bence haftada 2 kez kil maskesi yap aktarlarda satılıyor. fiyatıda uygun. ayrıca sivilceleri de kurutuyor. ama cildin hassassa tavsiye etmem
bak canım,anladığım kadarı ile sen cildinle biraz fazla uğraşıyorsun.cildini hergün hırpalama.yani hergün peeling olmaz.haftada bir yap.yağ bezlerin fazla sebum üretiyor çünkü o zaman.kil maskesi desem aktarcılar bilir dimi?buralarda çok büyük aktarlar yok. küçük yerlerde de varmı?
bende neoutrogena nın tonıgınden kullanıyorum tavsıye ederım cildi cok guzel tamızlıyo benımde cıldım cok yaglı cunku bıde benzamycn dıye bı krem var daha dogrusu ılaç ben ondan kullanıyourm cok guzel sekılde etkıe dıyo bence onu al derım eger sıgortan varsa yazdır cunku normalde 30 milyon fıyatı ama karneyle 3 milyona gelıyo cok etkılı tavsıye ederımbenim yüzüm sabah kalktığımda çok yağlı oluyor. ve dove nin sabunuyla yıkıyorum. geçiyo. şirkete geldikten 2 saat sonra yüzüm yine yağlı oluyor parlıyor. bıktım ya. yağ yüzünden sivilce doldu yüzüm. napmam lazım. yardım edin.fisfisfis
bende neoutrogena nın tonıgınden kullanıyorum tavsıye ederım cildi cok guzel tamızlıyo benımde cıldım cok yaglı cunku bıde benzamycn dıye bı krem var daha dogrusu ılaç ben ondan kullanıyourm cok guzel sekılde etkıe dıyo bence onu al derım eger sıgortan varsa yazdır cunku normalde 30 milyon fıyatı ama karneyle 3 milyona gelıyo cok etkılı tavsıye ederım
hım. tamam ben bi maden suyu alım bari. çok saol.
bu ilacı cildiyecimi yazıyor. burda bi adam var. normal ilaçları kendisi karneye yazdırıp alabiliyor. ona versem alabilirmi acaba. cildiyeci deildir ama dahiliye. yani normal hastalık ilaçları