Şampuan ve Saç Kremleri yağlı saçlara gliss kullanan ?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
kizlar saçlarım uçlar kuru dipler yağlı iğrenç cinsinden gliss onerirmisiniz? 2 gunde yaglaniyor ...pantene aqua mi gliss mi ¿

ben ıkısini de kullanmış biri olarak hiçbiri diyorum. kesinlikle yağlı saclar gliss şampuan kullanmamalı aksama yag içinde yüzer kafan.. pantene agua light da iyi gelmedi bana. agırlastırmayan diyo ama tam tersi :)

Yağlı saçlar için Bıoblas anti sebunu denediniz mi? güzel ürün. Gerçi ben Bioblas Resveratrol - 360º Koruma kullanıyorum vede memnunum. hatta yağlı saçlara bile Bioblas Resveratrol - 360º Koruma kullanabilirsin bence

konuyu hortlatıyorum ama yağlı saçlar için ciddi hacim ve uzun süre temizlik sağlayan şampuan var mı? 2 günde bir yıkanmaktan sinüzit oldum, okulum da yoğun saçımla ilgilenemiyorum.

konuyu hortlatıyorum ama yağlı saçlar için ciddi hacim ve uzun süre temizlik sağlayan şampuan var mı? 2 günde bir yıkanmaktan sinüzit oldum, okulum da yoğun saçımla ilgilenemiyorum.

Yağlı saçları hangi şampuanla yıkarsanız yıkayın sık yıkadıkça daha çabuk yağlanıyor...
E böyle mi gezelim diyorsanız da tatil zamanınıza denk getirip daha uzun aralıklarla yıkayın derim 4-5 gün gibi...
Zor oluyor ama 1 ay dişinizi sıkarsanız kendiliğinden dengeli bir hale geliyor saçın yağlanma durumu...
Tabi maalesef yaz aylarında çok daha sık yıkandığı için tekrar aynı duruma dönülmesi mümkün...

Şunu da unutmamak lazım genellikle saçı yağlı olanın cildi de yağlı oluyor ve saçlar saç derisi çok yağlanmasa da yüzünüze vs temas ettikçe daha çabuk yağlanıyor o yüzden yüz ense kulak arkası gibi bölgeleri çok sık yıkarsanız(hava soğuksa kurulamayı ihmal etmeyin) saçınızın yağlanmasınız da az da olsa geciktirebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…