Cilt Bakımı Ürünleri yağsız güneş koruyucu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
valla tamda benim merak ettigim bir baslik acmissin,iyi oldu.
bende yagli göstermeyen bir günes koruyucu krem almak istiyorum,makyajla güzel gözüksün istiyorum...

valla ben şu an avene kullanıyorum yağlı ciltler için diye aldım,cildime bi zararı olmadı ama parlatıyo biraz..vichy ve la roche posay tam yağlı ciltler içinmiş.ben bundan sonra 2'sinden birini alıcam.şu ara bende araştırıyorum kremim bitmek üzere çünkü.iyi olmuş başlık açtığınız..2 ürün de 45ytl civarlarında ve 50ml falan.küçük ama verdiğimiz paraya değer inşallah....şu yağlı cildin bakımı çok zor valla.....

benimde cildim yağlı ve avene nin ki ni aldım
minicik bişey 40 ytl verdim güya yağlı ciltler içinmiş bi faydası varmı bilemiyorum ben üstüne güneş kremi sürüyorum ama verdiğim paraya acıdım bari çok olsaydı sürmeye korkuyorum

bu biterse uygun bişey alıcam

.ben geçen yaz dan beri garnier kullanıyorum.çok memnun kaldım fiyatıda 18 ytl idi.burun üstünü biraz parlatıyor ama koruyuculuğu çok iyi diyeblirim.daha yüksek fiyatta md.formulatıon ve la rochae posay birde ddf de vardı.

merhaba arkadaşlar benim cildim yağlı,bu yüzden yağlı kremlerden nefret ediyorum.vücudum için doğru ürünü buldum ve 3 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim: garnier-ambre solarie nin "clear protect" ürünü.farklı koruma faktörleri arasından size uyanı seçebilirsiniz.kolonya gibi bişey,yağsız ama alkollü.hemen kuruo ciltte,öyle yağlı yağlı tabaka gibi diil.üstelik yedirerek sürmeye de gerek kalmıo.çok pratik,sprey şeklinde.ancak alkol içerdiğinden yüze önerilmiyor.yüzüm için clinique in yüz için olan güneş koruyucusunun yağsızını aldım.evet cildim yağlanmıyor ama su gibi terletiyor.yağlı değil ıslak bir yüzle dolaşıyorsunuz yani.elimde o olduğu ve daha iyi bir ürün tanımadığım için kullanıyorum şimdilik.yeni bişey keşfedersem yazarım yine.forumda "daylong" u tavsiye eden arkadaşlar olmuş.günde bi kez sürmek yetiyomuş güya.yağlı değil,losyon gibi diolar.belki onu denerim bu bitince.

kızlar garnier in güneş koruyucu yüz kremini kullanan var mı?bim de 11 haziranda indirime giriyo 20 tl...kullanıp memnun kalan varsa alıcam

kafamçokkarıştı
Benim cildimde de T bölgesi yağlı. LA ROCHE POSSAY ı öneren arkadaşlar hangi ürünü kullandığını ,tam adını söyleyebilirlerse sevinirim.

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS SPF 50 FLUID EXTREME 50ml

LA ROCHE POSAY Anthelios AC Spf 30 Fluid Extreme

LA ROCHE ANTHELIOS SPF 50+ CREME FONDANTE

La Roche Posay Anthelios XL Fluid SPF 50+

Bunlardan hangisi?
Bir de ankarada nerede bulabilirim bu ürünleri?

Şimdiden teşekkürler.

La Roche Posay Anthelios XL Fluid SPF 50+
Benim kullandığım bu. Gerçekten sıfır yağ varlığını bile hissetmiyorum.kaydirigubbakcemile2

Kızlar yaz geldi bu konuyu tekrar hortlatmak istedim. La Roche de karar verdim ama nerden alıcam bilemedim. Türkiye'de sahte ürün çok ya biliyorsunuz. Sizler nereden alıyorsunuz, en güvenilir neresi var?

Kızlar yaz geldi bu konuyu tekrar hortlatmak istedim. La Roche de karar verdim ama nerden alıcam bilemedim. Türkiye'de sahte ürün çok ya biliyorsunuz. Sizler nereden alıyorsunuz, en güvenilir neresi var?

canım büyük alışveriş merkezlerini tercih et.ben tekin acardan alıyorum

cildim yağlı ve akne problemim var

doktorum solante acness 50+ yi önerdi memnunum daha önce sebamed i kullanmıştım çok yağlıydı

29yaşında olmama ragmen halen akne,komedon sivilce ugraşmaktayım yani yagsız degilse şak diye dolar suratım test ettim onayladım
REJUVİ sph40 süper ten renginde diger mat koruyucular gibi kireç beyazı da degil şiddetle tacvsiye ederim nisan ayında aldım hergün bolbol sürmeme ragmen azalmadı bile oldukça yogun kıvamlı, tüp dolu dolu bazıları zırt diye bitiyor yani ürünün birçok artısı var

Kızlar merhaba ,

Ben ve erkek arkadaşım garnier clear protect spf 30 (yağsız) güneş koruyucu kullanıyoruz . Ben gayet memnunum ama erkek arkadaşımda aşırı derecede parlama yapıyor . Yüzü parlıyor kötü bi görüntü oluyor . Güneşte çok yürüdüğümüz için kullanamamız gerek , onun için ne yapabilirim ??

Önereceğiniz birşey var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…