• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağmur yağarken...

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
18
45
Yağmur yağarken ne yaparsınız? Ne yapmayı seversiniz?

dün yağmur bana can sıkıntısından, karın ağrısından başka bir şey düşündürmedi..

hafif penceremi aralarım ki o yağmurun kokusu ve serinliği dolsun odama,o serinlikte yorganın altında uyumak en sevdiğim şeydir..
bir de kitap okumayı ve yanında kahve içmeyi ...

hafif penceremi aralarım ki o yağmurun kokusu ve serinliği dolsun odama,o serinlikte yorganın altında uyumak en sevdiğim şeydir..
bir de kitap okumayı ve yanında kahve içmeyi ...

Birde toprak konusu gelecek mis gibi

Ayamkabilarimi cikartip ciplak ayakla yagmur suyunda yurumeyi. Kucukken ne yapardim ve ne kadar mutluydum. Yagmur yaginca herkes eve cekilirdi ama ben disarda kalirdim cok mutlu olurdum,hatirladikca icim gider.
Ama tabi su an yapamiyorsun maalesef buyuk sehirlerde. Hem artik camur oluyor her taraf. O zamanlar tertemizdi.
Simdi dışarı cikip yurumeyi de severim. Uyumayi da severim..

Memleketimden uzaklardayim yagmur yagdiginda hep ailemi düşünüyorum ve bu arada yagmur berekettir pencereyi acip mis gibi toprak kokusu esliginde dua etmeyi coook severim yagmur yagdiginda hep dua ederim ben

Öncelikle müzik ya da tv açıksa kapatırım ki, yağmurun sesini daha iyi duyabileyim :) sonra sessiz bir aktivite bulurum (mutfak, temizlik işleri ileri bir zamana ertelenir), çayımı kahvemi alırım vee keyfime bakarım. Doğa seslerini o kadar seviyorum ki arada internetten doğa seslerine özel siteler ya da kayıtlar açıp dinliyorum, terapi gibi geliyor bana. Herkese de tavsiye ederim, özellikle benim gibi 7-24 trafik gürültüsü çekenlere.

Back