Cilt Bakımı Ürünleri Yağlı ve sivilceli cilt için neler kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aysegul

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
340
7
benim yüzüm sabah kalktığımda çok yağlı oluyor. ve dove nin sabunuyla yıkıyorum. geçiyo. şirkete geldikten 2 saat sonra yüzüm yine yağlı oluyor parlıyor. bıktım ya. yağ yüzünden sivilce doldu yüzüm. napmam lazım. yardım edin.fisfisfis

bana kalırsa öncelikle kullandığın dove sabununu bırakman,ve eczaneden yağlı cilde uygun imex tarzı bir sabun yada yağlı cilde uygun jel temizleyiciler kullanman.sana neutrogenatavsiye ederim.
benim cildim de aşırı yağlı..dove almıştım denemek için .çok berbat yağlattı.çünkü sabun değerindeki ürünler cildi aşırı temizlediklerinden ve cilt buna tepki olarak fazla sebum üretmekten sonuçta cildin aşırı yağlanıyor.
bir de yüzünle fazla ilgilenmeyeceksin .gerekirse günde sadece akşam yatarken sabunlayacaksın.o zaman cilt o kadar yağlanmıyor.

dovu hemen bırak yüzünü kaliteli jellerle temizle;
neoutrogena ya da la roche posay kullan çok faydasını görürsünsırnaşık şey

mesela benim cildimde yağlıdır ben niveanın serisini kullanıoyrum özellikle temizleme jelinden çk memnunum vichyde bile bu etkiyi görmemiştim hem fiyatıda çok uygun bence dene memnun kalırsın yeşil amblajlı olan daha doğrusu jel yeşil

ben avonun yağlı ciltler için temizleme jel ve tonigini alıcaktım. onu tavsiye ettiler ama yengemde var ve kullandım faydası olmadı. neutrogena jel mi nerelerde bulunur. bide fiyatı fisfisfis bu aralar mali sıkıntıdayım da .
yağdan yüzüm sivilce doldu

bence haftada 2 kez kil maskesi yap aktarlarda satılıyor. fiyatıda uygun. ayrıca sivilceleri de kurutuyor. ama cildin hassassa tavsiye etmem

bence haftada 2 kez kil maskesi yap aktarlarda satılıyor. fiyatıda uygun. ayrıca sivilceleri de kurutuyor. ama cildin hassassa tavsiye etmem

YİNE avonun günlük yüz maskesi var peeling ondan yapıyorum aksamları. yaraları kurutan bi ilaç var bikadin sanırım adı onu sivilcelerime sürüyorum ama kurutmuyor. şirkette bi kız arkadaş söylemişti sivilceye iyi gelir al diye aldım ama işe yaramadı.

kil maskesi desem aktarcılar bilir dimi?buralarda çok büyük aktarlar yok. küçük yerlerde de varmı?

kil maskesi desem aktarcılar bilir dimi?buralarda çok büyük aktarlar yok. küçük yerlerde de varmı?
bak canım,anladığım kadarı ile sen cildinle biraz fazla uğraşıyorsun.cildini hergün hırpalama.yani hergün peeling olmaz.haftada bir yap.yağ bezlerin fazla sebum üretiyor çünkü o zaman.
ayrıca avon gibi ürünlere güven me derim.
maddi durumun iyi olunca eczaneden sana la roche possayın ürünlerini tavsiye ederim.
o zamana kadar marketlerde satılan neutrogena nın jel sabunları var onlardan kullanabilirsin.
memnun da kalırsın.
aktarlarda toz halinde satılan yeşil kil var .ondan da haftada bir yada iki kere maske yapabilirsin.fiyatıda çok uygun1 milyona alabilirsin.
sana önemli tavsiyem bol bol su iç ve cildini fazla hırpalamaman .peeling sadecehaftada bir yap.
her gün yaparsan yağ bezlerini azdırırsın.

bende neoutrogena nın tonıgınden kullanıyorum tavsıye ederım cildi cok guzel tamızlıyo benımde cıldım cok yaglı cunku bıde benzamycn dıye bı krem var daha dogrusu ılaç ben ondan kullanıyourm cok guzel sekılde etkıe dıyo bence onu al derım eger sıgortan varsa yazdır cunku normalde 30 milyon fıyatı ama karneyle 3 milyona gelıyo cok etkılı tavsıye ederım

bu ilacı cildiyecimi yazıyor. burda bi adam var. normal ilaçları kendisi karneye yazdırıp alabiliyor. ona versem alabilirmi acaba. cildiyeci deildir ama dahiliye. yani normal hastalık ilaçları

Canım farklı markalaın termal suları var, sprey şeklinde. Sabah yüzünü iyi bir jelle yıkadıktan sonra, her yağlandığında bu suyu kullanabilirsin. Yüzüne asla zarar vermez,güvenebilirsin..yada Bildiğin şişedeki maden suyunu kullan. Maden suyunu aç,bi gün beklet,asidi gitsin. Sonra fısfıslı bi şişeye koy ve yüzün yağlandıkça kullan..

bu ilacı cildiyecimi yazıyor. burda bi adam var. normal ilaçları kendisi karneye yazdırıp alabiliyor. ona versem alabilirmi acaba. cildiyeci deildir ama dahiliye. yani normal hastalık ilaçları

yok hayır gerk yok cıldıyeye gıtmene saglık oacagında bıle yazdırabılıousn sivilcelım var benzamycn yazırdırmak ıstıyorum demen yeterlı

moos yosun özlü likit ciltteki yağı acayip alıyo tavsiye ederim.sabah akşam uygularsan tahmin ediyorum bu sorunun kalmaz.cildin kuruyabilir bile:)dove'un etkisi anlık oluyodur.hangi sabunla yıkarsan yıka o an için geçer ciltteki yağ ama uzun vadede etki etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…