- Konu Sahibi cikolatalisufle
-
rimmel london stay matte mouse fondöten. tüpte. watsons'larda bulabilirsin, fiyatı çok uygun, kapatıcılığı çok iyidir ve ağır değildir.
bu fondöten bende var ama pembe alttonlu bir fondöten bu, eğer sarı alttonlu bir kişi kullanırsa ciltle bütünleşmiyor ve boyundan farklı duruyor böyle hafif kızılımsı duruyor..
ben de aksine renk tonundan dolayı en çok bunu seviyorum. diğer uygun fiyatlı mat fondötenlerin rengi hep koyu geliyor. flormar'ın mat olanları, max factor'ün adını unuttuğum bi fondöteni falan. kişiden kişiye değişir tabi ki..
yok tatlım açıklık koyuluktan ziyade bu rimmelin stay matte fondöten serisi daha pembe alttonlular için üretilmiş orda çalışan bayan da öyle demişti zaten.. rengi açık çok güzel mat bitiş ama benim tenim sarı alttonlu bende kızılımsı durdu.. sarı alttonlu arkadaşları uyarmak için söyleyeyim dedim.. pembe alttonlular için güzel bir seçenek tabi..
yok ben anladım senin demek istediğini canım, cilt alt tonlarını kasdettin sen. mesela benim makyajsız temiz cildimde çok hafif yanaklarım pembedir, piyasadaki çoğu markanın fondöteninin en açık renklerini bile sürdüğümde boynumla yüzüm arasında koyu sarımsı fark oluyor. elimde 2-3 fondöten var ama yine rimmel matte mouse'a dönecem gibi
Kizlar fondotenlerle basim dertte hic uygun fondoteni bulamamakla beraber parami harciyorum. Cildim yağli . Dustan cikinca kuru oluyor ama ilerleyen saatlerde suratima zeytinyagi surmus gibi hissediyorum fondotenlerle .lutfen bana yardim edin. Oldukca yagli gozenekli sivilceye meyilli cildim icin en iyi fondoteni ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?