldu falan baya doldum artık. Neyse 2 3 gün sonra mesaj attı barıştık aramızda bi soğukluk vardı ama iyiydik taa ki bugüne kadar ayşe cuma günü okula gelmedi ve bende mesaj atmadım neden diye çünkü mesaj hakkım yoktu ve o gün 4 ders boştu ondandır diye düşündüm neyse bugün sınıfa geldi ve bi günaydın bile demeden hemen geçti yanıma oturdu yüzüme bile bakmadı gömdü kafasını sıraya çok sinir oldum artık olur olmaz trip atmasından bir kere de neden mesajına cevap vermedim diye 2 gün konuşmamıştı çok benmerkezci ve her şeyi ben bilirim havasında. Artık canıma tak etti çok alıngan olmama rağmen bugüne kadar bir kere bile küsmedim çocuk gibi, hep alttan aldım ama artık canıma tak etti. Bende bugün hiç umursamadım niye böyle davranıyosun diye de sormadım, yanlış mı yaptım sizce? Ygs sınavına hazırlanıyorum ve böyle çocukça meseleler yüzünden kafam bulanıyor cidden. Sıra ardaşım bir de ve bende dahil sınıfta 6 kişiyle küs. Bugün de kulak misafiri oldum arkadaşına sınıfımı değiştiricem falan diyodu. Sizce böyle arkadaşı ne yapmalı?? Şimdiden teşekkürler..

Ne mi yapmalı?sen bu Ayşe'yi boşver ablacım..arkadaşlığınızdan bir cacık olmaz,zaten bitmiş..
önünüze,olgunlaşmaya,daha farklı arkadaşlıklar edinmeye bakın..:31:

Bence de bosver Ayse'yi. Ergenlik bunalimindadir belki, tripleri o yuzdendir.
Zaten okul bitince birbirinizle gorusmezsiniz bile muhtemelen. Surda ne kalmis... Derslerine odaklan. Bir de duzgun arkdaslarin varsa onlarla takil. Bu okul yillari bitince insan sacma sapan insanlarla ugrastigina pisman oluyor, kendimden biliyorum.
:ssz:

Sürekli bağıran, çağıran, trip atan bencil biriyle arkadaş olmak gereksiz. Bırak o düşünsün yalnız kalan o. Senin yeterince arkadaşın varmış. Belki konuşmaman ona bir ders olur da bu saçma davranışlarından vazgeçer.

Ne mi yapmalı?sen bu Ayşe'yi boşver ablacım..arkadaşlığınızdan bir cacık olmaz,zaten bitmiş..
önünüze,olgunlaşmaya,daha farklı arkadaşlıklar edinmeye bakın..:31:
Öncelikle teşekkürler yorumunuz için, haklısınız zaten yeterince güvenilir arkadaşım var, en iyisi dediğiniz gibi yapmak. :31:

Bence de bosver Ayse'yi. Ergenlik bunalimindadir belki, tripleri o yuzdendir.
Zaten okul bitince birbirinizle gorusmezsiniz bile muhtemelen. Surda ne kalmis... Derslerine odaklan. Bir de duzgun arkdaslarin varsa onlarla takil. Bu okul yillari bitince insan sacma sapan insanlarla ugrastigina pisman oluyor, kendimden biliyorum.
:ssz:
Ailesi cok sımartmıs sanırım, ondan boyle cok guvenir kendisine... Doğru söylüyorsunuz tesekkürler yorum icin :)

Sürekli bağıran, çağıran, trip atan bencil biriyle arkadaş olmak gereksiz. Bırak o düşünsün yalnız kalan o. Senin yeterince arkadaşın varmış. Belki konuşmaman ona bir ders olur da bu saçma davranışlarından vazgeçer.
Çok dogru söylüyorsunuz aslında, yakın bir kac büyügüm de aynı seyleri söylemisti :31:

aklıma lise yıllarımı getirdin canım :)
Lisede oluyo böyle şeyler ergenlikten dolayı saçma hareketler falan sen kendini ezdirme ama bütün arkadaşlarınlada konuş taraf tutma şimdilik

Back
X