Yağma değil mağaza açılışı: ‘Özel davetliler’ sildi süpürdü

Birinin de yorumunu okudum, orada olanlardan. İki tane kutu kapmış, bakmamış bile içine, birinde 36 birinde 39 numara bot varmış. "Ben 37 giyiyorum ama geri vermeyeceğim; arkadaşlarıma veririm, nasılsa bayılarak giyerler" tarzı bir cevap vermiş. Ben gerçekten anlamıyorum bu alışveriş çılgınlığını, hani o kalabalığın içine girmek bile başlı başına eziyet, kıyafet kavgası da cabası.

Geçen aylarda balmain koleksiyonu kadar janjanlı olmasa da :KK45: sevdiğim bir spor mağazasının açılışı vardı kocaelinde . Bu mağazadan alışverişlerimi netten yapardım , iyi oldu hadi gidelim dedik . Şnorkel takımını bacaktan takmaya çalışan amca bile oradaydı :KK70: Sebep açılış günü , indirim cazibesi :KK48: Ama bu haberdeki ayrı bir komedi o ayrı uppam .

Geçen aylarda balmain koleksiyonu kadar janjanlı olmasa da :KK45: sevdiğim bir spor mağazasının açılışı vardı kocaelinde . Bu mağazadan alışverişlerimi netten yapardım , iyi oldu hadi gidelim dedik . Şnorkel takımını bacaktan takmaya çalışan amca bile oradaydı :KK70: Sebep açılış günü , indirim cazibesi :KK48: Ama bu haberdeki ayrı bir komedi o ayrı uppam .

Bir an gözümde canlandırdım da şnorkelli amcayı, yok artık. :KK70:

Capture.JPG

:KK48:

Ünlüler böyle izdiham olacağını tahmin etmemişlerdir.Davetiyeyle gidilen şık bir alışveriş olarak düşünmüş olabilirler.

HM in bu satış taktiğini çok saçma buluyorum.Yurtdışında bu imzalı koleksiyonları beden numara bakmadan alanlar internette satıyorlar.Bir ara ebay de açık arttırmaya koyuyorlardı.Yakında bizde de aynı duruma gelir.
Yine sınırlı sayıda ama en azından kapanın elinde kalmayacak adette üretseler sorun kalmayacak.

X