Sivilceli Ciltler Yağlı Ciltlerin Sivilce ve Leke Problemleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eda esen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
119
62
Merhaba kızlar. Suan 20 yasındayım . Cildimle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorum.
Öncelıkle cıldıyeler gezdım yok renk acıcılar yok leke soyucular derimi inceltmekten ılerıye gıtmedıler. Daha sonra Bıoderma urunlerıyle sadeece temızleme yontemıyle cıldımı tertemız yaptım ama gelin gorun kı bu tur urunler sureklı bagımlılık yapıyor cılde farkında olmadan bıraktım yıne aynı oldum . en son La Roche posay serisine basladım . Cildi guzel temızlıyor fakat cıldım kurumaya basladı oda kotu duruyor. ayreten gozeneklerımacıldı ve sıyah noktalar cogaldı . eskıden sadece burnumdayken sımdı cenemde yanaklarımda ve alnımda. Ve ben artık bu lekelerden sıvılcelerden kurtulmak ıstıyorum . Lütfen bu konuda fıkrı olanlar paylassın deneyıp sonuc alanlar oncelıkle .
not: tetradox kullanıyorum ama cozum olanagı sunmuyor..

Ben yeni bisi duydum daha kendim kullanmadim bi arkadas yuzune elmayi curutup suruyormus yarim saat kadar durduktan sonra yikiomus cilddi de mukemmel lise cagindan beri yaptigini ozel olarak elmalari curuttugunu soyledi

Ben yeni bisi duydum daha kendim kullanmadim bi arkadas yuzune elmayi curutup suruyormus yarim saat kadar durduktan sonra yikiomus cilddi de mukemmel lise cagindan beri yaptigini ozel olarak elmalari curuttugunu soyledi
hmm pekı baska neler yapıyor yada varmı onerılerınız bu arada cok tesekkur edıyorum ilginize

teşekkürler, deneyeyim bakalım

Ben gecen hafta 1 hafta boyunca yaptım baya faydasını gordum.cay kasıgı ıle 1 veya 2 kasık pudra bı kac damla lımon ıle krem halıne getırıyorsunuz lımonun damlasını bılmıyorum krem halıne kdr karıstırıp uyguladım.pazartesı gunu doktora gıttım ılac verdı ama ufaktan baska sıvılcelerım cıkıyor acıyor.o yuzden tekrar baslıcam bugun lımon ıle pudraya.

Ben gecen hafta 1 hafta boyunca yaptım baya faydasını gordum.cay kasıgı ıle 1 veya 2 kasık pudra bı kac damla lımon ıle krem halıne getırıyorsunuz lımonun damlasını bılmıyorum krem halıne kdr karıstırıp uyguladım.pazartesı gunu doktora gıttım ılac verdı ama ufaktan baska sıvılcelerım cıkıyor acıyor.o yuzden tekrar baslıcam bugun lımon ıle pudraya.
Bende basliym bugun pudra alip insallah lekelerede iyi gelir teşekkür ederim ilginize :)

lekeler ıcın soyucu kremler oluyor suan CLİNDOXYl kullanıyorum 2 gun kullandım kasınma yaptı dun bepanten surdum.sıvılce zaman alan bırsey ben 3 aydır ugrasıyorum gecen senede 4 ay ugrastım.benım donem donem cogalıyor.sanırım stres.

lekeler ıcın soyucu kremler oluyor suan CLİNDOXYl kullanıyorum 2 gun kullandım kasınma yaptı dun bepanten surdum.sıvılce zaman alan bırsey ben 3 aydır ugrasıyorum gecen senede 4 ay ugrastım.benım donem donem cogalıyor.sanırım stres.
Aksam bende clindoxyl sürdum suan kasiniyor .. bu aksam da su bebek pudrasiyla olan islemi uyguluycam. Sabahlari ve aksamlari yuzumu jelle yikayip gunduz hem soyucu nemlendirici hem gunes kremi kullaniyorum aksamda bu pudra yi uygulucam hergun mu yapiliyor bu islem?
Ayreten yemeklerde yagi baharati aciyi eksiyi tatliyi kestim. Sebze ağırlıklı besleniyorum bide b12 eksikligim vardi hergece 1 tanede ondan yutuyorum umarim duzelirm
Ayreten makyajida kestim

Aksam bende clindoxyl sürdum suan kasiniyor .. bu aksam da su bebek pudrasiyla olan islemi uyguluycam. Sabahlari ve aksamlari yuzumu jelle yikayip gunduz hem soyucu nemlendirici hem gunes kremi kullaniyorum aksamda bu pudra yi uygulucam hergun mu yapiliyor bu islem?
Ayreten yemeklerde yagi baharati aciyi eksiyi tatliyi kestim. Sebze ağırlıklı besleniyorum bide b12 eksikligim vardi hergece 1 tanede ondan yutuyorum umarim duzelirm
Ayreten makyajida kestim
bende makyaj yapmıyorum.evet bu krem kasıntı yapıyor.ben bundan once acnelyse kullandım.o baya soydu yuzumu ve bole kasıntı yapmıyordu.canım soyucu kremler kesınlıkle gece kullanılır.gunduz surme.gunduz guneş koruyucu kullanmalıyız.

Acneslyse güzeldir oda var bende ama su yaralar kurumadan zor oluyor
En iyisi aksamlari maskeyi yapip ardından bi gun soyucu krem bi gun de clindoxyl kullanayim ama beslenme cok etkili ben bi ara gecirmistm beslenmeyi bozunca gene oldu
Aci baharat eksi tatli .. keskin tatlardan uzak durucaz. Kafein de olmamali eger bagimliysan ki ben öyleyim bi turk kahvesi bi nescafe tuketebilirsn gun icinde .
Bide bisi buldum onu denicem hergun bi kase balli yogurt vede 1 brdak balli süt icicem. Karacigere iyi geliyormus

Acneslyse güzeldir oda var bende ama su yaralar kurumadan zor oluyor
En iyisi aksamlari maskeyi yapip ardından bi gun soyucu krem bi gun de clindoxyl kullanayim ama beslenme cok etkili ben bi ara gecirmistm beslenmeyi bozunca gene oldu
Aci baharat eksi tatli .. keskin tatlardan uzak durucaz. Kafein de olmamali eger bagimliysan ki ben öyleyim bi turk kahvesi bi nescafe tuketebilirsn gun icinde .
Bide bisi buldum onu denicem hergun bi kase balli yogurt vede 1 brdak balli süt icicem. Karacigere iyi geliyormus
doktor bana clindoxyl ve acneslye karısık kullanabılırsın dedı. ben akşam maskeden sonra acneslye kullanmıstım gecen hafta yara baglamıstı sıvılcelerım.soyuldukcada atmıstı.clindoxyl sıvılce ıcınmı yoksa leke ıcınmı anlamadım

doktor bana clindoxyl ve acneslye karısık kullanabılırsın dedı. ben akşam maskeden sonra acneslye kullanmıstım gecen hafta yara baglamıstı sıvılcelerım.soyuldukcada atmıstı.clindoxyl sıvılce ıcınmı yoksa leke ıcınmı anlamadım
bende anlamadm okadarini ya

yaptım valla butun yaraları temızledı. yine yapıcm bırazdan super bişi. Allah razı olsun valla. pırıl pırıl oldum lekeler var ama bakalm boyle gecerse gecıcek olmadı doktora gıdıcem ama o pıs goruntu gıttı :))

sevındım canım.lekelerede faydası olucaktır.limonun acma ozellıgı var.

naptın canım.devam edıyormusun.

ben haftada 2 ye ındırdım kremler ayrıca azıtro tahrıs eder dıye azalttım
Canim ya ben iki kere yaptm baya ilerleme kaydettm ama gel gelelim asiri kasinti yapti kuruluk devam etsemmi bilemedm sende oldumu bole

X