• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Yaglı saclara hafıflık ve hacım veren sampuanlar

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
kızlar ben onceden blendax flexı volume yaglı saclar ıcın sampuan kullanırdım acayıp guzel gelırdı saclarıma..hatta onu kullandıktan sonra sacına naptın dıe sormuslardı bana.. hıcbısey yapmamıstım sadece sampuanımı degıstırmıstım..reklamlardakı saclar gıbı olmustu neredeyse..ama artık o sampuanı hıcbıııyerde bulamıyorum..yaglı saclıların en buyuk derdı elbette cabuk yaglanması ve sacın agırlasmasıdır..denedıgım sampuanlar o kdr etkılı degıldı..oyle bı smpuan olsunkı hem hacım versın hemde hafıflık...ozellıklede hafıflık..bıkac gunlugune de olsa hafıf hafıf gezelim..var mı onerılerınız?

OFF CNM BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM yok fön çekmek bile istemiyorum nasılsa yarın kullanılcak fön kalmıycak yıkamam gerekicek diye bilmiyorumkismile

wala bnmde öleydi :) ama nedensee bioblasın şampunlarını kullanmya bşlayalı yğlanmalarm yok denecek kadr azaldı ertesi güne olrken şmdi 3 4 gün gidio saçım bana :))))

Back