• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yagli Saclar Icin Ne Yapmaliyiz...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bu kış gününde bile her gün yıkıyorum. İşkence valla...:bbo:

çok zor bakımı ya.. bırde ben 2saat yıkıorum butun yağdan arındırıorum sacımı. sonra bı cıkıorum sekıl weremıorum saçlarıma yagsız kalıo yumusacık oluyo oda yaramıo bı ıse-tatlicadiarzu- çok sağlıksız saçlarım war benım yaww naniknanik
çözümü bilen bize yardımcı olsun......

saçları çok sık ve çok fazla yıkamakta iyi değildir..saç yıkanırken olayı abartıp çok fazla şampuan kullanırsanız saç deriniz kurur,saçlar normal nem dengesine dönmek için daha çok yağlanır,bence en ideali 2günde bir yıkamak ve şampuanı çook az kullanmak..ben bi kere şampuanlıyorum,şampuanda en çok 2fındık büyüklüğünde kullanıyorum..ilk zamanlar bir kez şampuanlama ile temiz olmuyomuş gibi geliyo ama zamnla alışıyo kaydirigubbakcemile2 ..bide marketlerde satılan kozmetik şampuanları kullanmamak daha iyi..

O dert bendede var hemde yillardir, cok imreniyorum bikac gün sacini yikamayanlara.. O kadar cok yikamaktan gina geldi 3-4gün yikamayanlara bile özenir oldum.. Formülleri var ben henüz denemedim, nane,limon kabugu ve limon yapragi faydali diye okumustum.. Birde saclari ne kadar cok ellersek okadar cabuk yaglaniyor.. Basta kahküller.. Ne sampuanlar aldim ama hepsi hikaye, sanirim ölene dek cekecegiz..

kaydirigubbakcemile2 Valla benimde sacim cok cabuk yaglaniyor yillardir kar kis demeden her gun dus aliyorum ben evet bende ozeniyorum fon cektirip uc dort gun kullanabilenlere ama ben halimden sikayetci degilim dogrusu her gun dus almadan kendime gelemiyorum zaten mis koktugum zaman cok huzurlu oluyorum. naniknanik

off kızlar aynı sorun bende de var.hergün yıkayıncada kurutması,şekil vermesi zor oluo hele kışın berbat.:S yağlanmayı geciktirici bisürü şey kullandım hem saçı tiftik yapıo hemde hiçbi faydası olmadı bana.saçımı doru düzgün taramıorm bile yağlancak die uraşmıorm ama ertesi gün hemen yağlanıo.bi çare yha :s

birde saci sicak fonle kurutmak saci daha cok yaglandiriyor uzun saclarda ise sac kremi bakim kremlerini cok az ve uc kisimlarina surup iyice durulamak sart yoksa yaglanmasi iki kat artiyor benim kerastase in dengeleyici sampuani var biraz pahali sadece kuaforlerde satiliyor onu aldim biraz daha iyi simdi tavsiye ederim diplerin yaglanmasini geciktiriyor uclarin kurumasini engelliyor en azindan yikama sayim 3gunde bire cikti hergunden daha iyi kisin gripten kurtulamiyordum

ben her banyoı öncesi limon-sirke karışını saç derime sürüyorum hem saçların ışıldamasını da saglıyor hem yag fazlasını emiyor eger evde yapıyorsam(limonu işyerınde sürdügüm daha oluyo işçıkışı sürüyorum eve gelınce dogru banyo) içine kil de karıştırıyorum,aspirin aziyorum 3-5 adet(onda da salisilik asit var düzene koyuyo yine) çok da memnunum saç bakım yagları kullanıyorsanız içine yine biberiye,limon yagı karıştırım hem limon yagı mis gibi kokuyo hem yaglandırmas,agırlaştırma hissi yaratmıyo ve mavi su,durulanmayan kremler vs kullanıyorsanız sadece saçlara çok basit ,avam duruyo yaglı saç bu kadar özene belki iki gece kullanıyorum

Bacılarım, sanırım buradaki herkes yağlı saçlara sahip. Şampuanlarınıza çam terebentin eklemeyi deneyenleriniz oldu mu bilmiyorum ama denemenizi öneririm. Ufak şişelerde satılıyor ve şişenin kapağı kadar terebentini ekleyip kullanırsanız saçlarınız kolayca yağlanmaz. Bütün şampuanınızı mahvetmek yerine, bence normalde banyoda elinize dökün kullanacağınız kadar şampuanı, içine 1-2 damla terebentin ekleyip saçlarınızda deneyin. Eğer iyi gelirse, şampuan şişenize eklersiniz, kötü gelirse bir şişe şampuanı boşa atmış olmazsınız.

Terebentin, saç uzaması ve dökülmesinde de etkili. Umarım güzel sonuçlar alırsınız a.s.

Ben kendimi bildim bileli saçlarım çok çabuk yağlanır. yazın hergün yıkandığı için alışıyor ve kışın da aynı alışkanlığını sürdürüyor saçlarım malesef :kızgın:
çam terebentini 1 senedir kullanıyorum ama saçlarımın yağlanmasına bir çözüm olmadı malesef. şimdi 2 günde bir yıkıyorum saçlarımı ve 2. güne resmen dışarı çıkılmayacak kadar yağlanmış oluyor :çok üzgünüm: ama alıştırmaya çalışıyorum işte..:1no2:

akşamdan saçımı yıkıyorum bi güzel.sabah uyanıyorum bakıyorumki saçlarım sönmüş yağlanmış.hergün aynı dert.bıktım yahu hergün yıkamaktan saçlarımıııııııııııııııııııııııııııııı

bazen inat yapıyorum yıkamayacam saçlarımı diye.1.gün saçım yağlı 2.gün birisinin beni süpüreceğini düşünüyorum 3.gün insanlık haklarımı kaybediyorum:)

hergün yıkamaktan saçlarımı ayda 2 tane 750ml sampuan bitiriyorum.eşim dio ne çabuk bitirdin şampuanı bana o şampuanlar 2 sene gider diyor..delümü neee

hergün yıkamaktan saçlarımı ayda 2 tane 750ml sampuan bitiriyorum.eşim dio ne çabuk bitirdin şampuanı bana o şampuanlar 2 sene gider diyor..delümü neee
ee tabi onların saçı kısacık baya gider.. kadınların saçı hem uzun hemde çabuk yağlanıyor ve çok bakım istiyor.. :(:( maleseff... :(

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bacılarım, sanırım buradaki herkes yağlı saçlara sahip. Şampuanlarınıza çam terebentin eklemeyi deneyenleriniz oldu mu bilmiyorum ama denemenizi öneririm. Ufak şişelerde satılıyor ve şişenin kapağı kadar terebentini ekleyip kullanırsanız saçlarınız kolayca yağlanmaz. Bütün şampuanınızı mahvetmek yerine, bence normalde banyoda elinize dökün kullanacağınız kadar şampuanı, içine 1-2 damla terebentin ekleyip saçlarınızda deneyin. Eğer iyi gelirse, şampuan şişenize eklersiniz, kötü gelirse bir şişe şampuanı boşa atmış olmazsınız.

Terebentin, saç uzaması ve dökülmesinde de etkili. Umarım güzel sonuçlar alırsınız a.s.

Kesinlikle katılıyorum kaydirigubbakcemile5 ben de acaba sadece bende mi böyle bir etkisi oldu diye düşünüyordum. Şampuana karıştırmak en sağlıklısı sanırım ama banyodan çıkınca ıslak saç diplerine pamukla çam terebentini sürüp kurutunca inanılmaz etkili. Ben terebentinin hiç bir zararını görmedim, saç dökülmesinde pek yardımını göremesem bile sadece yağlanma için kullanıyorum.

beyaz sabun şu hacı şakirler.. felan..saçı keçe gibi yapıyo kimisinde ama yağı alıyo kurutuyo die biliyorum saçı..riskli birşey..

Back