Maske Tarifleri Yağlı cilt

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

kahvegxoxzlxuxm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
470
2
yağlı cilt tipine sahipseniz;
1.Yüzünüzü her sabah sodayla yıkayınız.
2.Yüzünüzü sabah akşam gül suyuyla temizleyiniz.tonik görevi görüyor.
3.Yüzünüz için gece yatmadan önce süreceğiniz,gece boyunca cildinizi besliyecek,yağlı ciltlere uygun bir krem kullanınız.
4.Yağlı yiyeceklerden uzak durunuz.
5.Bol bol su içiniz.

arkadaslar benim cildimde cok yagli kendimi bildim bileli.ne yaptimsa olmadi surekli parliyor.genetik diyorlar yagli cilt icin acaba dogru mu?simdi birde hamileyim daha yeni ilerde cildim mahvolacakmis gibime geliyor,hamilelikte yagli cilt icin bir bakim oneriniz varmi?

arkadaslar benim cildimde cok yagli kendimi bildim bileli.ne yaptimsa olmadi surekli parliyor.genetik diyorlar yagli cilt icin acaba dogru mu?simdi birde hamileyim daha yeni ilerde cildim mahvolacakmis gibime geliyor,hamilelikte yagli cilt icin bir bakim oneriniz varmi?
yazdıklarımı yapabilirsin bunlar bebeğe bir zarar vermez.sadece krem konusunda bir cilt dokturuna gitmeni tavsiye ederim.doktor senin cildine uygun bir krem yazar.bebekte zarar görmez.yüzünü çok sık yıkıyorsan eğer bu da yüzünün daha çok yağlanmasına sebep olur.

X