• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Yağlı saçlara evde limon şampuan tarifi

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Saçlarınız yağlı ise ve siz her gün saçlarınızı yıkamaktan bıktıysanız ve yağlı saçlar için denemediğiniz ”şampuan” kalmadıysa ve de paranız boşa gittiyse, Eee artık umudunuzu yitirdiniz. ”Benim saçıma hiç bir şey iyi gelmez, üstelik o kadar da para harcadım” diyorsanız…

Artık piyasada, ”Yağlı Saçlar” için dönen ”şampuan”lara para vermenize gere yok…!!! Yağlı saçlarınıza ”ev”de kendiniz ”limon” özlü şampuan yapabilirsiniz. Nasıl mı?
Hazırlanışı

5 yemek kaşigi dolusu ince kiyilmiş isirganotu yapragi yarim litre soguk suya eklenir, kaynama derecesine kadar isitilir, 15 dakika demlendikten sonra süzülür. Bu arada, 1 limonun suyu sikilir. Ayrica 2 yumurta sarisi çalkalanir. Limon suyu, yumurta sarisi, 5 damla limon yagi ve 1 tatli kaşigi dolusu hazir bitkisel şampuan, isirganotu çayina eklenerek kariştirilir. Saçlar bu şampuanla yikanir ve iyice durulanir.

denedınızmı acaba yaglanmayı engellıyomu? ya ben yıkıorum ertesı gun tekrar yıkamam lasım hıc fön falan kalmıo cok yaglı

Limonun saça zararlı olduğunu söylüyolar bu forumda genelde bende bi sitede yağlı saçlar için olan limon tarifini denedim limonun kabuğunu rendeleyip ıhlamurla birlikte kaynatıp limon suyuda ekleyip 2 gün bekletip durulama suyuma katıp duruladım doğrumu yaptım yoksa yanlışmı kafam karıştı şimdi :44:

Back