Kızlar ben 12 yaşımdan beri sivilceden siyah noktadan hepsinden çektim hiçbirşey çözüm olmamıştı.Şuan yüzüm pürüzsüz ve bu yaklaşık iki ayda oldu hemde çok sıradan görünen yöntemlerle.13-15 yaş aralığımda birçok krem kullandım sivilceler için fayda etmedi.18 yaşıma kadar sadece eczacının tavsiye ettiklerini kullandım yine çözümü yoktu.cildimde hem siyah nokta vardı hemde çok fazla iltihaplı sivilce.18 yaşımda roaccutan kullandım 6 ay işte o zaman bitti dedim çünkü 4. ayın sonunda siyah noktam kalmamıştı sivilcelerde çok küçülmüştü çektiğim sıkıntıya değdi diyodumki roaccutan tedavisinin bittiği 4. gün yine aşırı yağlı bir cilt ve 4 tane kocaman iltihaplı sivilceyle uyandım.yani o çok etkili dedikleri ilacın bile etkisi 6 aydan sonra sadece 3 gün sürmüştü.doktora gittim o sivilcelerle şok oldu bana birşey yapamayacağını kendiliğinden geçeceklerini söyledi.neutrigina akneye meyilli yağlı ciltler için olan yüz temizleme jelini tavsiye etti ve ben o günden beri kullanıyorum inanın çok memenunum sadece adet gününden önce bir iki tane çıkıyor çıkarsa siyah noktalarımda epey küçülmüştü.bu kış boyunca yüzümü gece yatmadan önce elma sirkesiyle sildim.bu mayıs ayından itibarenden de akşam yatmadan önce ince kestiğim salatalıkları sürüyorum yüzüme.son iki aydır beslenmeme dikkat ediyorum haftada 1 bardak su içen ben şimdi günde 5 6 bardak su içiyorum.meyve asla yemez hiç sevmezdim şimdi sabah aç karna (kahvaltıdan yarım saat önce)limon suyunu içiyorum.hergün 3 bardak rezene çayı içiyorum.gece yatmadan önce 2 elma ve 1 salatalık yiyorum 2 bardakta su içiyorum.evde kaç çeşit yemek olursa olsun patates ve biber kızartır yerdim yani günde mutlaka patates kızartması yerdim ama şimdi haftada 2 güne düşürdüm bunuda.daha 3. günden ışıldıyordu yüzüm ve şuan 1 ayı geçtim yüzümde hiçbirşey yok inanın ne siyah nokta ne sivilce.Anladımki içi de temiz tutmak gerekiyor, ben tadını sevmediğimden birçok meyveyi yiyemiyorum haftada 1 gün portakal-greyfurt suyu karışımı içiyorum.size tavsiyem bol meyve ve su tüketin cildi bnm gibi yağlı olanlar neutrigina yüz temizleme jelini kullansınlar.yüzüme nemlendirici asla sürmem sadece akşamları yatmadan önce salatalık sürüyorum.Güzel kalın kızlar söylediklerimi 1 hafta uygulasanız bile çok farkedeceğine eminim.