atlantistengelenkadın ben yıldız tilbe ve onun gibi düşünenleri kınıyorum,orada gaz odalarında çok yaşlılar bebekler çocuklar vardı bu insanlık suçu ve dünya seyirci kaldı,tüm katliamlarda olduğu gibiHülya Avşar'ın yaptığı siyaset değil .O politika yapıyor .Tıpkı Şafak Sezer gibi.
Soykırım elbette kınanır.atlantistengelenkadın ben yıldız tilbe ve onun gibi düşünenleri kınıyorum,orada gaz odalarında çok yaşlılar bebekler çocuklar vardı bu insanlık suçu ve dünya seyirci kaldı,tüm katliamlarda olduğu gibi
Hülya Avşar'ın yaptığı siyaset değil .O politika yapıyor .Tıpkı Şafak Sezer gibi.
Hülya bu .ülkemin kadını hülya avsar programda suriyeli dede türkler kürtler evlilik yapıcak birlik olucaz bizde 2 . hanım normal dediğinde hiç ses etmemişti,ee devre göre şerbetmi nabzagöre serbetmiydi
bırak allah askına,hitler hastalanmıştı gözünü kan bürüdü alman ırkı üstün ırk yahudi düşman ırk diye soykırım yaptı,cehennem bile onu kabul etmez,allah istemese yahudi yaratmazdı bu ne cürreet!biz yahudi olsaydık belki daha fazlasını yapardık dünya okjadar düşmanki güçlü olmazlarsa tek çareleri olmakSoykırım elbette kınanır.
Yahudilere her kızan Hitler iyi yapmış der mesela ama sadece dillerindedir çoğunun .
Versen tavuk bile kesemezler. :))))))))))
Yıldız da öyle.
ciddiye almakmı,türk kadının hakkını gündeliğe giden kadın ondan iyi savunurHülya bu der .
İktidara şirin gözükmek için .
Yarın bir gün Doğu Perinçek gelse iktidara hepsi sosyalist kesilir.Ciddiye almamak lazım .
mesela ben her kızdığıma soyları tükensin sabun yapalım demiyorum.Soykırım elbette kınanır.
Yahudilere her kızan Hitler iyi yapmış der mesela ama sadece dillerindedir çoğunun .
Versen tavuk bile kesemezler. :))))))))))
Yıldız da öyle.
sanatçı başka şovmen başkadır.ciddiye almakmı,türk kadının hakkını gündeliğe giden kadın ondan iyi savunur
Yıldız bu ülkede ırkçı olabilecek en son sanatçılardandır ama size de hak veriyorum okypete.mesela ben her kızdığıma soyları tükensin sabun yapalım demiyorum.
her ırkta iyiler kötüler var. ama hçbir zaman nefret suçuna iştirak etmem..
sanatçılarda siyasi görüşlerini bildirmeliler ama sanatço deddiğin naif olmalı,duyarlı olmalı. insani olmalı. şiddet yanlısı olmamalı. siyasi görüş ayrıdır bu saydıklarım ayrıdır. yıldız benim için bitmiştir.
üstelik hala yaptığı iğrençliğe devam etmeside ayrı bir ayıptır. biz özür diler insan
o zaman ağzından çıkanı kulağı duyacak... öyle bir ırka soyunuz tükensin sabun olun demeyecek. diyorsa ırkçıdır. netYıldız bu ülkede ırkçı olabilecek en son sanatçılardandır ama size de hak veriyorum okypete.
tanımadan bu şekilde düşünmeniz gayet normal.
Kendi kardeşini bile katletti down sendromlu olduğu için.bırak allah askına,hitler hastalanmıştı gözünü kan bürüdü alman ırkı üstün ırk yahudi düşman ırk diye soykırım yaptı,cehennem bile onu kabul etmez,allah istemese yahudi yaratmazdı bu ne cürreet!biz yahudi olsaydık belki daha fazlasını yapardık dünya okjadar düşmanki güçlü olmazlarsa tek çareleri olmak
kavgam yazdığı kitap okudun sanırımKendi kardeşini bile katletti down sendromlu olduğu için.
Hitler uyanık bir adammış.
Birisi gibi hep alt kültürü pohpohlayarak bir yerlere gelmiş ve Almanya'daki elitizme zarar vermiş biridir.
Asıl hayali sanatçı olmak iken ailesi tarafından asker olmaya zorlanmış biridir.
Bir katil yaratmışlar
onlar zaten her devrin adamı.Birde hükümet yanlısı sanatçılar var onların maksatı cep doldurmak siyaset yapmak değil, o hükümet gider gitmez gelen hükümetin yanında biterler , samimi bulmuyorum bunları