mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 10 Ağustos 2009 Konu Sahibi mymelino #1 neutrgena mı? yoksa başka nemlendiriciler mi iyi? gpzenek tıkamayan ----sivilce yapmayan-------- yağsız nemlendirici önerileriniz neler ????????
neutrgena mı? yoksa başka nemlendiriciler mi iyi? gpzenek tıkamayan ----sivilce yapmayan-------- yağsız nemlendirici önerileriniz neler ????????
edoski Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2009 20 0 37 20 Ağustos 2009 Konu Sahibi mymelino #2 clinic fena değil aslında ben set halinde kullanıyorum ama en çok nemlendiricisini beğeniyorum
magdelena Guru Kayıtlı Üye 24 Nisan 2009 924 12 32 31 Ağustos 2009 Konu Sahibi mymelino #3 ben clean&clear ın yağsız çift etkili nemlendiricisni kullanıorm ve memnunum zaten nemlendiriciden pek bişey beklememek lazım yağsız olsun ve nemlendirsin yeter
ben clean&clear ın yağsız çift etkili nemlendiricisni kullanıorm ve memnunum zaten nemlendiriciden pek bişey beklememek lazım yağsız olsun ve nemlendirsin yeter
P Pervenche Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2009 151 2 1 Eylül 2009 Konu Sahibi mymelino #4 clinic in nemlendirici guzeldir gercekten.. ama foreverın urunleri ustune tanımıyorum.. yaglı ciltler icin tonik + firming foundation lotion u super..
clinic in nemlendirici guzeldir gercekten.. ama foreverın urunleri ustune tanımıyorum.. yaglı ciltler icin tonik + firming foundation lotion u super..